Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Maçı değerlendirelim
Alt 27.02.2010, 15:59   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Maçı değerlendirelim

BURSASPOR: 3 - SİVASSPOR: 0

Stat
Atatürk

Hakemler
Abdullah Yılmaz xx, Erdem Bayık xx, Mehmet Metin xx

Bursaspor
Ivankov xxx, Ömer xx, Hüseyin xx, İbrahim xx, Ivan xx (Dk. 80 Bekir ?), Mustafa xx, Turgay xxx (Dk. 90 Iglesias), Ozan İpek xxx, Batalla xxx, Ali xx, Volkan xx (Dk. 75 Veli ?)

Sivasspor
Akın xx, Murat xx, İbrahim Dağaşan xx, Mehmet Yıldız xx, Erman x (Dk. 72 İbrahim Şahin ?), Elrio Van Heerden xx, Cihan xx (Dk. 83 Taider ?), Hayrettin xx, Uğur xx, Lucian Aubey xx, Souleymane Keita xx (Dk. 46 Musa xx)

Goller
Dk. 30 Batalla, Dk. 48 Turgay, Dk. 50 Ozan İpek (Bursaspor)

Sarı kartlar
İbrahim Dağaşan (Dk. 29), Mehmet Yıldız (Dk. 50), Dk. 80 Hayrettin (Sivasspor), Dk. 81 Ömer (Bursaspor)

:: MAÇTAN DAKİKALAR ::
Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'un cezası nedeniyle Sakarya'da yapılan maçın ilk yarısı, Bursaspor'un Sivasspor karşısında 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını 2. dakikada Bursaspor geliştirdi. Sağ kanattan gelişen atakta, Volkan'ın ara pasıyla kaleye yönelen Turgay'ın vuruşunda top direğinin yanından dışarı çıktı.

8. dakikada Batalla'nın ara pasıyla ceza sahasına giren Turgay'ın vuruşunda, Sivasspor kalecisi Akın topu son anda kornere çeldi.

20. dakikada gelişen Bursaspor atağında, Mustafa'nın sol taraftan ceza sahasına ortaladığı topa Turgay kafayla vurdu, meşin yuvarlak az farkla kale direğinin yanından auta çıktı.

Sivasspor'un 27. dakikada geliştirdiği atakta, Erman'ın ara pasında topla buluşan Cihan'ın ceza sahası çizgisi üzerinden şutunda, kaleci Ivankov topu kornere çeldi.

30. dakikada ceza alanı önünde kazanılan serbest vuruşu kullanan Batalla, topu Sivassporlu futbolcuların arasından filelere gönderdi: 1-0

31. dakikada gelişen Bursaspor atağında, Ali'nin sağ kanattan ortaladığı topa ceza sahası içinde Turgay kafayla vurdu. Kaleci Akın'dan seken meşin yuvarlağı Sivassporlu defans oyuncuları uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarının ilk tehlikeli atağında Bursaspor ikinci golü buldu. 48. dakikada Ali Tandoğan'ın sağ kanattan ortaladığı topu, Turgay kafayla filelere gönderdi: 2-0

50. dakikada sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında, Sivasspor ceza sahasına giren Ozan İpek iki futbolcuyu çalımlayarak topu filelere gönderdi: 3-0

53. dakikada Batalla sağ taraftan çizgiye kadar indi. Bu futbolcunun orta şut karışımı vuruşunda, kaleci Akın topu yatarak yakaladı.

56. dakikada Sivassporlu Musa, sağ taraftan ceza alanına topu ortaladı. Erdem'in, gelişine vuruşunda, top üstten auta çıktı.

74. dakikada Hüseyin orta alandan Volkan'ın önüne pas attı. Ceza alanına giren Volkan'ın vuruşunu kaleci Akın kurtardı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca, maç 3-0 Bursaspor'un galibiyetiyle sona erdi.
Bursaspor karşısında aldığımız 3-0 lık mağlubiyetin sebeplerini değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 27.02.2010, 16:01   #2
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

sakaryaya neden gittik 3.0 hükmen mağlubuz deseler zoruma gitmezdi bursanın ter idmanı gibi bi şey oldu hep umutlandırıyorlar şöyle böyle iddaliız ne iddası kardeşim sanki düşmüssün 50 puan geridesin yada 50 puan öndesinde şampiyon olmuşşsun bu ne ya her seferinde aynı tamam giden yakan takımı bi adam suclu var ama birazda mücadele muhsin hoca bu adamlara gezinmi dedi yürüdüler resmen evinde kötüsün manisayıda mucizevi golle yendin bursada rezilsin haftaya taş gibi bir belediye gelecek sonra antalya kaya gibi takım bilmiyorum ne olacak gez gez gez bunun sonu yokki çok sey söylemek isteyipte söyleyememek çok kötü bi tane futbol adına şunu yaptık diyebilecemiz bi iş varsa buyursun söylesin...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2010, 16:06   #3
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
shang Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sakaryaya neden gittik 3.0 hükmen mağlubuz deseler zoruma gitmezdi bursanın ter idmanı gibi bi şey oldu hep umutlandırıyorlar şöyle böyle iddaliız ne iddası kardeşim sanki düşmüssün 50 puan geridesin yada 50 puan öndesinde şampiyon olmuşşsun bu ne ya her seferinde aynı tamam giden yakan takımı bi adam suclu var ama birazda mücadele muhsin hoca bu adamlara gezinmi dedi yürüdüler resmen evinde kötüsün manisayıda mucizevi golle yendin bursada rezilsin haftaya taş gibi bir belediye gelecek sonra antalya kaya gibi takım bilmiyorum ne olacak gez gez gez bunun sonu yokki çok sey söylemek isteyipte söyleyememek çok kötü bi tane futbol adına şunu yaptık diyebilecemiz bi iş varsa buyursun söylesin...
takımımz kısaca ezik demi arkadaşım sen bu takımın ne oynayacağını sanıyosun allah aşkına bülent batırdı gitti bu takım şampiyonluğa oynamıyor ligde kalmaya oynuyor rakip feneri 2 kez ardarda dağıtmış bir takım ligin en iyi futbol oymayan takımı

siz bari çekin gidin arkadaşım
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2010, 16:32   #4
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1008 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yapılan yorumların sonuç odaklı olmasını yadırgamıyorum aslında ama yine de sonuç odaklı bir değerlendirme biraz da yanıltıcı olabilir. Öncelikle beklentilerimizi somut bir şekilde ortaya koymak ve kendimizi bilmek de yarar var. Eğer bu şekilde yola çıkarsak hayal kırıklığına uğramamış oluruz.

Bugün Bursaspor Türkiye'nin en iyi futbol oynayan, en çok gol pozisyonuna giren, en hızlı atağa çıkan, her futbolcusu gol atabilen, kadrosu oturmuş, yedekleri zengin bir takım. Her aklı başında Sivasspor taraftarı zaten bu maçtan bir puanla dönsek çok iyi olur demiyor muydu? Maalesef çıktık oynadık ve istediğimiz bir puanı alamadık. Sağlık olsun, biz bu ligde kalmak istiyorsak evimizdeki maçları alıp, deplasmanlardan beraberlik ve bir iki maçta da sürpriz galibiyet almamız gerekecek. Yaptığımız hesaplamalarda bu maç için zaten sıfır puan yazmıştık. O halde boş yere feveran etmeye gerek yok!

Ancak bu durum yine de oynadığımız futbolu değerlendirmemize engel değil. Oynadığımız futbolun çok çok kötü olmadığı kanaatindeyim, hatta bu kadro oturduğu zaman ilerleyen haftalarda daha iyi olacağı izlenimi edindiğimi söylemeliyim. Bursaspor karşısında iki golu gereksiz yere ve çok basit hatalarla yersen ve ardından bir anlık motivasyon kaybından dolayı üçüncüyü de içeri alırsan aslında bu skor oynadığın futbolu gölgeler ve sonunda bir çok kişinin yaptığı gibi insanlar aldığın skorla seni değerlendirir.

