Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

ZOR BİR MAÇ OLACAK
Alt 22.09.2006, 18:10   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ZOR BİR MAÇ OLACAK

Sivasspor Teknik direktörü Karol Pecze, Bursaspor maçından puan almak istediklerini söyledi

Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu nedeniyle zor durumda olduklarını belirten Pecze, “ Bu mazeret değil. Sahaya yine 11 kişi çıkacağız. Ama yinede eksik futbolcuların yokluğunu hissedeceğiz. Zor bir maç olacak. Ama yinede biz bu maçtan puanla dönmeyi istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız” dedi.

Hakikat

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ZOR BİR MAÇ OLACAK
Alt 22.09.2006, 19:23   #2
SivasLady
Gast

Standart --->: ZOR BİR MAÇ OLACAK

evet mac zor olacak
ama takima güveniyorum
yürekle oynarlarsa herseyin üstesinden gelirler
hepsine basarilar diliyorum
insallah puan/puanlarla döneriz
-->: ZOR BİR MAÇ OLACAK
Alt 22.09.2006, 20:40   #3
argani_58
Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 argani_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: ZOR BİR MAÇ OLACAK

zor bır karsılasma olacak ınsallah allahın ıznı ıle puan veya puanlarla onumuzdekı maclalra bakar
argani_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2006, 22:18   #4
ş.usta
Tecrübeli Yiğido

ş.usta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 ş.usta Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

tabiki zormaç olacak,artık süperligde kimse kolaymaç beklemesin,hertakım güçlü,hertakım zor, bizde zorolanı başarmak istiyoruz,
allah sivasspor'un yardımcısı olsun,galibiyet süperolur,beraberlik fena sayılmaz.
ş.usta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.09.2006, 22:43   #5
ertugrulss
Yiğido

ertugrulss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ertugrulss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MAÇIN ZORLUĞUNUN FARKINDAYIZ ÇÜNKİ SİVASSPORUMUZ SAHAYA 11 KİŞİ ÇIKIYOR!! BURSA İSE 13 KİŞİ ÇIKIYOR NİYEMİ?? 12. ADAM TARAFTARI!! 13.ADAMMII? ODA FEDERASYON BUKADAR OLUMSUZLUĞA RAĞMEN 3 PUANI ALACAĞIZ!! AHANDA GÖRÜN ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''
ertugrulss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2006, 01:38   #6
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bursaspor cok tehlikeli bir takim bir kirmizi kart cezali futbolculari var ismayil güldüren cok tecrübeli bir futbolcu ama bizde cezali daha cok bu mac fenermacindan daha zor gececek tam kadro ile cikmis olsa idik mac ortada idi simdi birde 12 .ci adamlari atesli taraftarlari takimi atesleyecekler ilk 30 dakika cok önemli futbolda hata yapmamiz gerekir onlar suursuzca ileri cikinca baliliye is düsüyor sansini iyi degerlendirirse maci aliriz....
Alt 23.09.2006, 10:01   #7
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bursa tehlikeli değil, seyircisi tehlikeli... oraya gidecek yiğidolara Allah sabır versin.. Umarım tahrik olmaz bizim seyircilerimiz.. Antalyaspor maçında ikinci sarıdan kırmızı kart gören Can Cumhur CAN hafta içi kupa maçında oynamayarak cezasını tamamladı.. Ama İsmail GÜLDÜREN halkem raporuna göre ceza aldı.. Tek cezalıları İsmail GÜLDÜREN... Bursaspor takımı öyle aman aman bi takım değil.. gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar.. Biz mücadeleci futbolumuzu sahaya yansıtır, hakemlerde seyirci baskısından kendilerini soyutlarlarsa değil 1, 3 puanla dönmememiz için hiç bir sebep yok.. Hayırlısı olur inşallah.. Kazanır geliriz..
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2006, 11:52   #8
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

sivassporum sen BU macı alıp yukslıse gecersın artık bakın bu kadro kımsede yok ya kalede petkovıc (trabzon dan gelmıs kalıtesı bellı hataları var ama olsun tecrube yanı) bı bakıyosun defansa hakkı son derece deneyımlı anadoludakı en ıyı turk stoperlerden yanında servet lafı bıle edılmez muhtesem e ortaya bakıyosun yasır hakanbayraktar wooter kalıtelerı bellı bı tek forvet zayıf dıye dusunuyorum balılı su an turkıyenın en etkılı hucum oyuncularından ama gol yollarında cok zayıf ayrıca andersonda hep ceza alıp sakatlanıyor maalesef ama bu takımın yerı burası degıl bursayı yenıp hak ettıgımız yere gelmelıyız kadromuz muhtesem bır kadro hocamız da fena degıl ama bu takım ılk 12 ı ye gırmelı suan rızden denızlıden bursadan ankaragucunden cok cok daha ıyı bır kadromuz var bunun degerını bılmelı kulube destek vermelıyız
Alt 23.09.2006, 11:57   #9
aciyurt
Acemi Yiğido

aciyurt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aciyurt ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivasspor puana kilitlendi..

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun Bursaspor deplasmanından 1 puan ile dönmeyi hedeflediklerini söyleyerek, "Fenerbahçe maçında iyi bir futbol vardı. Özverili oynadılar. Buradan da 1 puanla ayrılırsak Sivasspor'u güzel günler bekliyor" diye konuştu..

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun Bursaspor deplasmanından 1 puan ile dönmeyi hedeflediklerini söyleyerek "Bizim takımımızn en önemli silahı Petkoviç ve Anderson'un 4 maç cezası var. Diğer alternatif oyuncular da sakat durumda. 8 eksiğimiz var. Bursa deplasmanından 1 puan almak istiityoruz. Buradan alacağımız puan ilerisi için çok önemli. Fenerbahçe maçında iyi bir futbol vardı. Özverili oynadılar. Buradan da 1 puanla ayrılırsak Sivasspor'u güzel günler bekliyor" diye konuştu.

Uygun ayrıca Fenerbaheç maçında gösterdiği performans ile büyük beğeni kazanan Balili ile ilgili olarak şöyle konuştu:
"Balili'ye sezon başı kamplarında Bundesliga takımlarından teklif geldi. Süratli ve gol vuruşları olan bir futbolcu. Takımı canlandırıyor, çok hırslı. Teklifler geliyor. Biz onu bırakma taraftarı değiliz. Herkes Balili gibi futbolcu arıyor. Biz de ona sahip olduğumuz için şanslıyız. Bizim için değişilmez futbolcu yok. İleride kendisini satabilirz de. ben dahil Sivasspor'da herkesin yeri dolar ama Başkanımız Mecnun Odyakmaz'ın yeri dolmaz. Zico maçtan sonra doğru söylemiş. Balili gerçekten çok hızlı. Lugano o kadar yavaş değil. Hem Zico hem de Lugano daha Türkiye'yi tanımıyor. Balili'yi de tanımadıkları için Ona önlem almadılar"

BALİLİ:HEDEFİM BÜYÜK KULÜPLERDEN BİRİNDE OYNAMAK"
Sivas'ın etkili golcüsü ve geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında iyi bir performans sergileyen Balli ise Fenerbahçe maçı ile ilglii olarak açıklamalar yaptı. Lugano'nun kendisini düşürdüğü pozisyonu anlatan Balili " Beni omuzumdan tuttu. Ondan sonra hafif ayakla vurdu. Bende yerde kaldım" dedi.

Balili Fenerbahçe maçı için "Bizim takım iyi oynadık. Çok savaştık. Galibiyeti istedik. Fenerbahçe büyük takım. Defansında çok iyi isimler var. Belki hazır değiller. Ama Fenerbahçe büyük takım. Daha iyi olacaklar. Lugano'yuda daha önce hiç tanımıyordum. Lugano uzun bir futbolcu bende kısa. Ben daha çabuktum ondan" dedi.

Balili ayrıca hedefinin büyük kulüplerden birinde oynamak olduğunu söyledi. Balili her futbolcu ister büyük bir takımda oynamayı. Ama şuan kafam Sivasspor'da. Şu anda Fenerbahçe'de olsam belki 20 belki 5 belki 15 gol atarım" dedi.

SERVET ÇETİN:"EN ZOR DEPLASMANLARDAN BİRİ"
Sivasspor'un Fenerbahçe'de transferi Servit Çetin ise Bursaspor maçı ile ilgili olarak " Ligde kolay maç yok. En zor deplasmanlardan biri. Durumumuz çok iyi değil. Zorlu bir mücadele olacak" diye konuştu.

EDU VE LUGANO YORUMU..
Servet ayrıca Fenerbahçe'den ayrılmasına neden olan Edu ve Lugano için de değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli futbolcu "İkisi kaliteli olduğu için Fenerbahçe forması giyiyorlar. Yeni geldiler. Uyum sorunu vardır. En kısa sürede bunu aşacaklarına inanıyorum" dedi.

Servet Çetin ayrıca Fenerbahçe'den ayrılmasının sebebinin forma şansının zor girmesinden kaynaklandığını söyleyerek "Edu ve Lugano transferlerinden sonra forma şansı az olduğu için öyle uygun gördüler. Sivas'ta zorluk yaşamıyorum. Nasip böyleymiş. Bu benim işim. Benim için bir problem yok. Tek hedefimiz Sivassporun başarısı. Sivas ile 1 yıllık anlaştım. İlerisi için ne olur bilemem" dedi.

Ajansspor
aciyurt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.09.2006, 12:21   #10
67_dernek_YUSUF
Acemi Yiğido

67_dernek_YUSUF - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 67_dernek_YUSUF Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

evet zorlu bir mac sivassporu bekliyor
ama sivasspora sonuna kadar inanıyoruz
BU TAKIM BURSADA BURSAYI DEVİRİP GELİR...
67_dernek_YUSUF isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla