Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

'7'Ler Bizi '1' Bir !
Alt 11.08.2012, 19:44   #1
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart '7'Ler Bizi '1' Bir !

GÜLSEKMİ - AĞLASAK MI ?

TSYD Kupasında 2 maç yaptık 1 gol attık onuda penaltıyla atmışız ermanla, normal süresi 0-0 biten elazığ maçını bile penaltı vuruşlarıyla finalist olduk.Yani durum ortadaki şu son yapılan Gençlerbirliği müsabakasında yediğimiz 7 gol ve 1 gol atıp (penaltıyla) bu kadar amatörce mücalede ve yenilen gollerin bi izahıda olamaz !
Takım yorgun dün maç yaptı desek ki onu diyemiyoruz, çünkü gençlerbirliğide dün maç yaptı, hadi yedek ağırlıklı çıktık desek o futbolcuların hepsi Sivasspor takımının futbolcusu bunun bi izahı olamaz şu saatten sonra .Bu takımın sonu sezon öncesinde hiçte parlak gözükmüyor ve şimdiden ne önlem alınacaksa zurnanın zırt dediği yere gelinmeden yapılacak ne varsa yapılmalıdır.
YÖNETİM AÇ GÖZÜNÜ ARTIK KIY ŞU PARANA ADAM AKILLI TRANSFER YAP.BU ŞEHRİ BU TAKIMI EZDİRME..!!!
SAĞIR SULTAN DUYDU BU TAKIMIN FORVET VE DEFANSA TRANSFER İHTİYACI OLDUĞUNU AMA HALAA ELLERİ CEBİNDE BEKLİYORLAR .GÖKTEN FOTBOLCU İNECEK SANKİ VER PARANI AL EN İYİSİNDEN 2-3 FUTBOLCU.SEZON BAŞLAYACAK HALAA TIK YOK.BU KADARDA OLMAZ YA.
TARAFTARI SALAK YERİNE KOYMAKTAN VAZGEÇİN ARTIK...!

Bu takımda Faty, Atilla olduğu sürece hiç bi halt yapamayız,daha saymadığım bi kaç tane daha var ama neyse..
Cevap: '7'Ler Bizi '1' Bir !
Alt 11.08.2012, 19:47   #2
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1491 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: '7'Ler Bizi '1' Bir !

Bu saatten sonra alsan ne yazarki dostum... Bednar Eneramo alındıda ne oldu. Şimdi çıkarlar sonuçlara aldırmayın bomba gibiyiz derler. Ama bilmezlerki bomba kucağımızda gümlemek üzere. Her maçtan hemen hemen fark yiyerek ayrılıyoruz. Atillaymış Doğaymış Faty'ymiş Erhanmış bunlarmı bizi kurtaracak... Peh peh pehhh...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2012, 23:07   #3
adres58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1491 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya arkadaş gördümde senin gibisini görmedim .daha düne kadar rıza hocaya yönetime eleştiri birazda küfrettik diye yalakalık yapan sen değilmiydin ya..ne çabuk ağız değiştirdin yuh be.....at şimdide.....
Sana ne desem bilmiyorum. Evvela yalaka lafını sana iade ediyorum. Sen eleştiri yapmıyorsun. Sen hakaret ediyorsun. Hakaret edersen sadece sana özgü değil herkese olan tutumum sabittir. Haa sen kendine karşı eleştirilere hazımsızsan ben altta kalmam diyorsan küfürlerine pisliklerine devam edersin. Tabii burada değil, başka kapıda. Ben kimsenin yalakası değilim. Aksine ben bile herkesi eleştiriyorum. Hatta senden fazla . Ama tek farkımız var. Benim aile terbiyemle seninkinin arasındaki kocaman nüans farkı.
Vesselam....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2012, 23:14   #4
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sana ne desem bilmiyorum. Evvela yalaka lafını sana iade ediyorum. Sen eleştiri yapmıyorsun. Sen hakaret ediyorsun. Hakaret edersen sadece sana özgü değil herkese olan tutumum sabittir. Haa sen kendine karşı eleştirilere hazımsızsan ben altta kalmam diyorsan küfürlerine pisliklerine devam edersin. Tabii burada değil, başka kapıda. Ben kimsenin yalakası değilim. Aksine ben bile herkesi eleştiriyorum. Hatta senden fazla . Ama tek farkımız var. Benim aile terbiyemle seninkinin arasındaki kocaman nüans farkı.
Vesselam....
konuştuklarınla yaptıkların arasında fark olmaması lazım.bie dediğin bird dediğini tutumuyor..bugun başka yarın başka konuşuyon seni çok ii biliyom ....kalkıpta 7-1 den sonra yönetimi eleştirme..daha düne kadar onlarra siper oluyordun ..tutarlı ol biraz..ha bide hakaet diyorsunya senin yaptığın ne peki...kendini ahlaklı görüpte karşısındakini ahlaksız görme..benim aile terbiyemi ölçmek sana kalmadı..kendini ölç biç başkalarını ölçme emii..önce kendini....
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2012, 23:18   #5
adres58
Usta Yiğido

Alıntı:
mayhos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
konuştuklarınla yaptıkların arasında fark olmaması lazım.bie dediğin bird dediğini tutumuyor..bugun başka yarın başka konuşuyon seni çok ii biliyom ....kalkıpta 7-1 den sonra yönetimi eleştirme..daha düne kadar onlarra siper oluyordun ..tutarlı ol biraz..ha bide hakaet diyorsunya senin yaptığın ne peki...kendini ahlaklı görüpte karşısındakini ahlaksız görme..benim aile terbiyemi ölçmek sana kalmadı..kendini ölç biç başkalarını ölçme emii..önce kendini....
Senin yazdıklarınla benim yazdıklarımı tart ahlak farkını görürsün... Eleştir ama hakaret etme, ben bunu savunurum. Yine diyorum. Sebebi olanlar ellerini çeksin takımdan. ama senin gibi demiyorum. Sen ne şeref bıraktın ne haysiyet. Bu mudur aramızdaki tutarsızlık. Buysa sana katılıyorum.

.
KAFKAS ATASÖZÜ
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.08.2012, 23:29   #6
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin yazdıklarınla benim yazdıklarımı tart ahlak farkını görürsün... Eleştir ama hakaret etme, ben bunu savunurum. Yine diyorum. Sebebi olanlar ellerini çeksin takımdan. ama senin gibi demiyorum. Sen ne şeref bıraktın ne haysiyet. Bu mudur aramızdaki tutarsızlık. Buysa sana katılıyorum.
kardeşim koskaca sivas ı bu duruma düşürenlere hakarette ederim küfürde adamların yaptıklarına baksana ya görün artık birşeyleri ....tamamen duygusal..kim düşünmüş sivassporu allah aşkına..düşünen bunları yapmaz...hep para için bunlar...7 yıllık süper lig geçmişimde parasızlıktan ağlamadığıız sezon yokk..ne iştir anlamadım bizden başkada ağlayan yok...anlatabildimmi...herşey sivas için....şu doğaya erhana sandroya radaya atillaya uğura ve birkaç oyuncu daha var bunlara para ödeniyorsa yazıkya...şu doğa kazmasının hangi futbol bilgini getittiyse cebinden versin parayı.torpillimi ne anlamadım gitti.yemin ederim sivas amatörde onun gibi çok oyuncu var arayın bulursunuz.inanamıyorum ya..sonrada kızınca küfredindce suçlu oluyozz....................
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mayhos'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2012, 19:54   #7
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1 golümüzü atan yiğit kim ?
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2012, 19:57   #8
58g0kberk58
Yiğido

172 Mesajına 287 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 58g0kberk58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Erman penaltidan :(
58g0kberk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2012, 19:57   #9
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Sorun Faty değil kardeşim. Stoperlerimizin hangisi iyi futbolcu? Navratil ve Rajnock 'ta bence yetersiz, ağır ve vasat stoperler. Senin takımının sağ bekinde hala Uğur oynuyorken; M.Nas ve Hayrettin'den halen birşeyler bekliyorsan; bunların alternatifleri olarak; Erhan ve Doğa transfer edilmişken; buna rağmen sorunu 2 futbolcuya bağlayarak, sorunun tümünü es geçmiş oluyorsun. Bizim takımın bence defans hattının tümünde ve ön liberolarında sıkıntı var. Haftaya lig başlıyor. Allah tüm taraftarlarımıza sabır versin. Bu defans ve ön libero bu ligte bize çok büyük sıkıntı yaşatacak gibi gözüküyor.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fatih585858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.08.2012, 21:04   #10
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
fatih585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorun Faty değil kardeşim. Stoperlerimizin hangisi iyi futbolcu? Navratil ve Rajnock 'ta bence yetersiz, ağır ve vasat stoperler. Senin takımının sağ bekinde hala Uğur oynuyorken; M.Nas ve Hayrettin'den halen birşeyler bekliyorsan; bunların alternatifleri olarak; Erhan ve Doğa transfer edilmişken; buna rağmen sorunu 2 futbolcuya bağlayarak, sorunun tümünü es geçmiş oluyorsun. Bizim takımın bence defans hattının tümünde ve ön liberolarında sıkıntı var. Haftaya lig başlıyor. Allah tüm taraftarlarımıza sabır versin. Bu defans ve ön libero bu ligte bize çok büyük sıkıntı yaşatacak gibi gözüküyor.

Benimde hep anlatmaya calistigim olay bu! Birak yedekleri bu is Rajnoch ve Navratil ile dahi yü-rü-meeeez!! Herkez sucu Faty'de buluyor fakat Rajnoch ve Navratil Faty'den pek daha iyi sayilmaz, hepsi ayni seviyede.

Defansa en ay 2 takviye sart! Ziya kesin ilk 11 ve belki Navratil, fakat Ugur ve Rajnoch ile yürümez bu is!
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
7ler, bizi