Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı
her taraftar gurubu içinde mutlaka küfürbaz bir kesim vardır...olmaması arzulanır belki, ama malesef ülkemizde bu pek mümkün gözükmüyor...o sebeple sayıları genele oranla çok da olmayan bu sevimsiz tiplerin eylemlerini çok büyütmemek gerekir...işte bursa taraftarının bize yaklaşımı ortada...kendilerine teşekkür ediyoruz...bursaspor belki bizi iki puandan etti ama, orada gösterilen sıcak karşılama ve dostluk buna değdi...inşallah kaybedilen puanları diğer maçlarda telafi ederiz...bir şeyi daha belirtelim ki, bizim yöneticilerimizin devamlı olarak trabzon ile ilgili yorum yapmalarını doğru bulmuyorum...trabzonun ne olduğu yada ne olacağı bizi zerre kadar ilgilendirmiyor...
|
etzel yorumuna katilmakla beraber yinede yazmadan gecemiyecegim,yorumuna katilmadigim mevzu yöneticilerin hakkinda,2-3 ay oldu siteniz haklendi trabzonlular tarafindan sence bu etikmidir,yöneticin dogrusunu yapiyor sorarim sana lidersin maclarin verilmiyor,yöneticin hakkini aramasa maclariniz naklen verilirmiydi,ve yine sence bu lig 3 bizans+1pontustanmi ibaret,kusura bakma ve beni yanlis anlama bu bozuk düzen bozulana kadar senin yöneticin gibilerine ihtiyacimiz var,söyle bir arastir lidersin ve canli yayindan ve iddia gelirlerinden aldigin paya bir bak,yineliyorum bu düzen bozulana kadar mücadeleye devam ne mutlu size ezilmeyen,hakkinizi arayan yöneticileriniz var.