Sivasspor Teknik patronu Werner Lorant Brezilyalı golcü futbolcu Anderson’dan övgü ile söz etti.
Anderson’un kendisi ve takımının sistemi açısından önemli bir futbolcu olduğunu belirten Lorant, “Anderson sakatlıktan yeni çıktı.
Malatya maçına yetişecek ama form düşüklüğü var. Bu futbolcu ile bizzat ben ilgileniyorum. Malatya maçına kadar tam olarak hazır hale gelmesini istiyorum.
Çünkü Anderson benim sistemimde çok önemli. Bu futbolcu Malatya maçında diğer maçlarda olduğu gibi benim kilit futbolcum ve silahım olacak.
Malatya maçından önce gerekli tüm çalışmaları yapıp bu futbolcuyu hazır hale getireceğim. Çok gereksiz bir sakatlık geçirdi. Bu nedenle sıkıntıya girdik.
Malatya maçını kazanmamız için Anderson’u da kazanmam gerekli. Bunun farkındayım. Malatya maçına kadar eski performasını yakalaması için ne gerekiyorsa yapacağım”dedi.
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Aslında iyi bir futbolcu, çok gol pozisyonlarına giriyor,inşallah kaçırdığı gol fırsatlarını değerlendirirse kendinden çok seöz ettirir.İnşallah ikinci yarıda daha iyi olur.