Turkcell Süper Lig'de Sivasspor'un kadrosunda yer alan Aydınlı kaleci Akın Vardar'ın evinde, Galatasaray yenilgisi sonrası büyük üzüntü yaşandı. Kaleci Akın'ın babası Nurettin, annesi Şengül ve kardeşi Ayhan, Sivasspor-Galatasaray maçını Pamukören beldesi yakınlarında bulunan bir restoranda izledi
Baba Nurettin Vardar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlum Akın'ın 9 yıldan bu yana futbol oynadığını, 5 yıldan bu yana da Sivasspor'da futbol hayatını sürdürdüğünü anımsattı. Sivasspor'un sahasında Lider Galatasaray'a 5-3 mağlup olmasına çok üzüldüğünü söyleyen Nurettin Vardar, ''Eğer kalede Akın olsaydı belki durum böyle olmayabilirdi. Ben oğlum Akın'ın o yenilen golleri kurtarabileceğini düşünüyorum. Çünkü Akın çok hırslı ve mücadeleci bir yapıya sahip. Şimdi benim tek ümidim ve tesellim, Sivasspor'un Gençlerbirliği'ni yenip UEFA Kupası'na kalmasıdır. Oğlum Akın başta olmak üzere tüm Sivasspor camiasına başarılar diliyorum'' dedi.
Anne Şengül Vardar da ''Bu maçı izlemek için sevinçle buraya gelmiştik. Ama olmadı. Nasip değilmiş. Maçın bitiminde çok üzüldüm'' dedi.
AA