Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 27.11.2004, 15:50   #1
ilhanmansizz
Yeni Yiğido

ilhanmansizz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilhanmansizz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bakın arkadaşlar orda sesimi duyanlar varsa bana cvp versin.... arkadaşlar sivasspora yakışır şekilde taraftarlık olmuyo bence stadda. beşiktaşın uefa eleme maçında deplasmandan mağlubiyetle döndüğü maçın istanbul inönü stadındaki rövanşında taraftar bi dakka susmadı izleyenler bilir. tamam ben bir beşiktaş taraftarıyım fakat SiVaSSpOr aşığıyım. bu yüzden bence çeşit çeşit gruplara ayrılsak bile bence hep bir yürek olup hep bir ağızdan seslenmemiz lazım bence daha var maç izlemek için şimdilik coşmamız coşturmamız lazım bence birlik olalım sivasLı oldumuzu unutmayalım sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur gelin stadlarda birbirimize küfür etmeyelim birlik olalım arkadaşlar .....
saygılarımla enis......
ilhanmansizz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.11.2004, 18:03   #2
KoraySancar
Yiğido

KoraySancar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoraySancar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu taraftar konusunda epeyce söz söylendi,hemen hemen hepsi de doğru. Zaten bu konuya ilk dikkat çekenlerden biri de bendim.Stadda bağırmayan taraftarla işte diğer topicte olduğu gibi elin Antalyalısı,Manisalısı,üç kuruş etmez ksklisi,Eskişehirlisi,Kocaelil isi dalga geçer.Biz hala stadda bağırmanın takımımız için ne büyük bir itici güç olduğunu idrak edemedik."Delikanlılığı"yla övünen bir çok taraftarın şehrinde ikamet ettim ve "delikanlılıkları" benim tarafımdan malum ama adamlar stadda bağırıyorlar diye bu söylemlerini bırakmıyorlar.Açıkçası böyle bir taraftar başkalarınca da "delikanlı" addediliyor.Yani,önemli bir psikolojik etkisi var bağırmanın.
Bizim seyirciye gelince bastırılmışlık mıdır,özgüven eksikliği midir bilmiyorum,ne kadar uğraşırsak uğraşalım bağırtamıyoruz.Geçen hafta Manisa'da avazım çıktığı kadar bağırıyorum,yanımdaki de "gardaş boşver nefesini tüketme"diyor.Behey adam bağırmayacaksan maça niye geldin?Maç zaten tv'den canlı veriliyor.
Biz en iyisi sporcularda olduğu gibi taraftarda da altyapıya önem verelim. Geçen Manisa maçında tribünde bağıranların hemen hepsi ortaokul,lise talebesiydi,ve bayağı da sesleri çıkıyordu.Biz de gençlerimize Sivasspor sevgisi aşılayıp stada götürmeliyiz.Hem gençlere bağırmanın önemini anlatmak ta daha kolay olur.
KoraySancar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.12.2004, 14:53   #3
Anonymous
Acemi Yiğido

Anonymous - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Anonymous ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

nick isminden belli ne kadar SivasspoR taraftari oldugun.
Anonymous isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.12.2004, 16:17   #4
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1342 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
koraysancar Nickli Üyeden Alıntı
Bu taraftar konusunda epeyce söz söylendi,hemen hemen hepsi de doğru. Zaten bu konuya ilk dikkat çekenlerden biri de bendim.Stadda bağırmayan taraftarla işte diğer topicte olduğu gibi elin Antalyalısı,Manisalısı,üç kuruş etmez ksklisi,Eskişehirlisi,Kocaelil isi dalga geçer.Biz hala stadda bağırmanın takımımız için ne büyük bir itici güç olduğunu idrak edemedik."Delikanlılığı"yla övünen bir çok taraftarın şehrinde ikamet ettim ve "delikanlılıkları" benim tarafımdan malum ama adamlar stadda bağırıyorlar diye bu söylemlerini bırakmıyorlar.Açıkçası böyle bir taraftar başkalarınca da "delikanlı" addediliyor.Yani,önemli bir psikolojik etkisi var bağırmanın.
Bizim seyirciye gelince bastırılmışlık mıdır,özgüven eksikliği midir bilmiyorum,ne kadar uğraşırsak uğraşalım bağırtamıyoruz.Geçen hafta Manisa'da avazım çıktığı kadar bağırıyorum,yanımdaki de "gardaş boşver nefesini tüketme"diyor.Behey adam bağırmayacaksan maça niye geldin?Maç zaten tv'den canlı veriliyor.
Biz en iyisi sporcularda olduğu gibi taraftarda da altyapıya önem verelim. Geçen Manisa maçında tribünde bağıranların hemen hepsi ortaokul,lise talebesiydi,ve bayağı da sesleri çıkıyordu.Biz de gençlerimize Sivasspor sevgisi aşılayıp stada ***ürmeliyiz.Hem gençlere bağırmanın önemini anlatmak ta daha kolay olur.
Koray kardeşime bu yazısı için çok tesekkür ediyorum ve bizim tribünün gerçek problemlerini buraya sıralamışsın ....biz yıllardır çaba harcıyoruz bütün stadımız bağırsın diye ama olmuyor olmuyor olmuyor...halen bazen yiğidolarda şu zihniyet var paramı veriyorum ne diye bağırayım....artık bunu söylemekten bunun kavgasını vermekten bıktım artık yeter arkadaslarıma katılıyorum lütfen uyanalım artık......lafa geldinmi mangalda kül bırakmıyoruz ama destege geldiği zaman sıfır elde vaR SIFIR lütfen biraz milliyetçi olalım memleketimiz için....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.12.2004, 22:33   #5
Anonymous
Acemi Yiğido

Anonymous - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Anonymous ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

saygi deger serhan kaburcuk arkadasim anladigim kadariyla ANTENLERIN ta almanyaya kadar uzanmis demmekii senden gelisme var kardesim bak buna cok sevindim benim kim oldugumu anlarsin umarum behrampsadan anla
Anonymous isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.12.2004, 22:58   #6
MADTURK
Acemi Yiğido

MADTURK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MADTURK ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

saygi deger serhan kaburcuk arkadasim anladigim kadariyla ANTENLERIN ta almanyaya kadar uzanmis demmekii senden gelisme var kardesim bak buna cok sevindim benim kim oldugumu anlarsin umarum behrampsadan anla
MADTURK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.12.2004, 17:13   #7
ilhanmansizz
Yeni Yiğido

ilhanmansizz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilhanmansizz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Anonymous Nickli Üyeden Alıntı
kardeş biz nickle değil yürekle SiVaSsPoR delisiyiz ama sen anlamazsın (misafir)
ilhanmansizz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 03.12.2004, 14:52   #8
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1342 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ilhanmansizz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Anonymous Nickli Üyeden Alıntı
kardeş biz nickle değil yürekle SiVaSsPoR delisiyiz ama sen anlamazsın (misafir)
ya arkadaslar bu misafir niki ile giren kim...millete satasıp duruyor laf sokuyor...valla arkadas ayıp oluyor hangi takımı tutuyorsan o siteye gir....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır