Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 17.09.2005, 14:13   #41
TRABZONLUYUZ!!!
YASAKLI ÜYE

TRABZONLUYUZ!!! - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TRABZONLUYUZ!!! ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
GERÇEK YÜZÜN ÇIKTI ORTAYA BIRAK BURDAKİLERE İNSANLIK CENTİLMENLİK DERSİ VERMEYİ EN BÜYÜK MAFYA BENİM 23 YAŞINDA BEKARIM EVDEN Bİ ÇIKARSAM 3 SENE SONRA EVE DÖNERİM AMA KARŞIMA DİKİLEN KENDİNİ YOK SAYAR
Çok korktum ya eren kardeş ben de söyliyim o zaman arsinliyim(İstanbulda kime sorsan arsinlileri tanır) ailem de şu anda 2 kişi ceza evinde ailem anne ve babamın ailesi olarak toplam 4800 kişiden oluşuyor bizim burda buna kabile derler.Belki bunu anlarsın
TRABZONLUYUZ!!! isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 14:15   #42
Ozancan
Acemi Yiğido

Ozancan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Ozancan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
TRABZONLUYUZ!!! Nickli Üyeden Alıntı
Çok korktum ya eren kardeş ben de söyliyim o zaman arsinliyim(İstanbulda kime sorsan arsinlileri tanır) ailem de şu anda 2 kişi ceza evinde ailem anne ve babamın ailesi olarak toplam 4800 kişiden oluşuyor bizim burda buna kabile derler.Belki bunu anlarsın

Ovundugu seylere bak arkadasın yaaaaa))))))
7 milyon SIVAS ailesiyiz bizde))))
Ozancan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 14:16   #43
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:

gARDAŞ O KADAR ARTİSLİK YAĞIYON HALA BENİM SORUMA CEVAP VERMEDİN.TRABZONDA DERNEKTE ERDOĞDULU İBO WAR BENİ SOR ONA ANLATSIN BENİ BURDA SALLAMAYLA OLMUYO CEZAEVİ FELAN DİE.AKILLI OL TRABZONLULARI SEVERİZ.BURDA ABUK SUBUK YAZILAR YAZMA!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 14:21   #44
TRABZONLUYUZ!!!
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
gARDAŞ O KADAR ARTİSLİK YAĞIYON HALA BENİM SORUMA CEVAP VERMEDİN.TRABZONDA DERNEKTE ERDOĞDULU İBO WAR BENİ SOR ONA ANLATSIN BENİ BURDA SALLAMAYLA OLMUYO CEZAEVİ FELAN DİE.AKILLI OL TRABZONLULARI SEVERİZ.BURDA ABUK SUBUK YAZILAR YAZMA!!!
Ya kardeş benim sizle alıp veremedigim yok ben de sivaslıları severim diyorum ama içinizde ki hıyar pardon salatalıklar istanbul şovenistligi yapıyorlar onların agzı ile yazı yazıyorlar.Gerçek sivaslı böyle olmaz çok sivaslı tanıyorum hatta akşam bir tanesi bana msjla geçmiş olsun dedi.Şimdi onla burda ki bazı İdiyotları nasıl bir tutabilirim.Benim sinirim hepinize degil
Alt 17.09.2005, 14:25   #45
Ozancan
Acemi Yiğido

Alıntı:
Ya kardeş benim sizle alıp veremedigim yok ben de sivaslıları severim diyorum ama içinizde ki hıyar pardon salatalıklar istanbul şovenistligi yapıyorlar onların agzı ile yazı yazıyorlar.Gerçek sivaslı böyle olmaz çok sivaslı tanıyorum hatta akşam bir tanesi bana msjla geçmiş olsun dedi.Şimdi onla burda ki bazı İdiyotları nasıl bir tutabilirim.Benim sinirim hepinize degil
Kimsenin birsey yaptıgı yok..Bu iside sen baslattın..Efendi efendi otur oturdugun yerde..Kimseyede hakaret etme.Bu hakkı kimse vermiyor sana..Bende diger Trabzonlularla seni bir tutmuyorum..Benimde bir cok trabzonlu arkadasim var ama senin gibi embesil turunden degiller.....Gelde gor gercek Sivaslilari..
Alt 17.09.2005, 14:29   #46
TRABZONLUYUZ!!!
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Ozancan Nickli Üyeden Alıntı
Ben ne fenerli ne gsli ne bjk liyim..96 da kim izin vermedi..Bugunki gibi hatirliyorum macı...Su anda teknik direktorunuz Senol Gunesin dahiyane futbol mantıgı yuzunden kaybetmistiniz..1-0 ondeyken hemde..Gerci dunde 1-0 ondeydinizde 2-1 kaybettiniz..Alıskanlık kazandınız demekki
Sen ovunmeye devam et..Madem mafya kentisiniz..Madem guc elinizde neden 22 senedir bekliyorsunuz..Adaleti saglayında Sampiyon olun
Yazdıkca batiyorsun farkındaysan )))))))
Bak o maçla ilgili sana birşey anlatayım da ögren.O maçtan önce fener otobüsü taşlandı ama bu küçük br olaydı sadece otobüse 1-2 taş isabet etti ama bunu o zaman ki medya ve o ünlü bosfor öküzü alişen çok çok büyüttüler hatta o yıllarda fenerin aygün denen yerden bitme bir futbolcusu vardı onun başına taş isabet etmiş süsü verildi ve Trabzon kentinde olaganüstü önlemler alındı hatta öyle önlemler alındı ki ozaman ki oturduğumuz yer stadın yakınındaydı polis annemin bakkala gitmesine izin vermedi ya işte böyle engel oldular bir de unutmadan o zaman ki kalecimiz olan metin müller bizzat o maçla ilgili para aldığını itiraf etti ama bu serefsiz medya bunu örtbas etti.Şimdi sorarım sana bunları da senol günes mi yaptı ayrıca Türkiyeyi Dünya 3.cüsü yapan hoca da Senol Günesti.Anladın mı?
Alt 17.09.2005, 14:29   #47
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
bak gardaş olabilir. ama sen de kışkırtıcı yazılar yazmaktan vazgeç!ok!ben onların adına senden özür diliyom.ama sende aynı delikalılığı yapıp özür dilemelisin
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.09.2005, 14:33   #48
Ozancan
Acemi Yiğido

Alıntı:
Bak o maçla ilgili sana birşey anlatayım da ögren.O maçtan önce fener otobüsü taşlandı ama bu küçük br olaydı sadece otobüse 1-2 taş isabet etti ama bunu o zaman ki medya ve o ünlü bosfor öküzü alişen çok çok büyüttüler hatta o yıllarda fenerin aygün denen yerden bitme bir futbolcusu vardı onun başına taş isabet etmiş süsü verildi ve Trabzon kentinde olaganüstü önlemler alındı hatta öyle önlemler alındı ki ozaman ki oturduğumuz yer stadın yakınındaydı polis annemin bakkala gitmesine izin vermedi ya işte böyle engel oldular bir de unutmadan o zaman ki kalecimiz olan metin müller bizzat o maçla ilgili para aldığını itiraf etti ama bu serefsiz medya bunu örtbas etti.Şimdi sorarım sana bunları da senol günes mi yaptı ayrıca Türkiyeyi Dünya 3.cüsü yapan hoca da Senol Günesti.Anladın mı?
Kardesim ya sen benim soylediklerimi anlamıyorsun yada isine gelmiyor..Final maclarını oynayamıyorsunuz kardesim 25 senedir...Amator Kıbrıs Rum Kesimi macinida dami polis engel oldu macı almanıza..Yada gecen yil Moskova takımına elenmenizede mi ?Yada kalede Muller mi vardı? Yoksa teknik direktor Senol Gunes degilmiydi..Gercekleri kabul et........
Alt 17.09.2005, 14:36   #49
TRABZONLUYUZ!!!
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
Ozancan Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim ya sen benim soylediklerimi anlamıyorsun yada isine gelmiyor..Final maclarını oynayamıyorsunuz kardesim 25 senedir...Amator Kıbrıs Rum Kesimi macinida dami polis engel oldu macı almanıza..Yada gecen yil Moskova takımına elenmenizede mi ?Yada kalede Muller mi vardı? Yoksa teknik direktor Senol Gunes degilmiydi..Gercekleri kabul et........
Ya bizde hata yok demiyorum.Elbet biz de de hata var.Zaten Senol Hoca görevi bırakacak.Ben işime geldigi gibi anlamıyorum sadece çok çok üzgünüm o kadar
Alt 17.09.2005, 14:37   #50
Ozancan
Acemi Yiğido

Alıntı:
Arkadasım ben neden bizi yendiniz demiyorum ki neden gsye karşı 90 dk savunma yaptınız atak oynamadınız diyorum atak oynasanız gsyi yenerdiniz çünkü adamların savunması kötüydü ama nedense o maçta yapmadıgınızı bize yaptınız buna anlam veremedim ben.Ayrıca Biz de Silahların Cenneti Mafyalar kenti TRABZONLUYUM var mı itirazın
Madem oyle...Trabzonspor olarak, Gs ile trabzonda oynan maclarda dahil son 15 senedir ne kadar ustunlugunuz varda boyle bir laf soyleyebiliyorsun....
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil