Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Penaltımız verilmedi
Alt 26.11.2011, 20:41   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Penaltımız verilmedi

Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam,
maçın ilk 60 dakikasında kötü oynadıklarını söylerken, hakemlerden de dert yandı.

Toto Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, maçın ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Renkli ve her iki takımın da kazanabileceği bir maç oynadıklarını söyleyen Çalımbay, "Her şeyden önce çok renkli, değişik bir maç oldu. Her an iki tarafa da gidebilecek bir maçtı. İlk 60 dakika iyi oynamadık. Defans olarak iyiydik ama hücumda organize olamadık ve hiçbir şey yapamadık. 60. dakikada yaptığımız değişikliklerle ise pozisyon bulmaya başladık. İyi savunma yapmamıza rağmen, ilk yarı biterken gol yedik. Tecrübesizlikten dolayı çok basit bir gol yedik. 60 dakikadan sonra ise iyi oynadık. " diye konuştu.

Spikerin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in hakemin verdiği kararları beğendiğini hatırlatması üzerine Çalımbay, "Ben Fatih Terim'e katılmıyorum. O galip gelen takımın teknik direktörü olarak böyle düşünebilir. Ancak yediğimiz ilk golde, yani Engin'in golünde taban vardı ve faul verilmeliydi. Ayrıca bizim de bir penaltımız verilmedi" dedi.

Galatasaray'ın 9 kişi kalmasından sonraki bölüme de değinen tecrübeli teknik direktör, "İlk 60 dakika puanı haketmeyen bir oynadık ama son yarım saatteki oyunumuz en azından 1 puanı hakediyordu. Anadolu takımlarında bazen tecrübesizlik pahalıya patlıyor. 9 kişi takıma karşı doldur boşalt oynuyoruz. Halbuki ayağa paslarla oynasak çok daha fazla pozisyon bulabilecektik. Yine pozisyonlar bulduk ama yetmedi" sözleriyle açıklamalarını tamamladı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Penaltımız verilmedi
Alt 26.11.2011, 20:49   #2
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Penaltımız verilmedi

Hocam sen yapma bari durduk yere sovdurcen su hakeme
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.11.2011, 20:57   #3
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kangallıwert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam sen yapma bari durduk yere sovdurcen su hakeme
aynen öyle...penaltıya kadar ne oyandık ki bu maçın sonucunu penaltıya bağlayacağız...tamam dönüm noktası olabilirdi o an ama neden hep böyle tek poziyonlara takılıp kalıyoruz da 2 haftadır gençler ve gs maçlarıdanki düşük performans sorgulanmıyor???
Alt 26.11.2011, 21:22   #4
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

saatlı bomba faty soyle,2 tabut rasmusen'i,pedriel'ı soyle hocam,
Alt 26.11.2011, 21:27   #5
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

yaw öyle pozisyonu bize vermezler başkasına verirler bu pozisyona bağlamamak lazım takım halinde sende dahil korkak tecrübesiz beceriksizdik özet bu
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.11.2011, 23:30   #6
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivas lehine calinmayan dudukler her macta sivas aleyhine caliniyor ilk golu o pozisyonda sivas atsaydi sivasin oyuncusunu kirmizi kartla atardi bile sivas lehine 10 macta bir karar cikarsa ona sukredin,ne hikmetse sivasspor yillardir 11 e karsi 11 degil 3 hakemde rakip takimdan yani rakip devamli 14 kisi oluyor
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda COBANSARAYLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.11.2011, 23:34   #7
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Penaltımız verilmedi

Takım ve HOCA olarak çok kötüydük. Daha az kötü olan GS kazandı !

Grosicki, Pedriel, Uğur ve Fatty inanılmaz kötülerdi.
Sağ kanadımız felç oldu !

GS'ın ilk golü net faul ! Ama o gol olmasa ilk yarı 0-0 BİTECEKTİ ?
O moralle de belki puan alabilirdik. GS daha da panikleyecekti çünkü gol geciktikce ...

Pedriel'in pozisyonunun penaltı ile ilgisi filan yok. Zaten maç sonrasıda açıklama yapmış, penaltı değil diye.

Tek forvetli oyun sistemi ile başarı gelmeyeceğini sanırım 15.kez yazıyorum. Yine düşme potasındayız, dikkat !!!
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.11.2011, 22:40   #8
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

aynen öyle...penaltıya kadar ne oyandık ki bu maçın sonucunu penaltıya bağlayacağız...tamam dönüm noktası olabilirdi o an ama neden hep böyle tek poziyonlara takılıp kalıyoruz da 2 haftadır gençler ve gs maçlarıdanki düşük performans sorgulanmıyor???
Şimdiye kadar burada hakemlere isyan edilmesine karşı duran yorumlar yaptım.Hatta yakın zamanda böyle bir yorumum olmuştu.Ancak Sivassporun verilmeyen penaltısına ben bile burdan çıldırdım..Şimdi burada hakeme isyan eden arkadaşlara bir parçda olsa hak veriyorum.Hakemlere isyan etmemeli diyordum ama bazı böyle bariz pozisyonlarda hakemin kör olması lazım ...Yazıklar olsun...
Alt 29.11.2011, 00:17   #9
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şimdiye kadar burada hakemlere isyan edilmesine karşı duran yorumlar yaptım.Hatta yakın zamanda böyle bir yorumum olmuştu.Ancak Sivassporun verilmeyen penaltısına ben bile burdan çıldırdım..Şimdi burada hakeme isyan eden arkadaşlara bir parçda olsa hak veriyorum.Hakemlere isyan etmemeli diyordum ama bazı böyle bariz pozisyonlarda hakemin kör olması lazım ...Yazıklar olsun...
Bursasporlu bir taraftar olarak sivasa sahip çıkmanız desteklemeniz bizleri mutlu ediyor
bir anadolu ekibi olarak bursayı da destekliyorum orada yaşadığım için
rıza hocamız için de aynı tabiri kullandığımız adam gibi adam ertuğrul hocaya da buradan sevgilerimizi gönderiyoruz

Yalnız benim tepkim sivaslı olup sivası desteklemeyenlere hatta rakip tribünde olanlara
Sizleri sivastan soğutan şey nedir görüşlerinizi burada paylaşın bilelim eksiklerimizi bir taraftar olarak
Bu takım sivasın sivaslilarin her şeyi sivasın yatırım almasında ekonomisinde lokomotif rolü üstleniyor şu anda
En basitinden otelde çalışan bir kişi sivasspor sayesinde bu ise girdiğini düşünmeli çünkü sivasspor sayesinde turizm artmıştır sivasta ...
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2011, 22:17   #10
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslıadem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursasporlu bir taraftar olarak sivasa sahip çıkmanız desteklemeniz bizleri mutlu ediyor
bir anadolu ekibi olarak bursayı da destekliyorum orada yaşadığım için
rıza hocamız için de aynı tabiri kullandığımız adam gibi adam ertuğrul hocaya da buradan sevgilerimizi gönderiyoruz

Yalnız benim tepkim sivaslı olup sivası desteklemeyenlere hatta rakip tribünde olanlara
Sizleri sivastan soğutan şey nedir görüşlerinizi burada paylaşın bilelim eksiklerimizi bir taraftar olarak
Bu takım sivasın sivaslilarin her şeyi sivasın yatırım almasında ekonomisinde lokomotif rolü üstleniyor şu anda
En basitinden otelde çalışan bir kişi sivasspor sayesinde bu ise girdiğini düşünmeli çünkü sivasspor sayesinde turizm artmıştır sivasta ...
Sivassporu tutmanın ister içeride ister dışarıda olsun eksisi değil bilakis artısı olur...Türkiyede yaşayıp Anadolu takımını tutmak cesurların işidir...Tribün olmamış oluşmamışmı oluşur kardeşim eğer bunu eksi görüyorlarsa..Benim asıl anlayamadığım Sİvas gibi bir kentin Sivasspor gibi bir takımı varken ..kaldıki bu takım TüRKİYEDE hiç bir Anadolu ekibinin yapamadığını yapmış Süper ligi sallamış suyunu çıkarmışken bu ilki kendi hemşehrilerine yaşatmışken hala nasıl İstanbul takım formalarını göğuslerını gere gere Sivas kentinde giyebiiliyorlar.Bu hayranlık nedir nasıl olur..Baiarımı istiyor bu arkadaşlar gösterelim ..Biz Bursaspor şampiyon olmadan önceki iki sezon periyodu şampiyonluğa oynamaları en buyuk basarıdır..Bu Bursasporun şampiyonluğundan daha önemli bir başarıdır bence ..Çünkü tabiri caizse lokomatif görevi görmüştür..Bursayı kim uyandırdıda Bursa kalktı şampiyon oldu..Bunu Sivasta yaşayan ama ist takımlarını tutan sevgili kardeşlerim düşünmelidir

Etiketler
penaltımız, verilmedi