Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 14:50   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Takıma Takviye Yapacağız



ilk yarının son maçında Kardemir Karabükspor'u 3-1 yenerek devre arasına moralli giren Sivasspor'da yüzler gülerken Başkan Mecnun Otyakmaz, takımının genel durumunu DHA'ya değerlendirdi. Başkan Otyakmaz, ligde 9 galibiyet 2 beraberlik ve topladıkları 29 puanla 5'inci sırada yer aldıklarını belirtirken şöyle konuştu:

"Bu bizim için mutluluk verici. Çünkü son yıllarda 4-5 yıl önceki özlediğimiz başarıları yakalayamamıştık. Bir önceki sene play off grubuna kalarak bir başarı göstermiştik. Ama geçen yıl yine bizim açımızdan çok da başarılı geçmedi. Son yıllara baktığımız zaman en iyi futbolu oynadığımız ve en çok puan topladığımız bir ilk yarı oldu. Bu hem bizi hem de taraftarlarımızı memnun eden bir sonuç oldu. Takımımızın ilk yarı gösterdiği başarılı performanstan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu başarılı performansımız ikinci yarıda devam eder."

CARLOS'A GÜVENİYORUM

Roberto Carlos'u takımın başına getirirken başarılı olacağına inandığını belirten Başkan Otyakmaz, şöyle devam etti:

"Uzun yıllar çok üst düzey futbol oynamış olması ve dünyanın en önemli kupalarını kaldırmış olması futbolun içinden üst düzey oynayarak gelmiş olması bende başarılı olacağı yönünde bir izlenim oluşturdu. Fakat teknik direktörlük tecrübesi söz konusu değildi. Biz de bu açığı gidermek için geçtiğimiz yıllar da Süper Lig'de teknik ekiplerde görev almış bir çok arkadaşımıza görev vererek bu açığı kapatmaya gayret ettik. İlk yarıda ortaya koyduğumuz oyun itibariyle de doğru bir tercih yaptığımızı söyleyebilirim. Baştan beri Roberto Carlos'un başarılı olacağına tüm kalbim ile inanıyordum. Çünkü sıfırdan başlamış bir futbolcunun gelebileceği en son mertebeye ulaşmış bir insandı. Yine aynı disiplin ve çalışkanlıkla da yeni başladığı teknik direktörlük görevinde de başarılı olacağına inanıyorduk. İsabetli bir karar vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Roberto Carlos bir gün teknik direktör olarak Dünya kupasını ya da Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığında, (Beni bu günlere getiren Sivasspor'a teşekkür ediyorum) diyeceğine yürekten inanıyorum."

KUPADA HEDEFİMİZ FİNAL

Ligdeki başarının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda da hedeflerinin final olduğunu açıklayan Başkan Mecnun Otyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geçen yıl hedefimiz yarı finaldi. Bu yıl ise final istiyoruz. Gerçekten denk takımların oluşturduğu bir gruba düştük. Her türlü sonuç sürpriz sayılmaz. Biz ilk olarak gruptan çıkmak istiyoruz. Daha sonra ise finale kadar yürümek hedefimiz. Kupayı almaya da en yakın olduğumuz sezonlardan birisi olduğunu söyleyebilirim. Eğer işimizi doğru yaparsak, final oynamak içten bile değil."

TAKVİYE YAPACAĞIZ

İlk yarının bitmesi ile birlikte futbolcuların kısa bir tatil yapacağını belirten Başkan Otyakmaz, 7 Ocak'ta Antalya kampının başlayacağını ve ardından kupa maçları ile kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Lig ve kupada hızlı bir periyottan geçeceklerini hatırlatan Başkan Otyakmaz, sözlerine şöyle devam etti:

"İlk bir ayda yaklaşık 10'un üzerinde maç yapacağız. Bu yüzden de takıma takviyeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Türk futbolcularını bizler daha iyi tanıdığımız için özelikle yurt dışında futbol oynayan vatandaşlarımızın arasından tercih yapıp takımımızı daha da zenginleştirmeyi düşünüyoruz. Belki bir yabancı transferi ile de takımımıza güç katabiliriz. Bu uzun periyottan yara almadan çıkmayı düşünüyoruz. Takımdan ayrılan futbolcular daha önce basına yansımıştı. Murat Akça ile yollarımız ayrıldı. Karabükspor ile imzaladı. Ona da buradan hayırlı olsun diyorum. Rengifo ile maalesef bir uyum sorunu yaşadık. Onunla da yollarımızı ayırdık. Şimdi de Çaykur Rizespor Kamil Grosicki'yi istiyor. Onlar ile görüşmemiz devam ediyor. En kısa sürede sonuçlanacak. Yapacağımız transferler ile de kadroda yaşanan bu kayıpları telafi etmeyi planlıyoruz."

TARAFTARA MESAJ

Ligin 2'nci yarısı için taraftarlarından destek isteyen Başkan Mecnun Otyakmaz, 2014 yılının tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ettiğini söyledi.

