Sivasspor Teknik direktörü Karol Pecze, Bursaspor maçından puan almak istediklerini söyledi
Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle zor durumda olduklarını belirten Pecze, “ Bu mazeret değil. Sahaya yine 11 kişi çıkacağız. Ama yinede eksik futbolcuların yokluğunu hissedeceğiz. Zor bir maç olacak. Ama yinede biz bu maçtan puanla dönmeyi istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız” dedi.
Hakikat
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
Bursaspor cok tehlikeli bir takim bir kirmizi kart cezali futbolculari var ismayil güldüren cok tecrübeli bir futbolcu ama bizde cezali daha cok bu mac fenermacindan daha zor gececek tam kadro ile cikmis olsa idik mac ortada idi simdi birde 12 .ci adamlari atesli taraftarlari takimi atesleyecekler ilk 30 dakika cok önemli futbolda hata yapmamiz gerekir onlar suursuzca ileri cikinca baliliye is düsüyor sansini iyi degerlendirirse maci aliriz....
Bursa tehlikeli değil, seyircisi tehlikeli... oraya gidecek yiğidolara Allah sabır versin.. Umarım tahrik olmaz bizim seyircilerimiz.. Antalyaspor maçında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Can Cumhur CAN hafta içi kupa maçında oynamayarak cezasını tamamladı.. Ama İsmail GÜLDÜREN halkem raporuna göre ceza aldı.. Tek cezalıları İsmail GÜLDÜREN... Bursaspor takımı öyle aman aman bi takım değil.. gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar.. Biz mücadeleci futbolumuzu sahaya yansıtır, hakemlerde seyirci baskısından kendilerini soyutlarlarsa değil 1, 3 puanla dönmememiz için hiç bir sebep yok.. Hayırlısı olur inşallah.. Kazanır geliriz..
sivassporum sen BU macı alıp yukslıse gecersın artık bakın bu kadro kımsede yok ya kalede petkovıc (trabzon dan gelmıs kalıtesı bellı hataları var ama olsun tecrube yanı) bı bakıyosun defansa hakkı son derece deneyımlı anadoludakı en ıyı turk stoperlerden yanında servet lafı bıle edılmez muhtesem e ortaya bakıyosun yasır hakanbayraktar wooter kalıtelerı bellı bı tek forvet zayıf dıye dusunuyorum balılı su an turkıyenın en etkılı hucum oyuncularından ama gol yollarında cok zayıf ayrıca andersonda hep ceza alıp sakatlanıyor maalesef ama bu takımın yerı burası degıl bursayı yenıp hak ettıgımız yere gelmelıyız kadromuz muhtesem bır kadro hocamız da fena degıl ama bu takım ılk 12 ı ye gırmelı suan rızden denızlıden bursadan ankaragucunden cok cok daha ıyı bır kadromuz var bunun degerını bılmelı kulube destek vermelıyız
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun Bursaspor deplasmanından 1 puan ile dönmeyi hedeflediklerini söyleyerek, "Fenerbahçe maçında iyi bir futbol vardı. Özverili oynadılar. Buradan da 1 puanla ayrılırsak Sivasspor'u güzel günler bekliyor" diye konuştu..
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun Bursaspor deplasmanından 1 puan ile dönmeyi hedeflediklerini söyleyerek "Bizim takımımızn en önemli silahı Petkoviç ve Anderson'un 4 maç cezası var. Diğer alternatif oyuncular da sakat durumda. 8 eksiğimiz var. Bursa deplasmanından 1 puan almak istiityoruz. Buradan alacağımız puan ilerisi için çok önemli. Fenerbahçe maçında iyi bir futbol vardı. Özverili oynadılar. Buradan da 1 puanla ayrılırsak Sivasspor'u güzel günler bekliyor" diye konuştu.
Uygun ayrıca Fenerbaheç maçında gösterdiği performans ile büyük beğeni kazanan Balili ile ilgili olarak şöyle konuştu:
"Balili'ye sezon başı kamplarında Bundesliga takımlarından teklif geldi. Süratli ve gol vuruşları olan bir futbolcu. Takımı canlandırıyor, çok hırslı. Teklifler geliyor. Biz onu bırakma taraftarı değiliz. Herkes Balili gibi futbolcu arıyor. Biz de ona sahip olduğumuz için şanslıyız. Bizim için değişilmez futbolcu yok. İleride kendisini satabilirz de. ben dahil Sivasspor'da herkesin yeri dolar ama Başkanımız Mecnun Odyakmaz'ın yeri dolmaz. Zico maçtan sonra doğru söylemiş. Balili gerçekten çok hızlı. Lugano o kadar yavaş değil. Hem Zico hem de Lugano daha Türkiye'yi tanımıyor. Balili'yi de tanımadıkları için Ona önlem almadılar"
BALİLİ:HEDEFİM BÜYÜK KULÜPLERDEN BİRİNDE OYNAMAK"
Sivas'ın etkili golcüsü ve geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında iyi bir performans sergileyen Balli ise Fenerbahçe maçı ile ilglii olarak açıklamalar yaptı. Lugano'nun kendisini düşürdüğü pozisyonu anlatan Balili " Beni omuzumdan tuttu. Ondan sonra hafif ayakla vurdu. Bende yerde kaldım" dedi.
Balili Fenerbahçe maçı için "Bizim takım iyi oynadık. Çok savaştık. Galibiyeti istedik. Fenerbahçe büyük takım. Defansında çok iyi isimler var. Belki hazır değiller. Ama Fenerbahçe büyük takım. Daha iyi olacaklar. Lugano'yuda daha önce hiç tanımıyordum. Lugano uzun bir futbolcu bende kısa. Ben daha çabuktum ondan" dedi.
Balili ayrıca hedefinin büyük kulüplerden birinde oynamak olduğunu söyledi. Balili her futbolcu ister büyük bir takımda oynamayı. Ama şuan kafam Sivasspor'da. Şu anda Fenerbahçe'de olsam belki 20 belki 5 belki 15 gol atarım" dedi.
SERVET ÇETİN:"EN ZOR DEPLASMANLARDAN BİRİ"
Sivasspor'un Fenerbahçe'de transferi Servit Çetin ise Bursaspor maçı ile ilgili olarak " Ligde kolay maç yok. En zor deplasmanlardan biri. Durumumuz çok iyi değil. Zorlu bir mücadele olacak" diye konuştu.
EDU VE LUGANO YORUMU..
Servet ayrıca Fenerbahçe'den ayrılmasına neden olan Edu ve Lugano için de değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli futbolcu "İkisi kaliteli olduğu için Fenerbahçe forması giyiyorlar. Yeni geldiler. Uyum sorunu vardır. En kısa sürede bunu aşacaklarına inanıyorum" dedi.
Servet Çetin ayrıca Fenerbahçe'den ayrılmasının sebebinin forma şansının zor girmesinden kaynaklandığını söyleyerek "Edu ve Lugano transferlerinden sonra forma şansı az olduğu için öyle uygun gördüler. Sivas'ta zorluk yaşamıyorum. Nasip böyleymiş. Bu benim işim. Benim için bir problem yok. Tek hedefimiz Sivassporun başarısı. Sivas ile 1 yıllık anlaştım. İlerisi için ne olur bilemem" dedi.