Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı
merhaba jakobien güzel fotoğraflar eline sağlık.Haddim değil ama bir kaç şey sormak istiyorum.Fotoğraf makinasının marka ve modeli ne?Ayrıca gün içi maçlarında bileti bence maraton yerine kapalı yanından almalısın.Yoksa böyle güneşin azametine uğrar fotoğraflar 
Eğer kompakt bir makina kullanıyorsan ki sanırım öyle manuel ayarları varsa onları öğrenirsen diyafram ve enstantene ile gün ışığının patlamalarını önleyebilirsin.Bu işi site adına resmi olarak yaptığın için biraz daha güzel görüntüler görmeyi istiyor insan  hele birde şehir dışında olunca artık cep telefonu fotoğrafları ve çoluk çocuk görmekten bıktık.Bari sen derdimize derman ol  tekrar fotoğraflar için çok teşekkürler.
|
elimdeki sony marka dijital bi makina, bu işi eskiden yani daha az yoğun olduğum vakitlerde daha iyi yapmaya çalışırdım

lakin çok zor şartlarda bu kadar oluyor, öyleki üç gündür uğraşım sonucu ancak ekleyebildim

ayrıca makinamda artık ömrünü tamamlıyor gibi, yağmur kar soğukta o da artık dayanamaz oldu, flash ı bozuk şekilde akşam maçlarında hoş görüntüler için uğraş verir oldum
gün ışığı konusunda haklısınız bilet alırken hiç aklımıza gelmemişti aklımızda olan şey yağmur yağarsa ıslamnmayalım olmuştu

sonucunda ise kapalıdan aldık bileti.. neyse değerli görüşlerinizden yararlanacağım insallah, daha sonraki maçlarda daha hoş fotolarla buluşmak dileği ile..
ve sevgili Ahmet&yiğido_sampiyon ben teşekkür ederim