Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

OYNADIKÇA AÇILIYORUM
Alt 26.12.2006, 19:46   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart OYNADIKÇA AÇILIYORUM

Milli Futbolcumuz Servet Çetin, başarı grafiğinin yükselmesinde takımda sürekli oynuyor olmasının tek neden olduğunu söyleyedi

"Futbolcu, oynadığı zaman kendini geliştirir, kendini gösterebilir, ispatlayabilir. Benim de oynadıkça performansım artıyor" dedi.

Servet Çetin, Başarı grafiğinin artmasında tek nedenin takımda sürekli oynuyor olmasını ifade eden Sivassporlu milli futbolcu Servet Çetin, "Ben değil, hangi futbolcu olursa olsun oynadığı zaman kendini geliştirir, oynadığı zaman kendini gösterebilir, ispatlayabilir. Nitekim, ben de bunu yapıyorum. Ben de özellikle fizik gücü ile oynayan futbolcular arasında olduğum için benim için oynamak daha önemli. Ben de oynadıkça performansım artmaya devam ediyor. İnşallah hep böyle devam eder" diye konuştu.

Kendisini birçok takımın transfer etmek istediğinin hatırlatılması üzerine ise tecrübeli futbolcu Servet Çetin, "Öncelikli olarak istenilen bir futbolcu olmak benim için çok güzel, onur verici bir olay. Sivasspor ile sezon sonuna kadar sözleşmem var. Eğer devre arasında beni transfer etmek isteyen takım, kulübüm Sivasspor ile anlaşması gerekiyor. Sivasspor ile anlaşıldıktan sonra da tabii ki benim görüşmelerim de olumlu geçerse transfer gerçekleşir. Ama ben kulüp gözetmeksizin, öncelikle hakkımda hayırlısı neresiyse onun olmasını istiyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'de forma giyerken sürekli eleştirildiğini, şu anda da Edu ve Lugano ikilisinin eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine Servet Çetin, "Eleştiriler gayet normal. Çünkü Fenerbahçe, büyük bir camia. Beklentiler çok fazla. Tabii ki her zaman kazanacaksın diye bir şey yok. Kaybettiğin ya da berabere kaldığın maçlar da oluyor. Tepki de gayet normal. Önemli olan futbolcunun bu tepkiler nedeniyle moralini bozmadan yoluna devam etmesi. Bu Anadolu takımında da böyle, ama büyük takımlarda biraz daha gözönünde olduğunuz için böyle tepkiler daha çok oluyor. Önemli olan bu tepkilere aldırış etmeden sahaya çıkıp elinden geleni yapmak" dedi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Servet sen bizim servetimizsin...
Alt 26.12.2006, 20:37   #2
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1478 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Servet sen bizim servetimizsin...

Çok iyi hatırlıyorum. Fenerbahçeli bir arkadaşın Bir spor-haber kanalının forum bölümündeki yazısı aklıma geldi.. Çok şükür senden kurtulduk Servet.. Allah Sivasspora sabırlık versin demişti... Neden çünkü oynamayan futbolcu hakkında bir-iki maç oynayıp şansıda iyi gitmediği ve bir kaç hata yaptıkdan sonra asıp kesen bir takım değildi Sivasspor... Alın işte başarı alın işte istikrar. Eminimki Sivassporda şu anda Fenerbahçeye sabırlıklar diliyor. Ne diyelim artık... Servetden Edu'ya selamlar. Allah size sabırlık versin değerli sarı-lacivertli seyirciler... He he he he...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: OYNADIKÇA AÇILIYORUM
Alt 26.12.2006, 22:00   #3
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: OYNADIKÇA AÇILIYORUM

MÜTHİŞ BİR AÇIKLAMA ...SERVET GERÇİ UZUN SÜREN TEMPOLARA ALIŞIKTIR..
Alt 26.12.2006, 22:01   #4
Didier DROGBA
YASAKLI ÜYE

Didier DROGBA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Didier DROGBA Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

güzel bir açıklama yapmış kaptanımız, bir kaptana yakışan açıklamalar, kendisini tebrik ediyorum...

IRKÇILIĞA HAYIR...
Didier DROGBA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2006, 22:06   #5
dıvrıgı
Yeni Yiğido

dıvrıgı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dıvrıgı Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BEN ANKARADA OTURUYORUM SİVASIMI COK SEVİYORUM İNTERNETTEN SİVASIN BİR KAÇ TANE TELEVİZYONUNU SEYRETTİM MALESEF FREKANSLARINI BULAMADIM SİVASTAKİ HEMŞERİLERİMDEN RİCAM SİVASIN TV FREKANSLARINI BİLEN VARSA MESAJ OLARAK YAZARLARSA SEVİNİRİM FANATİK SİVASSPORLUYUM AYRICA TÜM HEMŞERİMİN YENİ YILINI VE KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN...
dıvrıgı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2006, 19:30   #6
SivasLady
Gast

kaptan cok güzel söylemis
bir futbolcu oynadigi kadar iyi olur
her macta oynamasi onun icin bir avantaj
insallah diger futbolcularimizda
her macla daha iyi yerlere gelirler
-->: OYNADIKÇA AÇILIYORUM
Alt 28.12.2006, 19:40   #7
Ultra sivasli
Yiğido

Ultra sivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 Ultra sivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: OYNADIKÇA AÇILIYORUM

BENDE MAC SEYRETTIKCE ACILIYORUM
Alt 28.12.2006, 19:48   #8
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

her futbolcu oynadıkça açılır, servet'te sivasspor'a geldikten sonra kendisine verilen şansı çok iyi kullandı ve oldukça da başarılı oldu, milli takımın değişmez isimleri arasına girmeyi başardı, kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2006, 19:50   #9
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

servet sivassporumuzda kalırsa daha buyuk basarılar elde edecegıne inanıyorum

Seçenekler Arama
Stil