Kötü yanlarımız:
1) Erman: Bu günkü maçla da bir kez daha gördük ki bu arkadaşımızın bu takımda asla ve asla yeri yok. Mücadele etmeyen/edemeyen, rakip defansı ısırmayan, pas trafiğine girmeyen, takım defansına katkıda bulunmayan bir futbolcu. Bazı maçlarda anlık bir şekilde saman alevi gibi parlıyor, bu maçta saman alevini bile göremedik. Bugün oyununu beğenmediğim Mehmet Yıldız bile gelip defanstan top çıkartıyor, defansa yardımcı oluyorken Erman isimli arkadaşla tam 70 dakika sahada bir kişi eksik oynadık. Bugün maçı izlemeye hangi yüzle geldiğini çok merak ettiğim b. uygun kişisinin Sivassporumuza soktuğu en büyük kazık Erman kazığıdır. Geçmişle yaşanmaz ama daha evvel milyon kez sorduğumuz gibi yine soruyorum: Allah'ım biz Sylla ve Tum'u bu adama karşılık nasıl verdik?

2) Mehmet Yıldız'ın gelmesi takıma olumlu yönde katkıda bulunmuş ama henüz Mehmet kendisine katkıda bulunamamış, maç eksikliği çok belli oluyor, eski gücünde değil, eskiye nazaran daha kolay top kaptırıyor, daha çok yerde kalıyor. Ama ben kaptanımızdan ümitliyim, özellikle evimizde oynadığımız maçlarda artan form grafiği ile Sivassporumuza katkıda bulunmaya devam edecek.

3) Duran toplardan bu kadar kolay gol yememeliydik. İki duran top iki çok kolay yenilen gol var ortada. Maalesef ikisinde de Akın çok ağır kaldı, birincisinde gol olacağını hissettim, o köşe o kadar bariz boş kaldı ki, adama o köşeyi boş bıraktığımızı, oraya atması gerektiğini söyler gibi olduk. İkincisinde Akın yeterli zamanı olmasına rağmen izledi topu. Ancak yine de Akın'ı kötülemiyorum, destek vermek, sahip çıkmak lazım, çok kritik maçlarda, çok kritik kurtarışları var, nitekim rakibe bu kadar yumuşak savunma yaparsan, bu kadar pozisyon verirsen elbette bir kaç tanesini kalende görürsün.

Son olarak, takımın artık toparlandığını görüyorum. Biraz daha hırslı, biraz daha rakibi yoran, daha az top kaybı yapan, rakip defans ve kalecisini daha fazla yıpratan bir Sivassporumuz elbette ligde kalmayı başaracaktır. Bu eksiklerin giderilmesi yönünde Muhsin hocamıza sonuna kadar güveniyorum. İnşallah başaracağız. Biz elimizden geleni yapalım, evimizdeki maçlardan üçer puan toplamaya bakalım. Moral bozmak yok, mücadeleye devam!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.02.2010, 16:44   #5
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yapılan yorumların sonuç odaklı olmasını yadırgamıyorum aslında ama yine de sonuç odaklı bir değerlendirme biraz da yanıltıcı olabilir. Öncelikle beklentilerimizi somut bir şekilde ortaya koymak ve kendimizi bilmek de yarar var. Eğer bu şekilde yola çıkarsak hayal kırıklığına uğramamış oluruz.

Bugün Bursaspor Türkiye'nin en iyi futbol oynayan, en çok gol pozisyonuna giren, en hızlı atağa çıkan, her futbolcusu gol atabilen, kadrosu oturmuş, yedekleri zengin bir takım. Her aklı başında Sivasspor taraftarı zaten bu maçtan bir puanla dönsek çok iyi olur demiyor muydu? Maalesef çıktık oynadık ve istediğimiz bir puanı alamadık. Sağlık olsun, biz bu ligde kalmak istiyorsak evimizdeki maçları alıp, deplasmanlardan beraberlik ve bir iki maçta da sürpriz galibiyet almamız gerekecek. Yaptığımız hesaplamalarda bu maç için zaten sıfır puan yazmıştık. O halde boş yere feveran etmeye gerek yok!

