Maçın en kötüsü kimdi ?
abdurrahman , van heerden + takım ruhu yok.. !!!
Maçta göze çarpanlar ?
Mehmet Yıldız'ın mükemmel dönüşü ama bu mağlubiyetin üstüne ona bile çok fazla sevinemedik açıkcası
Mağlubiyetin Nedeni ?
defansımızın mükemmel ötesi hataları
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
dakika 31 semih şentürk : van heerden'in hatası
dakika 56 semih şentürk : defansın beklemesi semihin defansa sarkması
dakika 67 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 70 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 84 gökhan gönül : adamın vuruşu o kadar yavaşki dokunan olmuyor
Şu anda artık bu maçın yorumuyla uğraşmayacağım ben. Önümüzde asıl maçlarımız başlıyor. Üç maçtan ne yapıp edip 7 puan çıkarmalıyız.
Mehmet Yıldız tıpkı 3 yıl önceki gibi döndü. Fenerbahçe'den 4 yemiştik ama maçtan sonra hemen yazmıştım Mehmet Yıldız sayesinde takımın düzeleceğini. Şimdi de aynısının olmasını bekliyorum.
Maçın en kötüsü kimdi ?
abdurrahman , van heerden + takım ruhu yok.. !!!
Maçta göze çarpanlar ?
Mehmet Yıldız'ın mükemmel dönüşü ama bu mağlubiyetin üstüne ona bile çok fazla sevinemedik açıkcası
Mağlubiyetin Nedeni ?
defansımızın mükemmel ötesi hataları
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
dakika 31 semih şentürk : van heerden'in hatası
dakika 56 semih şentürk : defansın beklemesi semihin defansa sarkması
dakika 67 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 70 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 84 gökhan gönül : adamın vuruşu o kadar yavaşki dokunan olmuyor
İBRAHİM DAĞAŞAN
ne olacak ?....
Degerlendirilecek birsey yok sorumlulari davet ediyorum görevlerine . Sonuca bakarsak bundan sonra stada gitmeye gerek yok bari takimizin eridugine sahit olmayiz. Satilan topcularimiz gol atiyor....
Bu Konuda Elbeyliliyiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ikinci yari resmen döküldük hicbir varlik gösteremedik.bugünki mactan galibiyet beklemek biraz fazla iyimserlik olurdu.ama bu sekilde kisisel hatalarla goller yedikten sonra neyin yorumunu yapacagiz.muhsin hoca hala takimin bulundugu yerin farkinda degil bu maclarda fark yemek her hafta 4-5 yemekle bu takim düzelmez biseyler yapilmasi gerekiyor 2. golden sonra resmne koptuk bari yeniliyoruz niye 5 yiyerek yenilyioruz herkesin moralini motivasyonunu kaybediyoruz hic yoksa 2-1 yenilseydik derdikkki bu takim haftaya daha farkli olur ama her hafta 4-5 yemekten biktik usandik.
zaten bize 3 gol atmayan takimmlari dövüyorlar.
hoca maclarda gol yemeyelim yeter hic yoksa buna bir cözüm bul atma isi artik kolay mehmet geldi.