Alıntı:

| 
					ErkANkaragücü Nickli Üyeden Alıntı
					   cisim atıldı falan görünce dedim ne oluyo meğersem ibrahim şahine atılmış malum sezon başında tayd kupasında ibrahim şahin yüzünden savunmamızın göz bebeği dos santos 5 maç ceza almıştı.... neyse maç değerlendirmesini yapalım..
 bakiyi durduramadık saolsun sivasın mehmet yıldızdan dolayı boşalan hücum hattını bugün baki müthiş oyunuyla tamamladı...

bana göre maçın kırılma anı maç başlar başlamaz meyeyle kaçırdığımız goldür...

tribünlere gelince 350 400 civarı sivaslı vardı tahiminim hem bizim tribününün hemde sivas tribününün dolmayacağı yönündeydi zaten öyle de oldu..

sivaslı arkadaşlar kızmayın ama harbiden geçen sene ki sivasla bu seneki arasında dağlar kadar fark var şöyle sağlam 6 7 tane topçuya ihtiyacınız var..

bizim takım hakkında konuşmak istemiyorum her sene olduğu gibi bu sene de sağolsunlar bizi ateş hattına attı topçularımız....

tribündeki sivaslılara herhangi bi sözlü saldırıda bulunulduysada ben özür dilerim stadda olanlar görmüştür ne kadar sıkıntılı bi gün geçirdiğimizi ambulansın sireni hiç susmadı takım kötü vs vs bizde sıkıntı bitmez..

SİVASSPORA kalan maçlarında başarılar... inşallah gelecek sezon yine böyle sıkıntılı bi durumda olmazsınızda bizde maçtan sonra yine BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN diye bağırırız
 | 

kardeş cisimler fln atıldı atışmalar oldu ama sonuçta olabilir bunlar sivastada olmuştu ama ankaragücü ile sivas her zmn kardeştir inşallah seneye beraber şampiyonluğa oynarız