Ancak bu durum yine de oynadığımız futbolu değerlendirmemize engel değil. Oynadığımız futbolun çok çok kötü olmadığı kanaatindeyim, hatta bu kadro oturduğu zaman ilerleyen haftalarda daha iyi olacağı izlenimi edindiğimi söylemeliyim. Bursaspor karşısında iki golu gereksiz yere ve çok basit hatalarla yersen ve ardından bir anlık motivasyon kaybından dolayı üçüncüyü de içeri alırsan aslında bu skor oynadığın futbolu gölgeler ve sonunda bir çok kişinin yaptığı gibi insanlar aldığın skorla seni değerlendirir.

Kötü yanlarımız:
1) Erman: Bu günkü maçla da bir kez daha gördük ki bu arkadaşımızın bu takımda asla ve asla yeri yok. Mücadele etmeyen/edemeyen, rakip defansı ısırmayan, pas trafiğine girmeyen, takım defansına katkıda bulunmayan bir futbolcu. Bazı maçlarda anlık bir şekilde saman alevi gibi parlıyor, bu maçta saman alevini bile göremedik. Bugün oyununu beğenmediğim Mehmet Yıldız bile gelip defanstan top çıkartıyor, defansa yardımcı oluyorken Erman isimli arkadaşla tam 70 dakika sahada bir kişi eksik oynadık. Bugün maçı izlemeye hangi yüzle geldiğini çok merak ettiğim b. uygun kişisinin Sivassporumuza soktuğu en büyük kazık Erman kazığıdır. Geçmişle yaşanmaz ama daha evvel milyon kez sorduğumuz gibi yine soruyorum: Allah'ım biz Sylla ve Tum'u bu adama karşılık nasıl verdik?

2) Mehmet Yıldız'ın gelmesi takıma olumlu yönde katkıda bulunmuş ama henüz Mehmet kendisine katkıda bulunamamış, maç eksikliği çok belli oluyor, eski gücünde değil, eskiye nazaran daha kolay top kaptırıyor, daha çok yerde kalıyor. Ama ben kaptanımızdan ümitliyim, özellikle evimizde oynadığımız maçlarda artan form grafiği ile Sivassporumuza katkıda bulunmaya devam edecek.

3) Duran toplardan bu kadar kolay gol yememeliydik. İki duran top iki çok kolay yenilen gol var ortada. Maalesef ikisinde de Akın çok ağır kaldı, birincisinde gol olacağını hissettim, o köşe o kadar bariz boş kaldı ki, adama o köşeyi boş bıraktığımızı, oraya atması gerektiğini söyler gibi olduk. İkincisinde Akın yeterli zamanı olmasına rağmen izledi topu. Ancak yine de Akın'ı kötülemiyorum, destek vermek, sahip çıkmak lazım, çok kritik maçlarda, çok kritik kurtarışları var, nitekim rakibe bu kadar yumuşak savunma yaparsan, bu kadar pozisyon verirsen elbette bir kaç tanesini kalende görürsün.

Son olarak, takımın artık toparlandığını görüyorum. Biraz daha hırslı, biraz daha rakibi yoran, daha az top kaybı yapan, rakip defans ve kalecisini daha fazla yıpratan bir Sivassporumuz elbette ligde kalmayı başaracaktır. Bu eksiklerin giderilmesi yönünde Muhsin hocamıza sonuna kadar güveniyorum. İnşallah başaracağız. Biz elimizden geleni yapalım, evimizdeki maçlardan üçer puan toplamaya bakalım. Moral bozmak yok, mücadeleye devam!
ben sonuc olarak degil ama takimda bir isik göremiyoruz sahaya cikarsin oynarsin yenilirsin.mesela kayseri macinda 4 yedik son dakikaya kadar gol aradik kaysersporu boduk beraberligi bile yakalayabilirdik.fener macinda 5 yedik ama 2. golü yiyene kadar sahada cok iyiydik bugün 1-0 da yenilsek sahada silik sivasspor u kimse inkar edemez.beni sevindiren artik suana takimin komple kötü oynamasi önceden sucu yasin e hayrettin e yikiyorduk digerleri bundan kurtuluyordu ama bugün görüldüki bu suc defansin degil orta sahanin ve komple takimin.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2010, 16:07   #6
Yadigar Barcin
Acemi Yiğido

