Lorant: Sivasspor, korkulan takım olacak
Karşılaşma sonrası Sivasspor'da, Süper Lig'de alınan ilk galibiyetin sevinci yaşanırken, Werner Lorant, galibiyetin kendisi için sürpriz olmadığını kaydetti.
Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftasında oynanan maçta Samsunspor, kendi sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak, sahasındaki ikinci yenilgisini aldı.
Samsunspor, maç sonrası büyük üzüntü yaşarken, Teknik Direktör Şaban Yıldırım, istediklerini oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Bütün sorumluluk benim" dedi. Rakibin baskısını üzerlerinde hissettiklerini ve bunu telafi etmeleri gerektiğini vurgulayan Yıldırım, "Takım savunmasında iyiydik ama geçen hafta yaşadığımız sorunlar hala devam ediyor. Rakibin baskısını üzerimizde hissettik, bunu telafi etmemiz gerekiyor. Takımda genç oyuncu fazla, tecrübeli oyuncumuz az. Bu sorunu gidererek, oyunumuzu daha iyi hale getirmek istiyoruz'' diye konuştu.
Karşılaşma sonrası Sivasspor'da, Süper Lig'de alınan ilk galibiyetin sevinci yaşanırken, Teknik Direktör Werner Lorant, galibiyetin kendisi için sürpriz olmadığını kaydetti. Samsunspor'un oyuna çok agresif ve baskılı başladığını ifade eden Lorant, ''Takımım oyuna beklediğim gibi başlamadı. Ancak, rakibimiz ilk yarım saatte gösterdiği yüksek temposunu daha sonra kaybetti. İkinci yarıda kontra ataklarla 2 gol bulduk. Galibiyet benim için sürpriz değil. Benim Türkiye'deki ilk galibiyetim değil, Sivasspor'la ilk galibiyetim. Bu galibiyeti önce taraftara, sonra başkanımıza hediye etmek istiyorum. Bu takım 38 yıl sonra bir başarı elde etti ve birinci lige yükseldi. Bundan sonra ligde kalmak için gerekli olan puanları toplamayı ve Sivasspor'u çekinilen bir takım haline getirmeyi istiyorum'' dedi.
Kaynak :GençTürk Haber