Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 27.01.2005, 16:55   #1
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

"Ligde siyaset var

Vestel Manisa Başkanı Cengiz Ergün, ikinci yarı öncesinde bomba gibi açıklamalar yaptı: “Bu sene bizim için dönüm noktası, Süper Lig için son koz. Eğer hedefe ulaşamazsak sponsor çekilebilir, ben de istifa ederim” “Yarışta politik güçlerin de etkisi bulunuyor. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in Sivasspor’a desteği ortada” “Herşeye rağmen ilk üç için en büyük favorilerden biri biziz. Ancak seyircimizin takıma daha fazla sahip çıkması lazım”

Sivasspor kayırılıyor’
Ligde bir takım ilginç olayların da yaşandığını ileri süren Ege ekibinin patronu, lider Sivasspor’un Devlet bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’den büyük destek gördüğünü iddia etti. Konuyu bir örnekle detaylandıran Ergün, “Sivas, Karagümrük Stadı’nda oynamak istemiyor, valilik 1 saat sonra maçı başka stada alıyor. Bize İstanbul’da yüzde 5 seyirci kontenjanı uygulanırken, Sivas, 20 bin seyirciyle sahaya çıkıyor” ifadesini kullandı."

Arkadaşlar bazılarının geçen seneden kalma kuyruk acıları var bunu dolaylı yollardan açıkca gösteriyorlar. Bu tür oyunlara sessiz kalmayalım Lütfen bütün yiğidoları tepkimizi göstermesi için bekliyoruzzzz
Alt 27.01.2005, 17:22   #2
KoraySancar
Yiğido

KoraySancar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoraySancar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İzmirde bulunduğum yer itibariyle İzmirdeki futbol takımlarının bir çok futbolcusuyla tanışma fırsatı buldum.En son bugün Altaylı(gerçi ayrılacağını söyledi ama şimdilik Altaylı)Murat Alaçayırla tanıştım.O da "siz sezon başında Ankara'da işi bağladınız,kesin çıkarsınız"gibi laflar etti,Dedim oynadığımız futbol ortada,biz futbol dışı faktörlerden medet ummuyoruz,bileğimizin hakkıyla çıkacağız.Daha önce konuştuğum futbolcular da benzer laflar etmişti.Anlaşılan sayın Başbakan Yardımcımızın Sivasspora gösterdiği ilgi birilerince farklı yorumlanıyor.Ligde öyle dalavereci takımlar var ki onlar bile karşımızda laf sahibi olmuşlar,işte örneği Manisa.Önce kendileri haklarındaki iddialara cevap versinler ondan sonra bizimle uğraşsınlar,Manisa maçında nasıl iki puanımızı çaldıklarının hesabını versinler.
Biz böylesi laflara kulaklarımızı tıkayalım "Meyve veren ağaç taşlanırmış."
Bileğimizin hakkıyla Süper Lige çıkacağız inşaallah, kıskananlar çatlasın.
KoraySancar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2005, 17:33   #3
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

sivas şampiyon olucak...10 yıl sonra bunlar konuşulmuyacak..10 yıl sonra murat alaçayır die biri kalmıcak futbol camiasında...ARKADAŞLAR TIKAYIN KULAKLARI.....tıkayın ve bidahaki seneyi düşünün ..gazete başlıklarını...kangallar kanarya(kartal,aslan) yedi..bunları düşünün..sonra yiğidolar süper ligin ilk senesinde 3.olarak uefa ya gidiyor gibi başlıklar düşünün....
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2005, 19:08   #4
abcde
Yiğido

abcde - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 abcde ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ya arkadaşım bununla ilgili zaten bi topic vardı yani gereksiz bi topik açarak forumu kirletiyosun,lütfen başlık açmadan diğer başlıklara bir bakın isterseniz...
abcde isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2005, 19:24   #5
sVs
Tecrübeli Yiğido

o zaman eline bir şeyler al forumları temizlersin belki sana çok yakışır biz bir şeylerden haberdar olun diye yazıyoz herkes kendi kafasına göre bir şeyler diyor ne oldu yani yeni bir başlık açıldı diye vergi mi alıyolar yada başka cezai işlem mi uygulayacaklar allah allah
Alt 27.01.2005, 19:32   #6
abcde
Yiğido

Alıntı:
sVs Nickli Üyeden Alıntı
o zaman eline bir şeyler al forumları temizlersin belki sana çok yakışır biz bir şeylerden haberdar olun diye yazıyoz herkes kendi kafasına göre bir şeyler diyor ne oldu yani yeni bir başlık açıldı diye vergi mi alıyolar yada başka cezai işlem mi uygulayacaklar allah allah
gardaşım yanlış anlıyosun,forumların belli kuralları vardır,yani bi konu hakkında bi başlık açıldıysa daha sonra ikinci bi başlık açmak saçma olur,yoksa başlık açmaya vergi alınmıyo tabiki..
Alt 27.01.2005, 19:32   #7
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
abcde Nickli Üyeden Alıntı
ya arkadaşım bununla ilgili zaten bi topic vardı yani gereksiz bi topik açarak forumu kirletiyosun,lütfen başlık açmadan diğer başlıklara bir bakın isterseniz...
Alıntı:
sVs Nickli Üyeden Alıntı
Ya arkadaslar, birbirimize bu kadar kaba davranmak zorundamiyiz.
Bir düsünün hele, nasil daha az kalp kirmadan yazisabilirdik.
Yani biraz daha hafiften alsak, bir seyimizmi eksilir, yoksa birbirimizin kalbinimi kazaniriz :?
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.01.2005, 19:34   #8
sVs
Tecrübeli Yiğido

ya abicim admin sen değil misin gereksiz buluyosan basar kilitlersin ama bazı arkdaşlarımız neden böyle kırıcı oluyo ki bir türlü anlam veremiyorum inan ya
Alt 27.01.2005, 19:37   #9
abcde
Yiğido

Alıntı:
sVs Nickli Üyeden Alıntı
ya abicim admin sen değil misin gereksiz buluyosan basar kilitlersin ama bazı arkdaşlarımız neden böyle kırıcı oluyo ki bir türlü anlam veremiyorum inan ya
kardeşim ben seni kıracak bişey sölemedimki,sadece bunula ilgili bi topic zaten var onu söylemeye çalışıyorum,hemen kırılmayın,kırılacak bi durum yok zaten...
Alt 27.01.2005, 19:41   #10
sVs
Tecrübeli Yiğido

belki görmedim ya da bilmiyorum ama bu olayın kızgınlğı ile bundan sizi haberdar etmek istedim o yüzden yazdım tamam bunu yapmak kabahat imiş hepinizden özür dilerim bir daha olmayacağından emin olun.

Seçenekler Arama
Stil