38 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 Yadigar Barcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Macin degerlendirilecek bir seyi yok, Takimimiz dökülüyordu !!
Sahada biraz Cihan vardi, ama baskada kimseler göze carpmiyordu..
Hepsi birbirinden kötüydü..
Mehmet Yildiz ayakta durmakta zorlaniyordu, yapacak bir sey yok..
Bükemedigin bilegi öpeceksin, helal Bursaya hepsi kaliteli ve islerini ciddiye almis oyuncular, 3-0 dan sonra bile maci birakmadilar harika paslar yaptilar, klas olarak bizden cok ama cok üstündüler..
biz 1 puani bile haketmedik !!

Sampiyon olmalarini cani gönülden diliyorum
Yadigar Barcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yadigar Barcin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2010, 16:12   #7
mayhos58
Acemi Yiğido

mayhos58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 mayhos58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bursanın kazandığı en rahat maççççç
hoca : takımdan bihaber ne yapmak istediğni bilmeyen hiç bir şey yapmayan biri.... ben de olsam takım böyle olut ne farkeder.

ibrahim dağaşan : en büyük ruhsuz. benim burda ne işim var gibilerinden oynuyor.esasında senin yerin 2.3. lig.....

oubey : adam g... kaldıramıyor. nasıl oynasın.bu adamı alırken herhalde vesikalık fotorafına bakmışlar.

uğur kavuk : yazıklar olsun.. bu adam sivasta oynuyorya birşey diyemeyeceğim .kendime kızıyorum aslında bu adam oynuyor sen oynamıyon diye ))) gelene geç dedi....tam bir mal.

keıta taıder .... bunlar boşuna alınmışşş...

cihan : sen git yine karşıyakada oyna burası sana fazla büyük geldi. yuh be 20 li yaşlardasın yaşından utan hiçmi koşmaz bir insan ben senin yerinde olsam 90 dakika koşarımmm... aldığın para haram.. kariyerinde burda biter işte soluğu 2,3, ligde alırsın...

arkadaşlar bir takım koşmaş pres yapmaz ruh gibi oynarsa 3 te yersin 5 te.. bu takımı ateşleyecek bir insana ihtiyacı var vereceksin hepsine cezayı .

hoca ne demiş takımı hazırladım bursa ile başabaş oynayağız diye beyanat veriyor .senin hazırladığın takımı s......
bu mu yani....
allah yine yanımızdaydı yoksa 10 luk olurduk.
YAZIKLAR OLSUN SİZE ALDIĞINIZ PARA HARAM ........
adamlar 3-0 önde hala pres yapıyorlar onlar yaptıkça ben kahroluyom futbolcular ise bakıyor öyle yemin ederim yaşım 33 şimdi kadroya gireyim 11 sivalı toçunun yarısından daha iyi top oynamazsan ********im... bu kadar açık söylüyorum.

küme düşecek takımların içinde en kötü futboluda biz oynuyoz kendimizi kandırmayalım......

işimiz allaha kaldı... futbolcu ve hocaya kaldıysa bank asyadayız biline.
mayhos58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mayhos58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2010, 16:20   #8
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
mayhos58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoca : takımdan bihaber ne yapmak istediğni bilmeyen hiç bir şey yapmayan biri.... ben de olsam takım böyle olut ne farkeder.

ibrahim dağaşan : en büyük ruhsuz. benim burda ne işim var gibilerinden oynuyor.esasında senin yerin 2.3. lig.....

oubey : adam g... kaldıramıyor. nasıl oynasın.bu adamı alırken herhalde vesikalık fotorafına bakmışlar.

uğur kavuk : yazıklar olsun.. bu adam sivasta oynuyorya birşey diyemeyeceğim .kendime kızıyorum aslında bu adam oynuyor sen oynamıyon diye ))) gelene geç dedi....tam bir mal.

cihan : sen git yine karşıyakada oyna burası sana fazla büyük geldi. yuh be 20 li yaşlardasın yaşından utan hiçmi koşmaz bir insan ben senin yerinde olsam 90 dakika koşarımmm... aldığın para haram.. kariyerinde burda biter işte soluğu 2,3, ligde alırsın...

