Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Askerdim, Artık General Oldum
Alt 06.01.2009, 19:05   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Askerdim, Artık General Oldum

Uygun, futbolculuk yaşamında yaşadığı gol sevinçleriyle aldığı asker lakabının artık "generalliğe" terfi ettiğini söylerken inançlarıyla Anadolu insanının neler başarabileceğini göstermek istediklerini söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe'de oynadığı yıllarda attığı gollerin ardından asker selamı verdiğini belirterek, "O zamanlar asker Bülent'tim. O zamandan bu yana da asker Bülent olarak kaldım. Şimdi de general Bülent olarak devam ediyorum" dedi.

Bülent Uygun ve İsrailli futbolcu Pini Felix Balili, Serik ilçesine bağlı Kadriye beldesindeki Burhanettin Kaya İlköğretim Okulu'nda düzenlenen söyleşiye katıldılar.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Uygun, en iyilerin, en iyiyi başarmak zorunda olduğunu söyledi.

Kendilerinin de en iyisini başarmaya çalıştığını anlatan Uygun, "İnanıyoruz, çalışıyoruz ve başaracağız" dedi.

"Anadolu'dan bir avuç insanın neler başarabileceğini göstermek için en üst seviyede mücadele veriyoruz" diyen Uygun, iki yıldır Turkcell Süper Lig'de lider olduklarını anlattı.

Uygun, takım olarak inandıklarını başardıklarını belirterek, şöyle konuştu: "İnananlar her şeyi başarabiliyor. Ben 5 haneli bir köyde yetiştim ve buralara isteyerek, arzulayarak, çalışarak ve inanarak geldim. Ben başarabildiysem, sizler de başarabilirsiniz. Okuyun, çalışın, kendinize hedefler koyun ve bu ülkeye hizmet edin. Okuyan insan kendini geliştirir. Aynanın karşına geçip ne yapmak istediğinizi düşünün. Doktor, avukat, futbolcu, ne olmak istiyorsanız onu hedef olarak önünüze koyun. Ben başardım, sizler de başarabilirsiniz. Biz bugün Türkiye'de olmaz denilenleri başarıyoruz. (Dört büyüklerden başka kimse şampiyon olamaz) dediler. Sivasspor bunun olabileceğini gösterdi. Hem de bir avuç insanla gerçekleştirdi. Dört büyüklerde olduğu gibi maddi desteğimiz yok. Ama inandık ve başardık."

Bülent Uygun, bir öğrencinin, "Fenerbahçe'de oynarken asker selamı vermiştiniz, bu ne anlama geliyordu" şeklindeki sorusu üzerine de şunları söyledi: "1993 yılında Fenerbahçe'ye transfer olduğum dönemde bir kardeşimizin babası şehit düşmüştü. Tabutun başında asker selamı veriyordu. Bu beni çok duygulandırmıştı. O maçlardan birinde attığım gol sonrası başkan Güven Sazak benden selam vermemi istemişti. Ben de selamımı verdim. O zamanlar asker Bülent'tim. O zamandan bu yana da asker Bülent olarak kaldım. Şimdi de general Bülent olarak devam ediyorum. Emekliliğim 30 sene sonra."

Uygun, bir öğrencinin "Balili mi, Mehmet Yıldız mı" şeklindeki sorusuna ise "Her ikisi de çok iyi futbolcu. Dört büyüklerde oynamaları nasip meselesidir. Şu an ikisi de Sivasspor'un futbolcusudur" diye yanıt verdi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Askerdim, Artık General Oldum
Alt 06.01.2009, 19:11   #2
ssozan
Tecrübeli Yiğido

ssozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 ssozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Askerdim, Artık General Oldum

Hacettepe Diallo ile temasta
Transfer çalışmalarını sürdüren Hacettepespor, Sivasspor'un Gineli stoperi Mamadou Diallo ile görüşüyor.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre Hırvat stoper Ante Kulusic ile anlaşan Hacettepespor, kadrosuna 2. bir stoper daha katmak istiyor. Başkent temsilcisi, uzun süredir gündeminde olan Estonyalı stoper Raio Priioja'nın kulübü Fredrikstad'ın yüksek bonservis bedeli istemesi üzerine rotayı Sivassporlu Mamadou Diallo'ya çevirdi. Öncelik olarak Estonyalı stoperi belirleyen Hacettepespor, Sivasspor'un 24 yaşındaki Gineli stoperi için Sivasspor ile yaptığı görüşmelerden olumlu cevap aldı. Hacettepespor'un Priioja'yı transfer edememesi durumunda Diallo'nun, sezonun 2. yarısında Hacettepespor forması giymesi bekleniyor.
ssozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ssozan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.01.2009, 19:20   #3
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Hocam rütbeleri alıyon gıdıyon helal sana...!
Alt 06.01.2009, 21:05   #4
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1269 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Bülent hocamızın önünde daha çok yol var bence daha general olmadı şampiyon olalım devamı gelsin işte o zaman general oldu.....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009, 21:49   #5
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

General olmak öyle sandığın kadar kolay değil hocam,şampiyonluk kupası sivas gelmediği sürece general olmayı aklından çıkar.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda muhsin koçak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.01.2009, 21:55   #6
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

sivasspora gelenin hangisinin rütbesi yükselmediki
myyiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009, 23:07   #7
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takım olarak orgeneraliz................... ..
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.01.2009, 23:32   #8
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Konuşmanın içeriği harkulade , gençlere gayet güzel nasihatlar verilmiş ancak asker-general ilişkisinde bu rütbe yükseltilmesi onurunu keşke sen kendin değil başkaları sana söylemiş olsaydı Sayın Uygun.

Haberin çıktığı tüm gazeteleri teknik direktörümüzü kendini beğenmişlikle itham etmiş , üzülerek okuyorum bu haberleri ancak gönül isterdi ki bu durumu Şampiyon olduktan sonra dile getirmiş olsaydı.
Alt 07.01.2009, 01:29   #9
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HOCAM KUSURA BAKMA ŞU ANDA KURMAY ALBAYSIN ASKERLERİNLE ŞU BİZANSI YIKIP ŞAMPİYONLUĞU ALIRSAN O ZAMAN GENERALLİK RÜTBENİ TAKARIZ.
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2009, 13:38   #10
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şu açıklamaların yok mu senin hocam,haydi hayırlısı
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58