Sivasspor’lu Mehmet Yıldız’ı ve Gökhan Bozkaya’yı Sakaryaspor’un transfer etmek için kolları sıvadığı öğrenildi.
Türkiye 2.ligi A kategorisinde ilk üçe girmek için yoğun mücadele veren Sakaryaspor, ligin ikinci yarısına daha güçlü girmek için transfer arayışına .Aslen Sakaryalı olan Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun’dan yardım isteyen Sakaryaspor yönetimi, istifa eden teknik direktörleri Hikmet Sevim’in yerinede,Sivasspor’un eski Teknik Direktörü İsmail Kartal’ı istiyor.
Sakaryaspor yönetiminin Bülent Uygun vasıtasıyla İsmail Kartal’a teklif götürdüğü ve Kartal’ın da “Ben Mardin’de mutlu değilim, anlaşırsak seve seve Sakaryaspor’da çalışırım” dediği belirtildi
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Transfer trafiği hayli yoğun, bakalım neler olacak.Yalnız ben bugün Fanatik'te Altay'ın İsmail Kartal'la anlaştığını yazıyordu. Ne derece doğru bilmiyorum artık.
KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEGİLDİR DEDİKLERİ BİZİM VİERİ MEHMET İÇİN SÖYLENMİŞ,HIRSLI KUVVETLİ İNATCI AMA KONTROLSÜZ OLUNCA BOSA GİDİYOR.GALİBA GİDİCİ GİBİ GİDERSE ÜZÜLRÜM AMA DAHA İYİSİ GELCEKSE ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN!G.BOZKAYA DAHA KLAMALI PEK SANS VERİLEMEDİ SAKATLIKLAR YÜZÜNDEN.
Vallaha Mehmet Yildizi birisi alsinda kurtulak su adamdan.Kendi yirtmadigi mac yok,her zaman sonuna kadar savasir ama sonuc yok.Ilk yarida sadece 2 Gol atti.Gölhani göndermesinler ilk 11 giremesede yedekden gelip maca damgasini vurabilen bir oyuncu.
Bence ikiside kalsa daha iyi olur!
Gökhan iyi seyler yapar oynadigi zaman,Mehmet ise oyunundan ziyade durusu ve tavirlari tam bir Sivasli,sirf onun icin Sivasspordan gitmesine sicak bakmiyorum!
KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEGİLDİR DEDİKLERİ BİZİM VİERİ MEHMET İÇİN SÖYLENMİŞ,HIRSLI KUVVETLİ İNATCI AMA KONTROLSÜZ OLUNCA BOSA GİDİYOR.GALİBA GİDİCİ GİBİ GİDERSE ÜZÜLRÜM AMA DAHA İYİSİ GELCEKSE ALLAH YOLUNU ACIK ETSİN!G.BOZKAYA DAHA KLAMALI PEK SANS VERİLEMEDİ SAKATLIKLAR YÜZÜNDEN.