arkadaşlar bir takım koşmaş pres yapmaz ruh gibi oynarsa 3 te yersin 5 te.. bu takımı ateşleyecek bir insana ihtiyacı var vereceksin hepsine cezayı .

hoca ne demiş takımı hazırladım bursa ile başabaş oynayağız diye beyanat veriyor .senin hazırladığın takımı s......
bu mu yani....
adamlar 3-0 önde hala pres yapıyorlar onlar yaptıkça ben kahroluyom futbolcular ise bakıyor öyle yemin ederim yaşım 33 şimdi kadroya gireyim 11 sivalı toçunun yarısından daha iyi top oynamazsan ********im... bu kadar açık söylüyorum.

küme düşecek takımların içinde en kötü futboluda biz oynuyoz kendimizi kandırmayalım......

aynen katiliyorum böyle takim olurmu be adamlarda sanki ruh yok
1 lig deki takimlar bizden daha iyi mücadele ediyorlar
ne bicim hocasin sen öyle takimin durumunu biliyordun aldigin oyuncular degil takimi sirtlayip kurtarmak
kadroya giremiyorlar
denizli bile bizden daha serefli oynuyor
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda abdullah58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2010, 23:36   #9
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
mayhos58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

uğur kavuk : yazıklar olsun.. bu adam sivasta oynuyorya birşey diyemeyeceğim .kendime kızıyorum aslında bu adam oynuyor sen oynamıyon diye ))) gelene geç dedi....tam bir ...

bu mu yani....

bence hoca doğru olanı yaptı bu macı alma ihtimalimiz sıfırdı hocada az kayıpla macı vermenın pesındeydı öylede oldu bursa bızeıkı numara buyuk bır takım mehmet yıldızı ıkı oyuncu tuttu nefes almasına fırsatvermedı takım ıyı yolda sampıyon olamayız fakat lıgde kalacagız buna ınancım sonsuz denızlı ve manısa macında ıyı oynayan rakıbe kımse uc puanı vermedı ıyı oynamak degıl galıp gelmek önemlı haftay galıp gelırız ınsallah ben takımıma ve muhsın hocaya guvenıyorum kım ne derse desın ayrıca ben daha ıyı oybnarım dıyenler buraya yazı yazmasın gıtsın hunerlerını sahada gostersın bakalım takıma gırebılıyormu

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58akif34'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.02.2010, 23:47   #10
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

MUHSIN HOCA IKINCI YARI BASLAMADAN KENDI EVIMIZDE MAC KAYBETMEMEYE CALISACAGIZ DEPLASMANDADA KAYBETMEMEK ICIN ELIMIZDEN GELENI YAPACAGIZ DEDI 3 MACTAN 7 PUAN CIKARTTI IKINCI YARI UC MACTA YENILDK UCUDE LIGIN DEVLERI KENDINIZE GELINDE BIR BAKIN TAKIM NE HALDE DIYE GECEN SENEYI ÖRNEK GÖSTERMEYIN CUNKU GECEN SENEDEN ELIMIZDE KIMSE YOK YENI VE COK GUCSUZ BIR TAKIMIMIZ VAR LIGDE KALMAYA OYNUYORUZ BURSAYA TABIKI YENILECEKTIK YA DISEDIS KANAKAN BIR MUCADELE YAPSAYDIK TA ELIMIZDE AZ BUKLUNAN IYI FUTBOLCULARIMIZ CEZALI KONUMUNA DUSSE NE OLACAKTI BURADA BELKI BIR PUAN ALACAKTIK FAKAT HAFTAYA SIVASTA BELEDIYEYE UC PUAN HEDIYE EDECEKTIK BIRAZ MANTIKLI DUSUNUN YONETIM ISTIFA HOCA ISTIFA FUTBOLCULAR ISTIFA BUNLAR YANLIS SLOGANLAR BENCE TAKIMA KOSTEK OLAN TARAFTAR İSTİFA ETSINDE BU TAKIMA OLUMSUZ BIR UNSUR DAHA EKLENMESIN

DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 58akif34'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı