Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı
Biz tv den izlediğimiz için olup biteni fazla göstermediler.
Koltukları kırıp birbirlerine giren bu çirkef trabzon taraftarına emniyet birşey yaptımı acaba.
|
Emniyetle içli dışlı biriyim az çok onların görevini biliyorum yanlışım varsa düzeltin(Sivasta olmadığım için maça gelemedim ve sizin yorumlarınızdan hareketle konuşuyorum)
1- bildiğim kadarıyla maçlarda üst aramasını özel güvenlik yapıyor polis başlarında duruyor talimatı belki polis veriyor ama sonuçta üst araması özel güvenliğin işi.
2- maçlarda kameralar sürekli bizi çekti demişsiniz ancak taraftar olan tüm tribünlerde polis çekim yapar siz trabzon tarafında çekilmediğini sanmışsınız ancak emin olun onlarında görüntülerini almışlardır.
3- bir arkadaşımız koltukları kırdılar polis kavga ettiler polis bişey yapmadı demiş koltuk kırma olaylarına polis bakmaz kavga ederlerse aralarında büyümeden önlemeleri lazımdıki bu bizi pek ilgilendirmiyor
4-son olarak meşale maytap vb. konularda sonuna kadar taraftarımız haklı ancaktvden izlediğim kadarıyla herşeyiyle güzel giden bir maçta son dakika golü ve taraftarımızın hep bir ağızdan küfür etmesi hiç iyi olmadı SİVASSPORumuz final oynar emin ol trabzon herzamanki gibi kendine yakışanı yaptı bizim taraftarımız öfkesini pk kontrol edemedi ve büyük ihtimal yine ceza yiyeceğiz
Ben tvden izlediğim ve yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla msj yazdım inşallah SİVASta kırdıkları koltukların parasını tur atlayarak onlardan çıkarırız saygılar...