Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Sivasspor'u Degil,Kendini Feda Etti
Alt 09.10.2009, 21:20   #1
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1157 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Sivasspor'u Degil,Kendini Feda Etti

Turk futboluna son iki yilda damga vuran sivasspor-Bulent Uygun beraberligi resmen bitti.Pazar gunu 4 Eylul stad'inda ev sahibin ekibin 2-0 ustunlugu ile biten Antalyaspor macinin ardindan istifa eden Bulent hocanin yasadiklari 'futbolda dun yoktur' kuralinin halen ve eskiye gore daha yogun bir sekilde var oldugunun gostergesi.Sevincte ve kederde ortak olmaktan ziyade sevincte ortak,kederde yalniz olmak futbol adamlarinin kaderi adeta.Uc seneye yakin calistirdigi sivasspor'la 98 maca cikan Bulent Uygun,54 Galibiyet 17 Beraberlik 27 Maglubiyetgibi Anadolu takimlari icin olaganustu nitelendirilebilecek bir performans yakaladi.Futbol Hayatinin Son demlerinde yasi 30 olmasina ragmen bir 'veteran' olarak forma giydigi sivasspor'da aktif futbolu birakan Bulent Uygun,bir sure bireysel menajerlik yaptiktan sonra sivasspor'un idari menajerligi gorevini ustlendi.3,5 yil bu gorevu surduren Uygun, 2006-07 sezonunda Werner Lorant'tan bosalan teknik direktorluk gorevine getirildi.ilk sezonda 16.sirada devraldigi takim sezon bittiginde 7.sirada tamamladi ligi.Ertesi sene herkesi sasirtan cikisi ilesivasspor ve Bulent Uygun 73 puanla 4.sirada bitirdi ligi. O yil lig ikincisi fenerbahce ve lig ucuncusu besiktas'in puanlarida 73'tur.
Bu tablo futbol kamuoyunun buyuk kesimince raslanti olarak yorumlanir.Ancak gectigimiz yil puan olarak olmasada siralama olarak ayni basariyi yakalar Bulent Uygun'un sivas'i.
3 yil boyunca elde edilen basarilarin sonucunda mevcut kadrodan sadece bilica ve mehmet yildiz'in buyuklerden teklif almasi Bulent Uygun'un elde ettigi basarisinin bir yildiz takimdan ziyade kadro basarisi oldugunu gozler onune seriyor.ikisi muhtesem olarak nitelenebilecek bu uc yil boyunca Bulent Uygun'un aciklamalarida en az basarilari kadar gundeme damgasini vurdu."Mehmet Yildiz'i alan sampiyon olur" , "5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz,7 yeriz 9 yeriz ama 8 yemeyiz" gibi aciklamalar onun antipatik olarak algilanmasini beraberinde getirdi.
interner sitesindeki veda yazisindaki birkac cumle bu konudaki tavrinin sebeplerini aciklar nitelikte: " Cok konusuyorsun dediler.Dogrudur.Futbolcumu,Yo netimimi,Takimimi hedef tahtasi yapmamak icin kendim hedef olmayi sectim."
Kaynak: 9-15 Octobre 2009 Zaman France
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Sivasspor'u Degil,Kendini Feda Etti
Alt 09.10.2009, 22:29   #2
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'u Degil,Kendini Feda Etti

nereye feda etti kendisini be hadi git işine.adam SİVASSPOR sayesinde isim yaptı,sense burda acitasyon yapıyon.giden gitti kardeşim,gidenin arkasından ağlayacak değiliz.kaldıki SİVASa geldiğinde beş kuruş parasız geldi,şimdiyse trilyonların sahibi...bide kendisini feda etmiş futbolcuları,yöneticileri için duyda inanma,bülent kendi ihtiraslarının kurbanı oldu kim ne derse desin,bu yazıyıda lütfen kaldırın kabak tadı veri artık bülent bülent bülent
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.10.2009, 12:26   #3
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidomurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nereye feda etti kendisini be hadi git işine.adam SİVASSPOR sayesinde isim yaptı,sense burda acitasyon yapıyon.giden gitti kardeşim,gidenin arkasından ağlayacak değiliz.kaldıki SİVASa geldiğinde beş kuruş parasız geldi,şimdiyse trilyonların sahibi...bide kendisini feda etmiş futbolcuları,yöneticileri için duyda inanma,bülent kendi ihtiraslarının kurbanı oldu kim ne derse desin,bu yazıyıda lütfen kaldırın kabak tadı veri artık bülent bülent bülent

