Milli Futbolcumuz Servet Çetin, başarı grafiğinin yükselmesinde takımda sürekli oynuyor olmasının tek neden olduğunu söyleyedi
"Futbolcu, oynadığı zaman kendini geliştirir, kendini gösterebilir, ispatlayabilir. Benim de oynadıkça performansım artıyor" dedi.
Servet Çetin, Başarı grafiğinin artmasında tek nedenin takımda sürekli oynuyor olmasını ifade eden Sivassporlu milli futbolcu Servet Çetin, "Ben değil, hangi futbolcu olursa olsun oynadığı zaman kendini geliştirir, oynadığı zaman kendini gösterebilir, ispatlayabilir. Nitekim, ben de bunu yapıyorum. Ben de özellikle fizik gücü ile oynayan futbolcular arasında olduğum için benim için oynamak daha önemli. Ben de oynadıkça performansım artmaya devam ediyor. İnşallah hep böyle devam eder" diye konuştu.
Kendisini birçok takımın transfer etmek istediğinin hatırlatılması üzerine ise tecrübeli futbolcu Servet Çetin, "Öncelikli olarak istenilen bir futbolcu olmak benim için çok güzel, onur verici bir olay. Sivasspor ile sezon sonuna kadar sözleşmem var. Eğer devre arasında beni transfer etmek isteyen takım, kulübüm Sivasspor ile anlaşması gerekiyor. Sivasspor ile anlaşıldıktan sonra da tabii ki benim görüşmelerim de olumlu geçerse transfer gerçekleşir. Ama ben kulüp gözetmeksizin, öncelikle hakkımda hayırlısı neresiyse onun olmasını istiyorum" diye konuştu.
Fenerbahçe'de forma giyerken sürekli eleştirildiğini, şu anda da Edu ve Lugano ikilisinin eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Servet Çetin, "Eleştiriler gayet normal. Çünkü Fenerbahçe, büyük bir camia. Beklentiler çok fazla. Tabii ki her zaman kazanacaksın diye bir şey yok. Kaybettiğin ya da berabere kaldığın maçlar da oluyor. Tepki de gayet normal. Önemli olan futbolcunun bu tepkiler nedeniyle moralini bozmadan yoluna devam etmesi. Bu Anadolu takımında da böyle, ama büyük takımlarda biraz daha gözönünde olduğunuz için böyle tepkiler daha çok oluyor. Önemli olan bu tepkilere aldırış etmeden sahaya çıkıp elinden geleni yapmak" dedi