Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

2. Lige çıkacağız
Alt 26.05.2015, 07:02   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart 2. Lige çıkacağız

Sivas Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Perşembe günü Denizli Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları 2. lige çıkma maçı için iddialı konuştu.

Tokuş; “Perşembe günü Denizli Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız final maçını yenip 2. lige merhaba diyeceğiz. Ben takımıma sonsuz güveniyorum ve 2. lige çıkacağız. Bunu başarabilecek kapasitede bir takımız” diye konuştu.

Teknik adam Tokuş, final maçı için iddialı olduklarını söyleyerek, futbolcularına da güveninin sonsuz olduğunu vurguladı.
Sakarya Atatürk Stadı’nda 28 Mayıs Perşembe günü oynayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor final maçına aralıksız hazırlandıklarını söyleyen Tokuş, iddialı olduklarını da belirtti.

BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Tecrübeli çalıştırıcı Yusuf Tokuş, takımına güvendiğini söyleyerek; “Ben Perşembe günü oynayacağımız final maçı için futbolcularıma sonsuz güveniyorum. İnanıyorum ki bu maçı kazanacağız ve 2. lige çıkacağız. Tüm herkes bu maça kilitlendi. Sivaslıların güvenini boşa çıkarmayacağız. 2. lige çıkıp orada da fırtına gibi eseceğiz” dedi.

BUNU BAŞARABİLECEK KAPASİTEDEYİZ

Takımın başarılı futbolcularla dolu olduğunu dile getiren Tokuş; “Gerçekten takımımızda çok başarılı futbolcular var. Hepsi birbirinden başarılı ve tecrübeli. 2. lige çıkma maçında hepsi elinden gelenin fazlasını yapacaktır. Ben buna inanıyorum. Biz Sivas Dört Eylül Belediyespor kulübü olarak 2. lige çıkmayı başarabilecek kapasitedeyiz.”

DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

Perşembe günü oynanacak final maçına ara vermeden çalıştıklarının altını çizen Teknik Direktör Yusuf Tokuş; “Final maçında karşılaşacağımız Denizli Büyükşehir Belediyespor mücadelesi için ara vermeden hazırlıklar yapıyoruz. Futbolcularım sadece galibiyete kilitlendi. Antrenmanlarda da oldukça hırslı ve istekliyiz. İnşallah 2. lige çıkacağız” dedi.

HERKES BİZİ DESTEKLİYOR

Tüm Sivas halkının Dört Eylül Belediyespor’u desteklediğini de sözlerine ekleyen Yusuf Tokuş; “Tüm Sivas halkı, taraftarlarımız, esnaflarımız ve yönetimimiz bizi oldukça destekliyorlar. Sağ olsunlar bizden desteklerini esirgemediler. Hafta sonu da esnaflarımızdan bir tanesi bize akşam yemeği verdi. Bunun için de çok teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız, kulüp başkanımız hepsi bize başarılar dilediler. İnşallah kimsenin desteğini ve güvenini boşa çıkartmayacağız. 2. lige hep birlikte merhaba diyeceğiz” diye konuştu.

Sivas İrade Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: 2. Lige çıkacağız
Alt 26.05.2015, 08:27   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1265 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: 2. Lige çıkacağız

Sezonun geneline ve Türkiye kupasında yaptığınız başarılı işlere baktığımızda ikinci ligi sonuna kadar hak ettiniz. Bu sene Dört Eylül final müsabakalırını çok başarılı oynadı kazanması gereken maçları kazandı genellikle. Bu maçıda alıp ikinci lige çıkacağımızı düşünüyorum.

