BEN BU YUKARDAKI ADANASPORLULARIN BIZLER ICIN HAZIRLATTIGI PANKART ICIN SIVASSPOR TARAFTARLAR SITESI OLARAK TÜM TARAFTARLAR ADINA SONSUZ TESEKKÜRLERIMI ILETIYORUM.
BÖYLE BIR PANKARTI GÖRDÜGÜM ZAMAN COK SEVINDIM.
TÜM TAKIMLARIN BÖYLE BIR DOSTLUK ICERINDE OLMASI COK GÜZEL BIR SEY.
BÖYLE DOSTLUKLARI BIZLER SIVASSPOR TARAFTAR SITESI OLARAK HER ZAMAN DESTEKLERIZ VE DESTEKLIYORUZ.
bazı takımların sivasspora çamur attığı bi dönemde düşmesi hemen hemen garanti olan adanasporun böle bi pankart asması çok güzel...adana inşallah düşmez dielim...
bazı takımların sivasspora çamur attığı bi dönemde düşmesi hemen hemen garanti olan adanasporun böle bi pankart asması çok güzel...adana inşallah düşmez dielim...
[size=6][/size]adanasporlu arkadaşlara bizlere gösterdikleri ilginde ndolayı teşekkürler ben kendi şahsıma adanalı taraftar arkadaşların pankartlarının asmakta yardım ettim yolları açık olsun bu dönemde dost bulmak gerçekten zor..
BEN BU YUKARDAKI ADANASPORLULARIN BIZLER ICIN HAZIRLATTIGI PANKART ICIN SIVASSPOR TARAFTARLAR SITESI OLARAK TÜM TARAFTARLAR ADINA SONSUZ TESEKKÜRLERIMI ILETIYORUM.
BÖYLE BIR PANKARTI GÖRDÜGÜM ZAMAN COK SEVINDIM.
TÜM TAKIMLARIN BÖYLE BIR DOSTLUK ICERINDE OLMASI COK GÜZEL BIR SEY.
BÖYLE DOSTLUKLARI BIZLER SIVASSPOR TARAFTAR SITESI OLARAK HER ZAMAN DESTEKLERIZ VE DESTEKLIYORUZ.
SIZLERIDE SENEYE SÜPERLIGE BEKLERIZ.
HER ZAMAN BIZIM SITEMIZE SIZLERI BEKLIYORUZ.
KARDES TAKIM SIVASSPOR
[size=6][/size]seneye sizide bekleriz süper liğe adanalı arkadaşlar yolunuz açık olsun
:lol: Adanali kardeslerimize insallah sizleri bu sene zor ama gelecek sene birinci ligde görürüz vede sizin gibi örnek takimlarin birinci ve ikinci liglerin herzaman ihtiyaci vardir. :lol:
ISTE TARAFTAR ISTE TAKIM
:arrow: :arrow: ***HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SIVASSPOR *** :lol:
Evet Rüstü Gardasimin Yorumuna Harfi ile Katiliyorum
TESEKKÜRLER SEVGILI ADANALILAR
ne yapalim bu KADER degil bir BASARIDIR
SIVASSPOR Camiasi Futbolcusu ile Yönetimi ile Taraftari ile bu Basariyi yakalamistir . Insallah sizlerde Ulasirsiniz!
ADANASPORA gelecek sezonda BASARILAR dilerim.
İNŞALLAH SENEYE SİZLERIDE SÜPER LİGDE GÖRÜRÜZ....