Başkan Otyakmaz, son olarak şöyle dedi:

"Doğru yoldayız. Onun için taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Hocamız ile 2 yıllık sözleşmemiz var. İlk yarı itibariyle de iyi bir noktadayız. Hedefimize doğru yol alıyoruz. Onların da destekleri ile daha da başarılı olabileceğimizi düşünüyorum. İlk yarı itibariyle taraftarımızın performansından da memnunum. Takıma olan ilgi arttı. Onlar destek vermeye devam ettikçe biz de başarılı olmak için elimizden geleni yapmaya çalışacağız."
__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 15:15   #2
yigidoo
Tecrübeli Yiğido
 
yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 628
Thanks: 54
116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Takıma Takviye Yapacağız

Insallah sizin dedikleriniz doğrultusunda olur baskan. Yanliz takima iyi bir golcü lazim ikince yariya.
__________________
Bir seyin hakli oldugunu bildigin halde,o seyden yana cikmazsan,korkasin demektir.
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidoo'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 15:30   #3
Rallim58
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Takıma Takviye Yapacağız

Forvet hattının yerli-yabancı futbolcuları olarak bilinen bu şahıslardan fayda sağlanamıyorsa gereği yapılmalıdır.

Kanatlara; Ziya ve Cicinho'ya yedek olarak aldıklarımız, gözden geçirilmelidir veya çok ciddi uyarılmalıdır. Navratil azmi tavsiye edilmelidir.

Sivasspor kulübünün, dinlenme kampı olmadığı hatırlatılmalıdır.
  Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 16:00   #4
psychology58
Tecrübeli Yiğido
 
psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.04.2012
Mesajlar: 961
Thanks: 339
400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Takıma Takviye Yapacağız

Sivasspor'un arkasındaki zeka Mecnun Otyakmaz'a her zaman güvenmiş ve inanmışımdır. Bu sezon iyi giden bir Sivasspor var ve eksikleri de herkes tarafından görülüyor. Bu takıma yazık etmemek lazım. İyi transferlerle bu takım ligin ikinci yarısında hem lig de hem de kupada fırtına gibi esecektir. Mecnun Başkanın bunu yapacağına şüphem yok.
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı psychology58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 17:21   #5
fark58
Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 11.09.2012
Mesajlar: 413
Thanks: 13
159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 469 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Takıma Takviye Yapacağız

Takıma yapılacak kaliteli takviyelerle Şampiyonlar Ligine katılmak hayal değil...
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 21:45   #6
PETKOVİC
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 25.07.2009
Mesajlar: 1.648
Thanks: 1.911
734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Takıma Takviye Yapacağız

Alıntı:
fark58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takıma yapılacak kaliteli takviyelerle Şampiyonlar Ligine katılmak hayal değil...
kesinlikle sana katılıyorum kaldı ki gs bjk fener trabzon evimize gelecek o maçları özellikle de gs yi yenmemiz şart ki yenersek bence şampiyonlar ligine büyük bir ihtimal gideriz. iki stoper (biri alternatif diğeri 11'e) bir oyun kurucu veya iki yönlü orta saha ve bir de santrafor transferiyle ortalığı yıkar geçeriz
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 22:57   #7
34MUAMMER58
Usta Yiğido
 
34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 11.08.2013
Yaş: 54
Mesajlar: 2.354
Thanks: 744
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Takıma Takviye Yapacağız

takımın diğer yıllara göre daha fazla puan toplaması ,avrupa kupasına katılma yolunda şansımızın fazla olması ,takıma takviye yapılmasını gerektiriyor ekeceksinki biçesin ,r.carlosa göre 1 yabancı forvet ve 1yerli forvet ,1 sağ açık,1 önlibero alacakmışız,rengifo örneği ortada ara transferde kaliteli oyuncu bulmak zor,macera aramaya gerek yok,bjk den eneramo ve ibrahim toraman ,stoper ve önlibero ve forvet ihtiyacımızı karşılar,serdar gürler sağ açık problemimizi çözer, yaşlı yedeklerimiz eren le abdurahman ,ve gereksiz yedekler cihan ve abdulkadirin yerinede kaliteli genç oyuncular alınırsa sivassporumuzu 2.yarı kimse tutamaz
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 17:45   #8
pover58
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 23.09.2007
Yaş: 59
Mesajlar: 1.618
Thanks: 397
501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Takıma Takviye Yapacağız

forvet forvet forvet başkanım dilimizde tüy bitti ya.ortasaha ve defans atıyor gollerimizi bide adamgibi golcümüz olsa şimdi en az 2. sıradaydık.biz avrupaya gitmek istiyorsak son vuruşu olan bi golcüye acil ihtiyacımız var1 gol bir maç demek bir maç 3 puan demek üç puan 200 milyar demek en azından.
.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 22:49   #9
noname87
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 24.09.2006
Mesajlar: 1.197
Thanks: 25
337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Takıma Takviye Yapacağız

Döviz kuru çok fazla arttı daha da artabilir bence ayağına yorganına uzatmakta fayda var adam gibi bir forvet bu takıma yeter hatta elimizdekileri Utaka Djebbour tazminat ödemeden gönderip adam gibi bir tane alsak çok daha iyi olur.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Takıma Takviye Yapacağız
Alt 30.12.2013, 23:25   #10
Morten58
Usta Yiğido
 
Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 05.09.2011
Mesajlar: 2.358
Thanks: 1.836
1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 730 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Takıma Takviye Yapacağız

Roberto Carlos " 5 kişi takımdan ayrılacak Rengifo, Murat, Timur, Abdulkadir ve (Grosicki durumunu henüz belli değil) yerlerine 5 oyuncu alacağız.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevapla

Etiketler
takviye, takıma, yapacağız


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git