Sitenize girdiğim 3 günden beri dikkatimi çeken en önemli şey sitedeki seviye olmuştur. bu yüzden sizi tebrik etmek istedim. hakaretler ukalalıklar olmadı hiç. ve bunları bu başlık altında dile getirmek istedim.
Herzaman bu uslubunuzu korumanızı diliyorum. Sivassporada süperligde gönülden başarılar diliyorum.
Ben koyu bir trabzonsporluyum. sizlerde sivassporlu. herkesin kendi takımının yenmesini istemesi çok normal. benimgönlüm bu maçta tabiki takımımın kazanmasından yana. hedeflerimiz var. ama bundan sonraki maçlarda en ii sonuçları almanızı diliyorum.
sitede hoşuma gitmeyen tek şey herkesin aynı konu hakkında bi çok başlık açması. bu konu kirliliğine sebep oluyo bence. ben yarın bi gün girmeyeceğim belki bu siteye. ama sizin için dost tavsiyesi aynı konuyu tek başlıkta tartışın çokdaha güzel olurdu bence. benim açtıım bu başlığıda adminler bi süre sonra silerler bide bu konu kalabalık yapmasın.
söylemek istediğim çok şey var ama böyle yazıya dökemiyorum. ve daha fazla uzatmıyorum. Rakip takım taraftarına karşı kullandığınız uslubu takdirle karşılıyorum ve TEŞEKKÜR ediyorum. ben yanlış biçimde yazı yazan kimseyi görmedim. bu maçtan sonra size sonsuz başarılar.
sağlıcakla Kalın..
TRABZONLU GARDAS SİTEMİZDEKİ SEVİYE HERZAMAN TAKDİR EDİLDİ VE ASIRI SEKİLDE TAHRİK OLMADIKCA CİRKİN YAZILAR YAZILMADI.SENDE ANLADIGIMIZ RAKİPLERE SAYGILISIN VE EMİNİM BURDADA KARSILIGINI BULACAKSIN.DİLERİZ MAÇIMIZ DOSTCA GECER VE SAMPİYON BU YIL ANADOLUDAN CIKAR.BENDE SİZLERE BU MAÇTAN SONRA BOL GALİBİYET DİLİYORUM AMA BİZİM MAÇLAR HARİÇ
trabzonlu gardaş maçı tarbzonda yapalım baksana federasyon ne yaptığını bilmiyor...
basından okuduğum kadarıyla sivasspor olimpiyatta oynamayı istemiyomuş. şimdi sende trabzonda yapsak daha ii olur diyosun. olimpiyatı neden istemiyosunuzki anlamadım ben.
basından okuduğum kadarıyla sivasspor olimpiyatta oynamayı istemiyomuş. şimdi sende trabzonda yapsak daha ii olur diyosun. olimpiyatı neden istemiyosunuzki anlamadım ben.
Kardeş öncelikle sitemize hoşgeldin...Bizim sitemizde her zaman bir hoşgörü ortamı mevcuttur..Aslında bazen başka takım taraftarları gelip sitemizi alt üst ettikleri oluyor ama biz onlara bile çiçek uzatmasını biliyoruz...Ben 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğinde taraftardan sorumlu insanım...Yani tribünde ben ne dersem o olur..Benim Trabzonspor tribününde tanıdığım çok yakın arkadaşlarım var...Onlarda Sivasspora ve Sivasa ayrı bir sempatileri var...Hatta Siz Trabzona gelin biz sizleri çiçeklerle karşılarız bile diyorlar...Bende bu samimiyete gerçekte inanıyorum...Asıl konumuza gelecek olursak;Stadımızın tadilatını istediler bizim yönetim ve Sivasta bulunan herkes 4 Eylül stadını Uefa kritelerine uygun hale getirmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiler ve stadımızı uygun hale getirdiler ama Federasyon yetkilileri maçı bir türlü Sivasta oynatmak istemiyor...Ve maçı Sivastan uzaklığı 900 km olan bir stada veriyor buda bizim çok zorumuza gidiyor...Ben Sivasta yaşayan bir taraftar olarak bu maça gideceğim ama ne kadar zorluklar çekerek gideceğimizi sana anlatamam...Sivasta maç izlemek için kombine bilet alan binlerce insan var...Paralarını verip bilet aldıkları halde maçı Sivasta izleme fırsatı bulamıyorlar...İstanbuldaki insanlarda ulaşımdan şikayet ediyor..Yani anlayacağın Olimpiyat stadından herkes şikayetçi...Tekrar sana sevgilerimi yolluyorum...
Sitenize girdiğim 3 günden beri dikkatimi çeken en önemli şey sitedeki seviye olmuştur. bu yüzden sizi tebrik etmek istedim. hakaretler ukalalıklar olmadı hiç. ve bunları bu başlık altında dile getirmek istedim.
Herzaman bu uslubunuzu korumanızı diliyorum. Sivassporada süperligde gönülden başarılar diliyorum.
Ben koyu bir trabzonsporluyum. sizlerde sivassporlu. herkesin kendi takımının yenmesini istemesi çok normal. benimgönlüm bu maçta tabiki takımımın kazanmasından yana. hedeflerimiz var. ama bundan sonraki maçlarda en ii sonuçları almanızı diliyorum.
sitede hoşuma gitmeyen tek şey herkesin aynı konu hakkında bi çok başlık açması. bu konu kirliliğine sebep oluyo bence. ben yarın bi gün girmeyeceğim belki bu siteye. ama sizin için dost tavsiyesi aynı konuyu tek başlıkta tartışın çokdaha güzel olurdu bence. benim açtıım bu başlığıda adminler bi süre sonra silerler bide bu konu kalabalık yapmasın.
söylemek istediğim çok şey var ama böyle yazıya dökemiyorum. ve daha fazla uzatmıyorum. Rakip takım taraftarına karşı kullandığınız uslubu takdirle karşılıyorum ve TEŞEKKÜR ediyorum. ben yanlış biçimde yazı yazan kimseyi görmedim. bu maçtan sonra size sonsuz başarılar.
sağlıcakla Kalın..
GARDAŞ HOŞGELDİN. SENİN GİBİ TARAFTARLARIN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR... HER ZAMAN KAZANANIN DOSTLUK OLMASI DİLEĞİYLE......
saol trabzonluu kardes evet sitemiz bu özelliğiyle bırçok siteden çok farklı bır site burda kardeslık öne alınmaktadır inşallah daha güzel şeylerde eklenecek....
Trabzonlu Gardas, ben GS macina Trabzon lu arkadasla baktim. TS macina da bakacagiz. Biz kati taraftariz fakat HOLIGAN degiliz.Size de SS macindan sonra bol galibiyet diliyorum...