Alıntı:
|
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
YEMİN EDERİM MİLLETE EZİYET ÇEKTİRDİLER DÜN KÜ MAÇTA.KAPILAR GEÇ AÇILDI .EZİLEN EZİLENE NALET OLSUN BÖLE MAÇA MAÇ BAŞLADI ÇOK SAYIDA SİVASSPOR TARAFTARIDA İÇERİ GİREMEDİ.
|
Haklısın onur..Bu konuyla ilgili bir topic açacaktım ama gündeme getirdiğin için açmayacağım.Stadın önü afedersiniz lağım kokuyordu,girişler yetersiz ve görevliler laubali,lakayıt davranışları vardı.İnsanlar birbirlerini adeta ezerek giriyorlardı.Hep düşünüyorum,bizim insanlarımıza bir konuda yetki verince neden ALİ KIRAN,BAŞ KESEN olurlar böyle.??Bunun cevabınıda bulamadım.!! stad yönetimi,bizler ANADOLU takımıyız diye küçük düşürücü davranışlarda bulundular.Ama kendi zavallılıkları ortaya çıktı.Buradan Ş.SARAÇOĞLU stadının tüm görevlilerini şiddetle PROTESTO ediyorum ve KINIYORUM.
YAZIKLAR OLSUN...YAZIKLAR OLSUN...!!!
TARAFTARLARIMIZA SESLENİYORUM ..!!Bu konuda sizlerinde yaşamış olduğu olumsuzlukları,hem buraya ve hemde gerekli yerlere lütfen yazın,iletin...S.lig maçlarında kimbilir nasıl davranacak taraftarlarımıza bu zavallılar ve bu davranışları haketmediğimizi dile getirmeliyiz ki,önü alınabilsin...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...