SPOR SERVİSİ - 13.06.2012
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’a Beşiktaş’dan gelen teklifle ilgili son sözü Başkan Mecnun Otyakmaz söyledi
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz,Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’a transferi ile ilgili olarak bu güne kadar medyada yer alan haberler ve daha sonrasında Beşiktaş yönetiminden gelen resmi teklifle ilgili son sözü “Hocamızı vermiyoruz. Yeni sezona Çalımbay ile devam edeceğiz" oldu.
LİG BİTTİ GÜNDEME GELDİ
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’a gideceği yolunda sözlerin ligin bitiminin ardından gündeme geldiğini ve bir hafta öncesine kadar kesin bir bilgi akışı olmadığını dile getiren Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Sivasspor için yeni sezon çok önemli. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın vermiş olduğu rapor doğrultusunda çalışmalara başladık.Beşiktaş yönetimini Rıza hoca konusunda uyardık ve bir açıklama yapmasını bekledik.Geçen süre içerisinde bir açıklama yapılmadı ve hocamızla birlikte transferleri gerçekleştirdik.Bir hafta önce Beşiktaş yönetimi Rıza Çalılmbay ile ilgili teklifte bulundu.Hocamızla görüştük, bu süre zarfında yeni bir teknik direktör arayışı takım açısından iyi olmayacağı ve kadroda bulunan futbolcuların Rıza hocanın belirlediği futbolcular olması nedeniyle Beşiktaş yşönetimine hocamız kararımızı söyledi. Çalımbay’ı kesinlikle vermiyoruz “dedi
SİVAS’I SEVİYORUM
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın kendisi ile ilgili kararının ardından görüşlerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay “Başkanımız Mecnun Otyakmaz ile görüşmemizin ardından kararını verdi.Elbette bu saatten sonda takım değişikliği başarı getirmez.Ligin bitimi ile ilgili transfer çalışmalarını birlikte yürüttük.5 futbolcu ile anlaşma sağladık.Beşiktaş yönetiminin teklifi beni gururlandırdı.Beşiktaş’ta teknik direktör olarak görev yapmak çok onurlu bir görev.Beni layık gördükleri için teşekkür ederim ama Sivas benim doğduğum birşehir. Sivas’ı çok seviyorum.Yeni sezonda Sivasspor’un başarısı için çaba sarf edeceğim dedi.Kaynak:Yeniülke.net