İşte bu zihniyet değilmi sivaspson başarısınıgölgeleyen bülent uygun değilmi sivassporu sivasspor yapan yok bülent uygunu hoca yapan sivassporsa neden buğüne kadar 2.liğde top oynadı sivasspor için sonuna kadar mücadele ederiz evet sivassporluyuz sonuna kadar ama bize emeği geçenleride atamayız bir kenara bülent hocadan önce neredeydik şimdi neredeyiz bir bak geçmişe ve ona göre yorum yap olmazmı arkadaşım düşünmeden hoca alehine konuşarak birşey kazanamazsın
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda hanedan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.10.2009, 12:31   #4
vurkan
Yeni Yiğido

vurkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vurkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
hanedan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İşte bu zihniyet değilmi sivaspson başarısınıgölgeleyen bülent uygun değilmi sivassporu sivasspor yapan yok bülent uygunu hoca yapan sivassporsa neden buğüne kadar 2.liğde top oynadı sivasspor için sonuna kadar mücadele ederiz evet sivassporluyuz sonuna kadar ama bize emeği geçenleride atamayız bir kenara bülent hocadan önce neredeydik şimdi neredeyiz bir bak geçmişe ve ona göre yorum yap olmazmı arkadaşım düşünmeden hoca alehine konuşarak birşey kazanamazsın
haklisin gardasim boyle geri zihniyetler ne anlar takimdan hocadan iste hocayi yuhalayan dis kapi mandallari
vurkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda vurkan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.10.2009, 22:37   #5
subasi29
Usta Yiğido

hocanin parasini senmi verdinde gelmissin trilyoner oldu diyorsun ? ayrica yazinin altinda kaynak var okumadan sallama ben kendi kafamdan yazmadim
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.10.2009, 22:53   #6
yigidomurat
Yiğido

Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocanin parasini senmi verdinde gelmissin trilyoner oldu diyorsun ? ayrica yazinin altinda kaynak var okumadan sallama ben kendi kafamdan yazmadim
o lafları ben tv den bülentin ağzından da duydum,kimsenin bişey salladığı yok lafını bil de konuş.peki sen bülentin avukatımısın öyle temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp milletin önüne getirilen konuyu tekrar gündeme getiriyosun.peki bülent ne diyecekti;''başkan artık seninle çalışamayız,artık seninle yürümüyor,futbolcuların sana güveni kalmamış,senin sana güvenin kalmamış''mı diyecekti.bülentin öyle her dediğine inansaydık evin yolunu bulamazdık.bülent ben başkanla geldim başkanla giderim de demişti hatırlarsan.peki başkan ne dedi;''bülentin öyle bir şey söyleyeceğini sanmam,ben SİVASlıyım ben ölürsem benim cenazem buraya gelecek...''daha 1 hafta olmadı bu konuşmayı yapalı.

demekki neymiş;öyle her düşündüğümüz doğru olmayabiliyomuş,herkes aynı fikirleri paylaşmayabiliyormuş.bu adam defolup gittiği gün kurban kesmek gerekiyordu aslında ama neyse abartmayalım.sen ne dersen de arkadaşım benim bir kulağımdan girer bir kulağımdan çıkar.cümle alemin bizden nefret etmesini sağlayan,bize beter olsunlar dedirten bi adamı azıyla kuşta tutsa,şampiyon da yapsa zerre kadar sevemem.ve birde taraftarına 5 paralık taraftar,mallar diyen bir adamıda sevemezdim.ALLAHa şükürler olsun bu karaktersiz adamdan kurtulduk...
Bu Konuda yigidomurat'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.10.2009, 23:04   #7
subasi29
Usta Yiğido

Alıntı:
o lafları ben tv den bülentin ağzından da duydum,kimsenin bişey salladığı yok lafını bil de konuş.peki sen bülentin avukatımısın öyle temcit pilavı gibi ısıtılıp ısıtılıp milletin önüne getirilen konuyu tekrar gündeme getiriyosun.peki bülent ne diyecekti;''başkan artık seninle çalışamayız,artık seninle yürümüyor,futbolcuların sana güveni kalmamış,senin sana güvenin kalmamış''mı diyecekti.bülentin öyle her dediğine inansaydık evin yolunu bulamazdık.bülent ben başkanla geldim başkanla giderim de demişti hatırlarsan.peki başkan ne dedi;''bülentin öyle bir şey söyleyeceğini sanmam,ben SİVASlıyım ben ölürsem benim cenazem buraya gelecek...''daha 1 hafta olmadı bu konuşmayı yapalı.

demekki neymiş;öyle her düşündüğümüz doğru olmayabiliyomuş,herkes aynı fikirleri paylaşmayabiliyormuş.bu adam defolup gittiği gün kurban kesmek gerekiyordu aslında ama neyse abartmayalım.sen ne dersen de arkadaşım benim bir kulağımdan girer bir kulağımdan çıkar.cümle alemin bizden nefret etmesini sağlayan,bize beter olsunlar dedirten bi adamı azıyla kuşta tutsa,şampiyon da yapsa zerre kadar sevemem.ve birde taraftarına 5 paralık taraftar,mallar diyen bir adamıda sevemezdim.ALLAHa şükürler olsun bu karaktersiz adamdan kurtulduk...
Kardesim Bu Yazi Zaman Gazetesinin Avrupada Haftada Bir Yayinlanan Spor Sayfasindan Alintidir...Ayrica Anatilan Seylerde Yalan Yoktur...Olecem burda gomun felan filan onlar hikaye....orasi bizi asar gel gelelim mesleki kariyerinde neler yaptigini ne ettigin onlari yazmis gazete...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.10.2009, 23:19   #8
yigidomurat
Yiğido

Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardesim Bu Yazi Zaman Gazetesinin Avrupada Haftada Bir Yayinlanan Spor Sayfasindan Alintidir...Ayrica Anatilan Seylerde Yalan Yoktur...Olecem burda gomun felan filan onlar hikaye....orasi bizi asar gel gelelim mesleki kariyerinde neler yaptigini ne ettigin onlari yazmis gazete...
bak güzel kardeşim benim seninle polemiğe girmek gibi yada seni rencide etmek gibi bir niyetim yok ve zaten olamazda.ben sadece kendi fikrimi söyledim,yeni hocamızda geliyo bırakalım artık şu bülent sevdasını ya...başkanın açıklamasına gelince;anladığım kadarıyla izleme fırsatın olmamış,yoksa inkar etmezdin.kusura bakma ama bende uydurmuyorum,başkanın bizzat kendi ağzından duydum bu sözleri.kaldıki ben bülentin söylediği sözlerede yalan demedim ve o yazıyı bende aynen zaman gazetesinden okudum.yani bülentin bunları söylemesi gerçektede böyle düşündüğü anlamına gelmez onu anlatmaya çalışıyorum hepsi bu...
Alt 10.10.2009, 08:58   #9
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

Yiğidomurat sana kesinlikle katılıyorum. Üstteki topicde bize birkaç çürük lema demiş adamın biri))

sanki biz bu bülente köle olacağız.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.10.2009, 22:39   #10
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

son derece doğru.bülent hoca dosdoğru bir insandır yaptığı her şeyde de konuştuğu her konuda da haklıdır.
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı fatihtuztas'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
degil, etti, feda, kendini, sivassporu