Eski milli atletlerden işadamı Aydıner Gültekin, Sivas’daki amatör kulüplere ve sporculara yardım yapmaya devam edeceğini söyledi.
Güründoğanspor, Yüceyurtspor ve atletlere yaptığı malzeme yardımıyla gündeme gelen Aydıner Gültekin, son olarakta Sivaslı boksörlere ve ASKF’nin düzenlediği geceye destek verdi. Spora destek vermekten büyük keyif aldığını ifade eden Gültekin Hürdoğan’a yaptığı özel açıklamada “Ben Sivas’ta yetiştim, burada spor yaptım. Dolayısıyla da Sivas’daki spor kulüplerine ve Sivaslı sporculara yardım etmek kadar doğal bir şey olamaz. Bugüne kadar Sivas’ta çok sayıda amatör sporcuya çeşitli malzeme yardımlarında bulunduk,bundan sonrada yardım yapmaya devam edeceğim” dedi.
İŞ ADAMLARINI SPORA DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM
Sivas’ta ve dışarıda yaşayan Sivaslı iş adamalırının amatör spor kulüplerine ve sporcularına maddi ve manevi destekte bulunmasının en baştaki görevlerinden birisi olduğunu da hatırlatan Gültekin “En iyi yatırım spora ve sporcuya yapılan yatırımdır. Sivas’daki amatör sporculara daha çok imkan verildiği zaman onların başarılarının dahada artacağına inanıyorum ve malzeme desteğinin bundan sonrada devam edeceğini açıkca belirtmek istiyorum. Amatör spora yapılan yardımlardan da büyük keyif alıyorum” şeklinde konuştu.
Hürdoğan