Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Karanlıktan şikayet etme Bir mum yak!!!
Alt 21.09.2009, 12:58   #1
sofularlı34
Yiğido

sofularlı34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

54 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sofularlı34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Karanlıktan şikayet etme Bir mum yak!!!

...Bu sene lige kötü başladık ve kötüde gidiyoruz..Sorunları herkez çok iyi biliyor tekrarlamaya gerek yok.
...Sayın arkadaşlar Yönetime şunu al bunu gönder diyen arkadaşlar,futbol eşittir para.Futbol artık önemli bir sektör.Evet bizler şanslıydık iyi dik.Çok hesaplı adı sanı bilinmeyen futbolcular alıp çok güzel neticeler elde ettik.Çünkü zaten mali bütcemiz bize bunu gerektiriyordu.
...Şimdi o maliyetini ucuza ellde ettiğimiz futbolcuları örn.Bılıca yı satarak gelir elde ettik.Çünkü bizim güçlü sponsorlarımız zengin klüp yöneticilerimiz yok.
...Örneğin Fenerbahçe BaşkanI Aziz YILDIRIM mali gücünün sınırlarını kendisi hariç kimse bilmiyor.Aziz YILDIRIMIN ın yardımcısıda Ali KOÇ,Türkiyenin en büyük Holdıng ın velihatı.Yönetimdeki kişiler Abdullah KIĞILI,SARAN lar v.s yani hepsi para ve güç anlamında sınırları olmayan kişiler.Galatasarayda Adnan POLAT ekibi Beşiktaş ta Yıldırım DEMİRÖREN LER...
....Sayın arkadaşlar bizim Yöneticilerimiz O kadar Yürekli ki bunlara organize olmuş kulüplere Süper lige çıktığımızdan beri kök söktürüyor...Eldi edilen neticelerin kıymetini yeni yeni anlıyoruz değilmi.
...Birilerine yol gösterirken Sayın başkanımızın Holdıng var Bankası var da!!! Bizim mi haberimiz yok!!! Yada Değerli Hemşerimiz Kalekilit Grubu bize sponsor mu oldu?Veya Sayın Çuhaldaroğlu bir kaç Milyon dolarlık çek mi kesti ,şunu da belirtiyim kimse ne maddi ne manevi bir şey yapmak zorunda değil.
...O iş çünkü öyle basit bir iş değil!!! BU İŞ ,YÜREK SEVDA HİZMET İŞİ.
VİZYON İŞİ!!!
...Bir gece den bahsedeyim,Kayserispor gecesi hani Sivas ın yanında bulunan il İstanbul takımı değil !!!!
...Gecede kimler var Başta Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL,TOBB başkanı Hisarcıklıoğlu,BOYDAK HOLDING patronları,Dedemanlar v.s.Kadir HAS ın stad yapımında verdiği para 25 milyon dolar satece bir iş adamının verdiği para.
...Yani adamlar hem siyasi,hem sivil toplum örgüttleri hemde patronları ile birlikteler..
...Ben SİVASIN bir hükümette yarım dizine Bakan, hatta aynı dönemde Başbakan yrd. olduğu zamanıda iyi hatırlıyorum.Olayın siyaset boyutunda değilim..Sadece şunu sormak istiyorum bunlar SİVASSPOR a ne yaptı!!!!
...Olay şu arkadaşlar SİZİNYAPINIZDA YÖNETİCİLER OLACAK,BİROKRASİDEN OLCAK VEDE İŞ ADAMI OLCAK..
HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ MEMLEKET SEVDALISI İNSANLAR OLCAK...
...SİVASSPORUM uza kim sahip çıkacak!!!
...Nerde bizim 6 millet vekillerimiz!!!ben birini bilyorum vitrin!!!biride İstanbul Bağcılarda çay bahcesi sahibi...
...Sayın Muhsin YAZCIOĞLU bir sen vardın senide erken kaybetti Sivas !!!
...SİVASSPOR Sivasın Vizyonu Kimliği Vitrini şimdi bir şeyler yapamazlarsa bu millet vekili arkadaşlar ne zaman bir şeyler yapacaklar..Hemde Hükümetteyken.
...Sıra bize geldi biz milyonlarca kalabalık Sİvaslılar bizle ne yaptık hani.
...Lige çıktığımız ilk sene Maçları İstanbulda oynayalım bilet satalım gelir elde edelim denildi ama sonuc elde edilemedi!!!
...Ben birilerine gitsin birilerinede gelsin diyemiyorum.Çünkü cebimdeki paramın futbolda ne gibi etkisi ve sınırı olduğunu biliyorum.
...Biz nerde ve kimlerlerle çarpişiyoruz.
...Gelin MİLYONLAR BİR OLALIM GELİN YÜREĞİMİZİ MECNUN ODYAKMAZ IN YÜREĞİNE İNANCINA SAVAŞINA ORTAK OLALIM
..GELİN ŞU MESAJ İŞİNİ CİDDİYE ALALIM
...ŞİMDİ 5058 MEASJ ATALIM.BİZ KİMİZ GÖSTERELİM.
...BİZ CUMHURİYETİ KURDUK UNUTMAYALIM....BİZ ANADOLUNUN KALBİYİZ BİZ BU ÜLKENİN TEMELİYİZ UNUTMAYALIM.
...acizane aklıma gelen fikir budur benim!
Cevap: Karanlıktan şikayet etme Bir mum yak!!!
Alt 21.09.2009, 13:04   #2
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Karanlıktan şikayet etme Bir mum yak!!!

5058'i anlayamadım ben..
Parasız olduğumuz için mi başarısızız..Defansı geç hadi de geri kalan kadro hangi takımda var..Azıcık ruhlu olsun yeter!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 13:32   #3
58ÖREN58
Tecrübeli Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????????????????????????? ????????????????????????
Alt 21.09.2009, 13:34   #4
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bana göre Sivassporun bu hale gelemsinin nedeni parasızlık değil,Geçen yıl hiç bir anadolu takımının kasasına girmedği kadar para girdi,kaçtane anadolu takımında bu kadar seyirci kitlesi var,millet bedava maça gitmleri için forma dağıtırken cefakar Sivasspor taraftarları imkanı ölçüsünde hep maçlara gittiki en az seyirciyle oynadığımız maç belkide 8-10 binden aşağı değildir.
Sivassporun bu hale gelemsinin tek nedeni yanlış transfer poltikasıdırrrrr.Sen bir sezonda 12 tane futbolcu transfer edipte hiç birisinden yararlanmayan teknikdirektörü gördünmmü, 21 yaşındaki ümüt milli futbolcuyu sakarya spora kiralık veripte 26 yaşında van belediyeden futbolcu alıpta tekrar diyarbakıra yok pahasına veren teknikdirektörü gördünmmü. Diyarbakıra verdğin futbolcular şimdi Diyarbakırı sırtlıyor. bizde en az bir maçta 2-3 gol yiyoruz. Golcü diye adlığımız Ersan MARTİN de sahada gezinip duruyor. Ersan MARTİNE verdğimiz para ile kaçtane ümit milli futbolcu alınırdı yada bankasya liğinden kaçtane futbolcu alnırdı.
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 14:04   #5
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sofularlı34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
...Bu sene lige kötü başladık ve kötüde gidiyoruz..Sorunları herkez çok iyi biliyor tekrarlamaya gerek yok.
...Sayın arkadaşlar Yönetime şunu al bunu gönder diyen arkadaşlar,futbol eşittir para.Futbol artık önemli bir sektör.Evet bizler şanslıydık iyi dik.Çok hesaplı adı sanı bilinmeyen futbolcular alıp çok güzel neticeler elde ettik.Çünkü zaten mali bütcemiz bize bunu gerektiriyordu.
...Şimdi o maliyetini ucuza ellde ettiğimiz futbolcuları örn.Bılıca yı satarak gelir elde ettik.Çünkü bizim güçlü sponsorlarımız zengin klüp yöneticilerimiz yok.
...Örneğin Fenerbahçe BaşkanI Aziz YILDIRIM mali gücünün sınırlarını kendisi hariç kimse bilmiyor.Aziz YILDIRIMIN ın yardımcısıda Ali KOÇ,Türkiyenin en büyük Holdıng ın velihatı.Yönetimdeki kişiler Abdullah KIĞILI,SARAN lar v.s yani hepsi para ve güç anlamında sınırları olmayan kişiler.Galatasarayda Adnan POLAT ekibi Beşiktaş ta Yıldırım DEMİRÖREN LER...
....Sayın arkadaşlar bizim Yöneticilerimiz O kadar Yürekli ki bunlara organize olmuş kulüplere Süper lige çıktığımızdan beri kök söktürüyor...Eldi edilen neticelerin kıymetini yeni yeni anlıyoruz değilmi.
...Birilerine yol gösterirken Sayın başkanımızın Holdıng var Bankası var da!!! Bizim mi haberimiz yok!!! Yada Değerli Hemşerimiz Kalekilit Grubu bize sponsor mu oldu?Veya Sayın Çuhaldaroğlu bir kaç Milyon dolarlık çek mi kesti ,şunu da belirtiyim kimse ne maddi ne manevi bir şey yapmak zorunda değil.
...O iş çünkü öyle basit bir iş değil!!! BU İŞ ,YÜREK SEVDA HİZMET İŞİ.
VİZYON İŞİ!!!
...Bir gece den bahsedeyim,Kayserispor gecesi hani Sivas ın yanında bulunan il İstanbul takımı değil !!!!
...Gecede kimler var Başta Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL,TOBB başkanı Hisarcıklıoğlu,BOYDAK HOLDING patronları,Dedemanlar v.s.Kadir HAS ın stad yapımında verdiği para 25 milyon dolar satece bir iş adamının verdiği para.
...Yani adamlar hem siyasi,hem sivil toplum örgüttleri hemde patronları ile birlikteler..
...Ben SİVASIN bir hükümette yarım dizine Bakan, hatta aynı dönemde Başbakan yrd. olduğu zamanıda iyi hatırlıyorum.Olayın siyaset boyutunda değilim..Sadece şunu sormak istiyorum bunlar SİVASSPOR a ne yaptı!!!!
...Olay şu arkadaşlar SİZİNYAPINIZDA YÖNETİCİLER OLACAK,BİROKRASİDEN OLCAK VEDE İŞ ADAMI OLCAK..
HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ MEMLEKET SEVDALISI İNSANLAR OLCAK...
...SİVASSPORUM uza kim sahip çıkacak!!!
...Nerde bizim 6 millet vekillerimiz!!!ben birini bilyorum vitrin!!!biride İstanbul Bağcılarda çay bahcesi sahibi...
...Sayın Muhsin YAZCIOĞLU bir sen vardın senide erken kaybetti Sivas !!!
...SİVASSPOR Sivasın Vizyonu Kimliği Vitrini şimdi bir şeyler yapamazlarsa bu millet vekili arkadaşlar ne zaman bir şeyler yapacaklar..Hemde Hükümetteyken.
...Sıra bize geldi biz milyonlarca kalabalık Sİvaslılar bizle ne yaptık hani.
...Lige çıktığımız ilk sene Maçları İstanbulda oynayalım bilet satalım gelir elde edelim denildi ama sonuc elde edilemedi!!!
...Ben birilerine gitsin birilerinede gelsin diyemiyorum.Çünkü cebimdeki paramın futbolda ne gibi etkisi ve sınırı olduğunu biliyorum.
...Biz nerde ve kimlerlerle çarpişiyoruz.
...Gelin MİLYONLAR BİR OLALIM GELİN YÜREĞİMİZİ MECNUN ODYAKMAZ IN YÜREĞİNE İNANCINA SAVAŞINA ORTAK OLALIM
..GELİN ŞU MESAJ İŞİNİ CİDDİYE ALALIM
...ŞİMDİ 5058 MEASJ ATALIM.BİZ KİMİZ GÖSTERELİM.
...BİZ CUMHURİYETİ KURDUK UNUTMAYALIM....BİZ ANADOLUNUN KALBİYİZ BİZ BU ÜLKENİN TEMELİYİZ UNUTMAYALIM.
...acizane aklıma gelen fikir budur benim!
Gülermisin aglarmi... Arkadasim bu yazdiklarin aklin ve mantigin disinda seyler. SivasSpor taraftari her türlü ihanete ragmen hala takimini destekliyor takiminin yanida.. süper ligde bir sezonda ligde kalan bir takim 12 tirilyonun üzerinde para aliyor. 4 sezonu atlatmissin 5. sezondasin 5. sezonu sayma son sezonda lig 2.ligine oynadigin icin bu rakam ikiye katladi. 4 sezonda SivasSporun kasasina 70 tirilyona yakin para girdi.. sen bes yillik futbolcu giderlerini ve diger giderleri hesap et.. bu rakamin dörtde birini kullanmamislar. sen hala yok destek yok maddi yardim...Insanlar verdiklerinin karsiligini görmek istiyor. Altlarindaki Otobüsü bile taraftar aldi. taraftar daha ne yapsin.. Bu saatden sonra taraftara layik olmasi gereken yönetim ve yönetime bagli ekipdir. biz o otobüsün icini para ile doldursak bile bu zihniyet sahipleri daha yokmu daha yokmu deyip. gidip maliyetsiz defolu futbolcu alip takim diye bize yutturacaklar bu konuda samimiyetsizlikleri var. samimi olduklarini eveleyip gevelemeden ortaya koymalari lazim kasalara indirdileri paralari cikarip bu takima kullansinlar biz para kalmazsa destegimizi sonuna kadar sunariz...
