Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > 1967 Genç Taraftarlar Derneği

1967 Genç Taraftarlar Derneği 1967 Genç Taraftarlar Derneği

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 13.09.2005, 17:26   #111
Fighter
Acemi Yiğido

Fighter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fighter ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

selamun aleykum değerLi ağabeyLerim ve kardesLerim..
Sivas GFB oLarak Sprey meseLesi hakkında sizLerLe konusmustuk.. ve ben söz vermistim bundan sonra Sivas'ta Sprey İşi GFB adına bitmistir diye.. Ancak bugün www.ultraslan.com sitesinde gördüğüm bir haber, beni ve grubumuzu oLdukca sinirlendirmis ve bir cözüm yoLu buLmak icin arayısa sürükLemistir..Sivas Ultraslan grubu, spreyLerLe heryeri boyamıs ve bunu da sitelerinde manset olarak yayınlatmıstır..buyrun bu rezaLete sizde bakın..biz nasıL durdurduysak Sprey işini, uV de öyLe bırakacak.. eğer ters düsen bir tavır sergiLerLerse, grubumuz gereken cevabı istenmeyen yoLLarLa verecektir..

Tüm AğabeyLerim ve kardesLerimin biLgiLerine..
Saygılar..

( işte yaptıkları sprey caLısmaları http://www.ultraslan.com/foto.asp?id...lan%20SİVAS%20 )

by Fighter
Alt 13.09.2005, 18:25   #112
heryerdeyiz61
YASAKLI ÜYE

heryerdeyiz61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 heryerdeyiz61 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
GFB_Fighter Nickli Üyeden Alıntı
Sivas GFB oLarak Sprey meseLesi hakkında sizLerLe konusmustuk.. ve ben söz vermistim bundan sonra Sivas'ta Sprey İşi GFB adına bitmistir diye.. Ancak bugün www.ultraslan.com sitesinde gördüğüm bir haber, beni ve grubumuzu oLdukca sinirlendirmis ve bir cözüm yoLu buLmak icin arayısa sürükLemistir..Sivas Ultraslan grubu, spreyLerLe heryeri boyamıs ve bunu da sitelerinde manset olarak yayınlatmıstır..buyrun bu rezaLete sizde bakın..biz nasıL durdurduysak Sprey işini, uV de öyLe bırakacak.. eğer ters düsen bir tavır sergiLerLerse, grubumuz gereken cevabı istenmeyen yoLLarLa verecektir..

Saygılar..

( işte yaptıkları sprey caLısmaları http://www.ultraslan.com/foto.asp?id...lan%20SİVAS%20 )

by Fighter
ultravestilerin yaptığı yanlış evet. ama sen ve senin gibilerin düşünceleri sanki çokmu doğru. onlara cevap vermeyeceğiz seviyelerine düşmüyoruz muhabbetine getiriyosun işi sen. ama unutmaki ha ultravestiler ha siz. nasıl oluyoda sivaslı olarak sıkılmadan biriniz ultravesti biriniz gfb li oluşunuzla övünüyosunuz. üstelik buraya yazarak. sen önce SİVASLI olmayı becer. seninde onlardan bi farkın yok bunu unutma.
heryerdeyiz61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
hmm .....
Alt 13.09.2005, 18:31   #113
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein
Standart hmm .....

Alıntı:

Saygılar..

by Fighter
gardas ben derim ki
bu spray isini biraksaniz devlete zarar acmakda baska bisey degil
örneg bisey de degil
gitin stada orda 90 dak. bagrin spraydan iyidir.
Alt 13.09.2005, 21:46   #114
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1314 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Böse

Alıntı:

Saygılar..

