SKORU KABULLENEMEDİ
Sivasspor Teknik patronu Werner Lorant, Ankaraspor maçından sonra yaptığı açıklamayla aldıkları bir puanın maçın hakkı olmadığını ifade etti.
Son derece sinirli olduğu gözlenen Alman çalıştırıcı Basın mensuplarının tüm ısrarlarına rağmen maç ile ilgili yorumlar yapmadı.
İşte Sivasspor’un Teknik direktörü Werner Lorant’ın Ankaraspor maçı sonrası yaptığı basın açıklaması. Lorant, Ankaraspor gibi güçlü bir rakip karşısında 1 puan aldık. Ama maçı kazanabilirdik de “şeklinde kısa bir şekilde maçın yorumunu yaptı.
Basın mensuplarının ´´Bir haksızlığa uğradığınızı mı düşünüyorsunuz?´´sorusuna ise Lorant, ´´Hepiniz mesleğinizin uzmanısınız. Siz de maçı izlediniz. Yorumu size bırakıyorum´´ şeklinde yanıtını verdi ve beraberlikten memnun kalmadığını bir kez daha göstermiş oldu.
Hakikat Gazetesi
|