ilk yari iyi oynamamislar ikinci yari baskimiz artmis ve goller gelmis antebinde kacirdigi pozisyonlar varmis okudugumuz kadariyla......
sivasa hayirli olsun uc puan bunun devamida gelsin artik Silkelenmenin vakti Geldi.....Seri Bekliyoruz
Dinlediğim kadarıyla ilk yarı savunma yaptık önce yemessek sonra bi şekilde atarız demişti Muhsin hoca gençler maçı sonrası .. Bu maçta bunu gerçekleştirdik..
Bu Konuda Divriği58-'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bugün çok muTluyum mutluluğumun sebebini tahmin ediyosunuz herhalde herşey süperdi haftayada böle devam ederse etcek ihşalah onsan sonra KİMSE TUTAMAZ BİZLERİ....
takımın en öemli eksiğinin özgüve olduğunu gördük.
musa golü attı kendine güvenerek antep kalesine bir hücum yaptık o golün fotokopisini bu kez cihan attı.
yasin iyi oynadı özellikle onu izledim 1 topu ıska geçti.
petkoviç yine iyi değildi bence julio sezarın şutunu güçlükle çeldi.
hayrettin atağa destek verdi murat sözgelmez iyi hareketler yaptı diyemem.
sedat her zamanki gibi.
sezer maçta yoktu kadir vasat.
ibrahim şahin çok hırslıydı bence maçın en iyisi diyebilirim.
ve zita çok üst düzey bir oyuncu teknikği iyi.işimize yarar iyi pas trafiği yapıyor bir pozisyonda şut atsa ilk yarı öne de geçebilirdik.
musa çok çalışıyor ama top kontrolü zayıf. erman süratli iyi teknik bir oyuncu ama güç eksikliği göze çarptı.
cihan goller dışında pek göremedim.o da gelecek vaad ediyor.
teşekkürler yiğidolar.hepinizi seviyoruz.
kardeş bisey soracam sence iyi bi oyuncu varmıydı sahada :-) yaw kardesim nasıl bi maç izliyosnuz musanın top kontrolu demisin musa kusursuz maç çıkardı goller dısında cihan yoktu demişin herhalde o antepin oyuncularını ipe dizerken sen hava almaya çıkmıstın stattan. Petkovicin bana hatalı oldugu bi pozisyonu söyler misin.. Anlamadım gitti bu yorumu...