Petkoviç İnter-Toto kupası maçlarında kalede olamadığı için üzgün olduğunu söyledi.
Hakkında bir çok spekülasyon çıkan Sivasspor’un tecrübeli kalecisi Michael Petkoviç, İntertoto Kupası’nda kalede olmak istediğini belirterek, “Ama olmadı. Tarihinde ilk kez Avrupa’ya çıkan takımımız, ligdeki başarısını Avrupa’da da göstermiştir” şeklinde konuştu.
Avustralya Milli Takımı’na çağrılan Petkoviç Sivasspor’un Avrupa maçlarında kaleyi, Akın ve Volkan’a emanet etmişti. Ancak Petkoviç’in milli takım kalesinde yer almadığı ve sorunlar yüzünden Sivas’a gelmediği yönünde spekülasyonlar ortaya çıkmıştı.
Yaklaşık 10 gün önce Sivas’a gelen Petkoviç bunların asılsız olduğunu ifade ederek, “Keşke İntertoto Kupası’nda kalede olsaydım” şeklinde konuştu. Avustralya Milli Takımı da olduğu için UEFA Intertoto Kupası maçlarında yer alamadığını ifade eden Petkoviç, \Intertoto Kupası da kalede olmak isterdim, ama olmadı. Tarihinde ilk kez Avrupaya çıkan takımımız, ligdeki başarısını Avrupada da göstermiştir\ diye konuştu.
Öte yandan yeni sezon hakkında da konuşan Sivassporun Avustralyalı kalecisi Michael Petkoviç geçen sezon ligde başarılı olduklarını, yeni sezonda da aynı başarıyı tekrarlayacaklarını belirterek, "sorumluluklarımızı biliyoruz. Bizlere güvenenleri asla utandırmayacağız. Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyoruz. Sivasspor zirveye doğru emin adımlarla giderken kalem de gole kapalı olacaktır. Sorumluluğumu biliyorum" dedi.
Hürdoğan Gazetesi