Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Keşke İnter-Toto Maçlarında Oynasaydım
Alt 04.08.2008, 23:24   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Keşke İnter-Toto Maçlarında Oynasaydım

Petkoviç İnter-Toto kupası maçlarında kalede olamadığı için üzgün olduğunu söyledi.

Hakkında bir çok spekülasyon çıkan Sivasspor’un tecrübeli kalecisi Michael Petkoviç, İntertoto Kupası’nda kalede olmak istediğini belirterek, “Ama olmadı. Tarihinde ilk kez Avrupa’ya çıkan takımımız, ligdeki başarısını Avrupa’da da göstermiştir” şeklinde konuştu.

Avustralya Milli Takımı’na çağrılan Petkoviç Sivasspor’un Avrupa maçlarında kaleyi, Akın ve Volkan’a emanet etmişti. Ancak Petkoviç’in milli takım kalesinde yer almadığı ve sorunlar yüzünden Sivas’a gelmediği yönünde spekülasyonlar ortaya çıkmıştı.

Yaklaşık 10 gün önce Sivas’a gelen Petkoviç bunların asılsız olduğunu ifade ederek, “Keşke İntertoto Kupası’nda kalede olsaydım” şeklinde konuştu. Avustralya Milli Takımı da olduğu için UEFA Intertoto Kupası maçlarında yer alamadığını ifade eden Petkoviç, \Intertoto Kupası da kalede olmak isterdim, ama olmadı. Tarihinde ilk kez Avrupaya çıkan takımımız, ligdeki başarısını Avrupada da göstermiştir\ diye konuştu.

Öte yandan yeni sezon hakkında da konuşan Sivassporun Avustralyalı kalecisi Michael Petkoviç geçen sezon ligde başarılı olduklarını, yeni sezonda da aynı başarıyı tekrarlayacaklarını belirterek, "sorumluluklarımızı biliyoruz. Bizlere güvenenleri asla utandırmayacağız. Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyoruz. Sivasspor zirveye doğru emin adımlarla giderken kalem de gole kapalı olacaktır. Sorumluluğumu biliyorum" dedi.

Hürdoğan Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: Keşke İnter-Toto Maçlarında Oynasaydım
Alt 04.08.2008, 23:38   #2
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Keşke İnter-Toto Maçlarında Oynasaydım

petkoviç takımına hoşgeldin bizleri biraz çileden çıkardın ama neyse artık avrupa defteri kapandı yakında lig başlıyacak inşallah başarılı olursun tecrübeni gösterirsin basit goller yemeni istemiyoruz sana yakışmıyor sen tecrübeli kalecisin kafamızda soru işareti bırakma başarılar
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Keşke İnter-Toto Maçlarında Oynasaydım
Alt 05.08.2008, 00:04   #3
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Keşke İnter-Toto Maçlarında Oynasaydım

bize intertotoda lazimdin. Sana kizdik biraz, ama gecmiste kaldi artik önümüze bakmamiz lazim. Sana ve Sivasspora basarilar dilerim.
Paylasim icin sagol.
Alt 05.08.2008, 01:06   #4
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1528 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

Petkovic kaleyi tekrar eline alacaktir ve gecenki sezon gibi basarili bir performans gösterecektir. Inter Toto maclari artik geride kaldi önümüze bakmak lazim
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2008, 01:06   #5
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1493 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

[B]Arkadaşlar kaleye geçen Volkanda Akında bizimdir. Petkoviçe yüklenmeyin. O Trabzonla değil bizimle özdeşleşmiş kalecidir. Bir Milli kaleciyi taaa Avustralyalarda alıp Sivas'ta oynatmak kolay mı? Dediklerinizde haklılık payıda olabilir ama yüklenmeyelim. Erken form tutmadan elendik ya ilerleseydik anamız ağlayacaktı ligde. Herşeyde bir hayır vardır.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Keşke İnter-Toto Maçlarında Oynasaydım
Alt 05.08.2008, 03:26   #6
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

İkinci kez böyle yaparsa taviz verilmemeli artık bu adama..
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Dark Force'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2008, 08:39   #7
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben sivassporun en iyi kalecisinin petkoviç olduğunu düşünüyorum...hemen yargısız infaz yapmayın blki cok mühim bi işi vardı o yüzden gecikti..hem petkovic akını 5e katlar..hle volkanı 99999 a katlar..
Alt 05.08.2008, 08:50   #8
yiğidomustafa
Yiğido

69 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğidomustafa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

hem kendi yalan söyleyerek gelmiyor hem de sonra ( KEŞKE BENDE İNTER TOTO MAÇLARINDA OYNASAYDIM ) diyor bu ne ya bizim akın ile volkanımız yeter
yiğidomustafa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yiğidomustafa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.08.2008, 09:13   #9
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Petkoviç İnter-Toto kupası maçlarında kalede olamadığı için üzgün olduğunu söyledi.

Hakkında bir çok spekülasyon çıkan Sivasspor’un tecrübeli kalecisi Michael Petkoviç, İntertoto Kupası’nda kalede olmak istediğini belirterek, “Ama olmadı. Tarihinde ilk kez Avrupa’ya çıkan takımımız, ligdeki başarısını Avrupa’da da göstermiştir” şeklinde konuştu.

Avustralya Milli Takımı’na çağrılan Petkoviç Sivasspor’un Avrupa maçlarında kaleyi, Akın ve Volkan’a emanet etmişti. Ancak Petkoviç’in milli takım kalesinde yer almadığı ve sorunlar yüzünden Sivas’a gelmediği yönünde spekülasyonlar ortaya çıkmıştı.

Yaklaşık 10 gün önce Sivas’a gelen Petkoviç bunların asılsız olduğunu ifade ederek, “Keşke İntertoto Kupası’nda kalede olsaydım” şeklinde konuştu. Avustralya Milli Takımı da olduğu için UEFA Intertoto Kupası maçlarında yer alamadığını ifade eden Petkoviç, \Intertoto Kupası da kalede olmak isterdim, ama olmadı. Tarihinde ilk kez Avrupaya çıkan takımımız, ligdeki başarısını Avrupada da göstermiştir\ diye konuştu.

Öte yandan yeni sezon hakkında da konuşan Sivassporun Avustralyalı kalecisi Michael Petkoviç geçen sezon ligde başarılı olduklarını, yeni sezonda da aynı başarıyı tekrarlayacaklarını belirterek, "sorumluluklarımızı biliyoruz. Bizlere güvenenleri asla utandırmayacağız. Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyoruz. Sivasspor zirveye doğru emin adımlarla giderken kalem de gole kapalı olacaktır. Sorumluluğumu biliyorum" dedi.

Hürdoğan Gazetesi

BU KONUYA ANLAM VEREMIYORUM DOĞRUSU
HOŞ GELDİN AĞA
Alt 05.08.2008, 12:47   #10
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart HOŞ GELDİN AĞA

ZAHMET VERDIK KUSURA BAKAMAYIN AMMADA KAMP MIŞ 2050 OLIMPIYATLARINAMI HAZIRLANDINIZ YOKSA TUMMILLI TAKIMLAR YATARKEN IYI IYI GELECEGI DUSUNUN SİZ