by Fighter
ARKADAŞIM UNUTMAYIN SİZDE YAZMIŞTINIZ AMA ORTASINI BULDUK SİZİNLE KONUŞULDU VE SORUN ORTADAN KALKTI...HAA BU ULTRA DENEN ACİZLERE GELİNCE BUNLARDAN BİRİNİ YAKALADIM KONUŞTUM...DUVARLARA YAZDIKLARI KADAR DELİKANLI DEĞİLLER...BİR DE SİZİNLE DERTLERİ VARMIŞ BU ACİZLERİN... BENDE DEDİM Kİ DERNEKLERİ ORDA GİDERSİN BİR SORUNUN VARSA KONUŞURSUN DEDİM AMA ONA DA YANAŞMIYORLAR...BU YAZI İŞİNE GELİRSE BİR DAHA YAZARLARSA O YAZILARI YALATACAM ONLARA SİVAS'TA TUTUNMAK İSTİYORLARSA ADAM GİBİ ADAM OLURLAR YOKSA ADAM ETMESİNİ DE BİLİRİZ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
dernek trabzon maçında üyelik standı açabilir.
Alt 14.09.2005, 08:43   #115
e17eren
Yeni Yiğido

e17eren - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 e17eren ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart dernek trabzon maçında üyelik standı açabilir.

1967 taraftar derneği istanbuldaki trabzon maçında üyelik standı açabilir
hem bu istanbuldaki derneğin alt yapısı olabilir.
bu arada derneğin ve bu sitenin tanıtımı için bir şeyler yapılabilir.
sivasspor.com yazılı bir pankart var mı ?
e17eren isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.09.2005, 13:45   #116
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1325 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
e17eren Nickli Üyeden Alıntı
1967 taraftar derneği istanbuldaki trabzon maçında üyelik standı açabilir
hem bu istanbuldaki derneğin alt yapısı olabilir.
bu arada derneğin ve bu sitenin tanıtımı için bir şeyler yapılabilir.
sivasspor.com yazılı bir pankart var mı ?

Arkadaşım ben seninle Ali Sami Yen Stadında tanışmıştım beni hatırlarsan...Biz daha öncede Olimpiyattaki maç için stand açmak için çaba harcamıştık ama Sivassporun şuan için satabileceği elinde mal yok denecek kadar az..Ben bizzat yöneticilerimizden biri ile görüştüm o ellerinde sadece harita olduğunu ve sadece harita verebileceklerini söylediler...Biraz daha sabredin yakında Sivassporun resmi ürünleri Türkiyenin her yerinde piyasaya çıkacak...Sitenin pankartıda var bizim dernekte bu maçta getireceğiz..
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
derneğe üye toplamak için stand
Alt 14.09.2005, 14:17   #117
e17eren
Yeni Yiğido

Standart derneğe üye toplamak için stand

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım ben seninle Ali Sami Yen Stadında tanışmıştım beni hatırlarsan...Biz daha öncede Olimpiyattaki maç için stand açmak için çaba harcamıştık ama Sivassporun şuan için satabileceği elinde mal yok denecek kadar az..Ben bizzat yöneticilerimizden biri ile görüştüm o ellerinde sadece harita olduğunu ve sadece harita verebileceklerini söylediler...Biraz daha sabredin yakında Sivassporun resmi ürünleri Türkiyenin her yerinde piyasaya çıkacak...Sitenin pankartıda var bizim dernekte bu maçta getireceğiz..
ürün satmak için değilde, dernek üyeliği ve sivasspor.com'un tanıtımı için olabilir
stand açamassak da maça gelen tüm sivaslıları girişte bilgilendirebiliriz
sivasspor.com 'un tribün desteği için etkili olduğunu düşünüyorum
olimpiyatta görüşmek üzere
Alt 14.09.2005, 16:39   #118
e17eren
Yeni Yiğido

bu dev bayrak kaç metreye kaç metre
anasayfada saerıyer maçında açılışını izledimde
Alt 15.09.2005, 13:37   #119
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1325 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Arkadaşlar deplasmanlarda ne kadar zorluklar çekiyoruz...Hatta bazı arkadaşlarımız ne kadar yoruluyorsaki ağzı bir karış havada uyuyor...Bu arkadaşı tanıdınızmı?????
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.09.2005, 13:45   #120
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido

1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar deplasmanlarda ne kadar zorluklar çekiyoruz...Hatta bazı arkadaşlarımız ne kadar yoruluyorsaki ağzı bir karış havada uyuyor...Bu arkadaşı tanıdınızmı?????
VALLA BİR YERDEN TANIYCAM AMA BU BİZİM ORTA DOĞU VE BALKANLARIN EN İYİ MODARATÖRÜ ONUR BÜYÜKDERE YE BENZİYOR
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil