Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı
Bu buluşma,site içi sanaldan gerçeğe uzanan dostlukların pekişmesine vesile olması yanında,var olan ama bir türlü içimizden dışarıya yansımasını göremediğimiz dinamizmimizin, yakında patlayacak bir yanardağ gibi hazırda beklediğini, fotograflarlada sabit göstergesidir.
Güzel bir sonbahar akşamı,boğaza nazır mekanda buluştuğumuz gecede adeta fikir fırtınası içinde geçen bu toplantı neticesinde,yakın zamanda yeni doğacak güneş gibi parlayacağının müjdesini vermek isterim.
Yedinci yılımızı doldurduğumuz şu günlerde,geç kaldığımız,bazı konularda profosyonelleşmek için adımlar atmamız gerektiği konusunda fikir birliğine vardığımız gibi,gelen arkadaşlarımız kadar gelmeyen arkadaşlardanda bu yönde gelen mesajlar ile yarınlara daha umutla bakıyoruz.
Rüştü ELMAS öncülüğünde başlatılan bu adım,bugün 50 000 üye kapasitesi,TÜRKİYE sıralamasında diğer sitelerinde kıskandığı raytingi ,site içi üyelerimizin dinamizmi ile çok yakında patlayacağından hiç şüphem yoktur.
Umarım,gelişen büyüyen ailemiz,bu toplantıya katılamayan arkadaşlarımızın bir dahaki toplantılarıda katılımı ile devam edecektir.
|
Sizlerin sayesinde çakılan bu kıvılcım çok kısa sürede bir aleve bir meşaleye dönüştü. Rüştü kardeşimin taa Almanyalardan yaktığı bu ateş önce İstanbul ve Sivas'a ve Türkiye'nin her yerindeki YİĞİDOLAR'a kadar ulaştı.
Bu, içimizde var olupta dışarıya yansıtamadığımız, kardeşliğimizin, Sivasseverliğimizin, Sivassporseverliğimizin ve Yiğidoluğumuzun sesidir. Bunun dışarıya çıkmasına sebep olan başta Rüştü Elmas kardeşim, Osman Günay kardeşim, Cahar kardeşim ve daha ismini saymadığım diğer kardeşlerimize ben kendim adıma ve SİVAS adına teşekkür ediyorum.
Günay kardeşim, dediğin gibi daha yapacak çok şeyimiz var. Bunların o toplantıda dile getirildiğini umuyorum. Ve kısa sürede faaliyete geçecek konularımızın olduğunu düşünüyorum. İnşallah Allah kısmet ederse buna benzer bir toplantıyı hepinizin katılabileceği bir İzmir gezisi organizasyonu yaparakta gerçekleştiririz.
Bu özverili çalışmanızdan dolayı sizlere, sizi ve bizi orada yalnız bırakmayan tüm Sivas'lı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ne mutlu sizlere, keşke bende orada olabilseydim. Ama şuna emin olun, toplandığınız saatte bende ruhen ve kalben yanınızdaydım kardeşim. Tekrar teşekkür ediyorum daha farklı organizasyonlarla da bir araya gelmeyi tüm Türkiye'ye bunu duyurmayı diliyorum.
.