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.09.2009, 15:01   #6
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takım olarak geçen seneden daha çok paramız var adam koymadık sattık ,yayın gelirleri,iddia gelirler ,tarnsfer gelirleri,stad ve forma v.b. gelirleri,5058 e yapılan mesaj destekleri v.s..ama başarı ortada yok 5058 e kim destek verecek oyuncuyla ilgili yönetim ve teknik heyetle ilgili sıkıntı var parayla ilgili olduğunu sanmıyorum tansfer yapma stadın ısıtmasını yap sonra 6 haftada kazanılan zor bela 1 puan..SORUN PARA DEĞİL ANLAYIŞ BENCE..
Alt 21.09.2009, 15:35   #7
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kardeşim yazını okudum,fikirlerine saygı duyduğumu belirteyim öncelikle.ama hiç bir duygusal konuşma veya yazı bana artık bülent denen eziği(ve ne yazıkki)mecnun başkanı vede hatta o gazeteci bozuntusu fikret ünsal denen mahlukatı sevdiremez(bu adamı zaten hiç sevmemiştim).para konusuna gelince;o kazandıkları paraları transfere kullanmadıklarına göre paraların nerelere gittiği çok açık yada kimlerin cebine...bu takımın sadece ve sadece kan değişikliğine ihtiyacı var,ama mutlaka birinin gitmesi gerekir.ben sadece bülent gitsin diye diretmeyeceğim,bülenti de bu kadar şımartan,pervasızlaştıran,SİVA S halkına hakaret edince arkasında duran bu yöneticiler.velhasılı kelam bu takımın düzelmesi için kimin gitmesi gerekiyorsa o gitmeli diye düşünüyorum.yani mesele sadece para değil,hatta para hiç değil
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.09.2009, 15:58   #8
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sofularli34 Arkadasimiz iyi analize yapmis ama yaptigi analiz sanirsam sirf Sivasspor icin gecerli degil maddi durumu bizden daha kötü olan takimlar var örnegin Diyarbakirspor,Denizlispor.
Sivassporun bu yilki hatasi tamamen Baskanin Takimi Bülent hocaya teslim etmesi herseyi ile yanlis eninde sonundan Bülent Maasli biri bir Maasli birine bu kadar yetki vermek yanlis hem TD,hem Menejer gibi seyler olmaz.
Bülent Hocada bu kadar yetkinin altindan kalkamadi zaten kalmasida mümkün degildi cünkü artik kendisini Sivasspor dan büyük görmeye baslamisti hatta Sivasspora zarar vermeye bile baslamisti olur olmaz verdigi sacpa reportajlar ile.
En önemli yapilan hata ise yine tüm transferlerde yetkili olan Bülent hoca tamam gönderilmez bir Futbolcu yok diye kaide yok ama gönderilenlerin yerine önce alacaksin. Hoca kimleri aldi????????????Kodro ortada...
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda effenberg'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.09.2009, 16:08   #9
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
effenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sofularli34 Arkadasimiz iyi analize yapmis ama yaptigi analiz sanirsam sirf Sivasspor icin gecerli degil maddi durumu bizden daha kötü olan takimlar var örnegin Diyarbakirspor,Denizlispor.
Sivassporun bu yilki hatasi tamamen Baskanin Takimi Bülent hocaya teslim etmesi herseyi ile yanlis eninde sonundan Bülent Maasli biri bir Maasli birine bu kadar yetki vermek yanlis hem TD,hem Menejer gibi seyler olmaz.
Bülent Hocada bu kadar yetkinin altindan kalkamadi zaten kalmasida mümkün degildi cünkü artik kendisini Sivasspor dan büyük görmeye baslamisti hatta Sivasspora zarar vermeye bile baslamisti olur olmaz verdigi sacpa reportajlar ile.
En önemli yapilan hata ise yine tüm transferlerde yetkili olan Bülent hoca tamam gönderilmez bir Futbolcu yok diye kaide yok ama gönderilenlerin yerine önce alacaksin. Hoca kimleri aldi????????????Kodro ortada...
iki sezon kafaya oynayıpda şimdi küme düşmeme korkusu taşıyorsa takım bu işte birilerinin yanlışı var demektir bu yanlışda halen ısrar edilmesi taraftar bile futboldan biraz bilgisi olan insan kimin ne oldugunu görüyor futbol takımının başında olanlar insanlar körü körüne bu yanlışa devam ediyorsa Allah akıl fikir versin demekten başka diyecek laf yok
Alt 21.09.2009, 16:14   #10
kızılova
Tecrübeli Yiğido

kızılova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kızılova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivasspor bu kötü günleri geride bırakacağına inanıyorum sonuç ne olursa olsun biz sivassporluyuz.
kızılova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
etme, karanlıktan, mum, yak, şikayet