Son viraj son düzlük kazanmamak için hiçbir sebep yok. Önünüzde kariyerinizde yeni bir sayfa açmak için haydi Dört Eylül ikinci lige!
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.05.2015, 09:05   #3
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vay be hocanın yusuf olduğunu daha yeni öğreniyorum utandım şimdi 2. ve 3.ligdeyken takımımızın en iyi adamlarındandı zaman çabuk geçmiş
Alt 26.05.2015, 09:42   #4
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ortada çok büyük bir emek var

İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır
Alt 26.05.2015, 10:21   #5
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVAS lı olduğum için duygusal konuşmuyorum,ben 4 eylülü enaz 3 kez canlı,2 3 kezde tvden izledim,aslında direkt çıkacak kalitede bir takımdı,,hiç gereksiz 2 3 maçı biraz rahatlık ,şanssızlık ,hakem hataları,birazda rakibi küçümseyip nasılsa yeneriz havasıyla oynadıkları için şampiyon olamadılar,ortasaha ve forvette tecrübeli ve kaliteli 2 oyuncu olsaydı şimdi ptt ligine nasıl çıkarızın hesabını yapıyor olurduk,sivaslıların bu takıma yeteri kadar destek olduğunada inanmıyorum,erzurum 3.ligde 22 bin kişiye oynuyor,zonguldak 3.ligde 30 bin kişiye oynuyor,diyarbakır 3.ligde 15 -20bin kişiye oynuyor,kocaeli 3.ligde15- 20 bin kişiye oynuyor,sakarya 3.ligde 20 bin kişiye oynuyor,sivasda 300 500 kişi maça geliyor diyemi destek olunmuş olunuyor?3.lige çıktığından beri sivas halkı bu takıma hep mesafeli durdu,sanki gayri meşru çocuk muamelesi gördü,bu kulübün başına yönetici gelenlerde ,herşeyi kendilerine yontmak için ,takımın rengini değiştirdi,hiç gerek yoktu bunlara ,finale gelecek olursak,rakibimiz diyarbakır olsaydı şansımız gerçekten çok olmayacaktı,denizli bld olması 4 eylülün şansını %55 artırdı,seyirci üstünlüğünün 4 eylülden yana olacağına inanıyorum,sakaryadanda enaz 1000 2000 kişilik destek geleceğine inanıyorum,inşallh perşembe günü bende stadda olacağım ,futbolcularımıza ve yusuf hocaya güveniyorum,yanlız sivasdaki gibi 1 gol atıp üstüne yatmaya kalkarsak eleniriz,2 gol atarsak turu geçeceğimize inanıyorum,2.lig yolunda başarılar diliyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2015, 10:27   #6
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Insallah ikinci lige daha sonrada süper lige cikarlar.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.05.2015, 12:03   #7
asinancetin583
Yiğido

asinancetin583 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

189 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 449 asinancetin583 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ah Çankırı ah bizi düşürdüğün şu hallere bak ama inşAllah play-off dan da olsa biz bu lige çıkacağız.
Alt 26.05.2015, 12:46   #8
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Sivas Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, ''Denizli Büyükşehir Belediyespor ile yapılacak play-off maçını kazanıp 2. lige çıkacağımıza inanıyorum'' demiş, Evet Yusuf hocam inanmak kazanmanın yarısıdır, diğer yarısı da, rakip takımı iyi etüt edip ona göre önlem almak, az hata yapıp çok çalışmaktır, bizde taraftar olarak sizlere inanıyoruz, ALLAH Yar ve Yardımcınız olsun.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.05.2015, 20:28   #9
Countach
Yiğido

70 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 Countach FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BUGÜN TFF KARAR VERİCEK DİYARBAKIRSPOR DENİZLİ MAÇI TEKRARLANIRSA FİNAL MAÇI İLERİ Bİ TARİHE ERTELENİCEK..
Countach isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2015, 21:23   #10
EMİR SİVASİ 58
Yeni Yiğido

EMİR SİVASİ 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EMİR SİVASİ 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas şehri için çok ama çok önemli bir maç bu maçı mutlaka almalıyız ve belediyesporumuz artık 2.lige çıkmalı ben inanıyorum çıkacaz ardındanda ptt beklesin bizi
EMİR SİVASİ 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çıkacağız, lige