Anderson, Fransa yolcusu
Sivasspor Sportif Direktörü Bülent Uygun, iki futbolcuları için çok sayıda kulüpten resmi teklif aldıklarını açıkladı. Uygun, "Hayrettin Yerlikaya'yı bir çok takım istiyor. Yabancı futbolcumuz Ricardo Anderson için de 4 Fransız Kulübü kapımızda bekliyor. Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde yönetim kurulu ve teknik heyetimizle birlikte gelen teklifleri değerlendirip son kararımızı vereceğiz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Sivasspor'un Okan Koç ve genç Sezer'i Beşiktaş'tan istediği vurgulandı
hayrettini vermesinler o iyi bir futbolcu
anderson gidebilir genelde iyi oynar ama bjk macinda
tam bir felaketti onca gol kacirdi ya
neyse son karar yönetimden zaten
hayrettini vermesinler o iyi bir futbolcu
anderson gidebilir genelde iyi oynar ama bjk macinda
tam bir felaketti onca gol kacirdi ya
neyse son karar yönetimden zaten
Baci her maci iyi oynuyacak diye bir sey yokki.Kime bakarsan bak,
Ronaldinhosundan Zidanina herkes kötü mac yapabilir.
Bence bir maç kötü oynadı diye o kadarda ağır eleştirmek gerekmez..Andersonu son maçlar gerçektende aradım..ama 2.yarı Sivassporumuzda mükemmel oynayıp Bence avrupada ço büyük takımlardan birine gidecek!!!!
yurt dışından oyuncu transferinin ortalama yaşı AVRUPADA 8-10 yaşa kadar düştü...
R.Madrid-Barcelona-M.United-Arsenal-Lyon ve adını burada sayamadığım bir çok Avrupanın önde gelen kluplerinin menecerleri Özellikle Güney Amerika ve Afrika ülkelerinde, mahalle aralarından yetenekli ÇOCUKLARI toplamaya başladılar. 8-10 yaşındaki bu çocuklar aileleri ile birlikte alınıyor ve avrupadaki kendi kluplerinin denetiminde okutuluyor ve futbol okullarına kayıt ettiriliyorlar..gelişme gösterenler elde tutuluyor...gelişme gösteremeyenlerde posası çıktıktan sonra geri gönderiliyorlarmış... Hatta FİFA bu çocukların ruhsal gelişimleri etkilendiği için bu uygulamaya engel olmak için bir dizi önlemler hazırlamaya bile başlamış..
Bunları neden yazdım.. Dışarıdan Kaliteli ve ucuz futbolcu bulmak öyle kolay bir iş değil.. Burada görüyorum o gitsin bu gelsin tarzında bir çok yorum yapılıyor..
hatta Anderson bile tartışılıyor.. Ben İddia ediyorum Anderson Sivassporun Alabileceği (parasına göre) en iyi golcülerden biridir.. O giderse daha iyisinin gelmesi cok zor.. Hayrettinin kalitesini hiç tartışmıyorum bile...
Her ikisininde gönderilmemesini illaki gideceklersede en azından birer sezon daha sivasa hizmet ettikten sonra gitmelerini istiyorum..
yurt dışından oyuncu transferinin ortalama yaşı AVRUPADA 8-10 yaşa kadar düştü...
R.Madrid-Barcelona-M.United-Arsenal-Lyon ve adını burada sayamadığım bir çok Avrupanın önde gelen kluplerinin menecerleri Özellikle Güney Amerika ve Afrika ülkelerinde, mahalle aralarından yetenekli ÇOCUKLARI toplamaya başladılar. 8-10 yaşındaki bu çocuklar aileleri ile birlikte alınıyor ve avrupadaki kendi kluplerinin denetiminde okutuluyor ve futbol okullarına kayıt ettiriliyorlar..gelişme gösterenler elde tutuluyor...gelişme gösteremeyenlerde posası çıktıktan sonra geri gönderiliyorlarmış... Hatta FİFA bu çocukların ruhsal gelişimleri etkilendiği için bu uygulamaya engel olmak için bir dizi önlemler hazırlamaya bile başlamış..
Bunları neden yazdım.. Dışarıdan Kaliteli ve ucuz futbolcu bulmak öyle kolay bir iş değil.. Burada görüyorum o gitsin bu gelsin tarzında bir çok yorum yapılıyor..
hatta Anderson bile tartışılıyor.. Ben İddia ediyorum Anderson Sivassporun Alabileceği (parasına göre) en iyi golcülerden biridir.. O giderse daha iyisinin gelmesi cok zor.. Hayrettinin kalitesini hiç tartışmıyorum bile...
Her ikisininde gönderilmemesini illaki gideceklersede en azından birer sezon daha sivasa hizmet ettikten sonra gitmelerini istiyorum..
Siz değerli yönetim kurulu üyeleri herzaman SİVASSPORun selaheti için çalıştınız bu konudada farklı düşünmeyeceğinize eminim o yüzden kararı ben yönetime bırakıyorum.
andersonun durumu bu aralarda ıyı degıl.. son zamanlarda cok pozısyon kacırır oldu ama yeteneklı bır oyuncu olduguna ınanıyorum ara sıra hatalarıda olsa..bızım cok golumuzu kaydettı ve ınsallah gıdecegı yerdede basarılı olur...!
__________________ SENİ BİZDEN BASKA KİMSE SEVEMEZ!İST.SİVASSPOR TARAFATAR DERNEGINDEN OLMAYAN BUNU ASLA BİLEMEZ!!!!..
ya biz ne diyoruz anderson denen futbolcu iyi futbolcu değil...forumu takip edenler iyi bilir neler dediklerimizi...bu da doğru çıktı...keşke haklı çıkmasaydım da anderson bjkyi yıkan adam olsaydı...ama işte bu adamda hiçbir şey yok...boşuna demiyoruz....inşallah gider de kurtuluruz....