Cevap: 2 YıL ŞampiyonLuğa Oynamamızın Sebebi Neydi
herkesin dediği gibi ruh yok takımda anlamıyorum nasıl bu kadar kötü oynayabiliyolar kadroya şöyle bi baktığında hiç biri boş adamlarda değil geçen sene gördük hepsi gayet iyiydi ama şimdi neden böyleler anlam veremiyorum
Tek sorumlusu O zamanki teknik ekip ismini yazmak bile istemiyorum artik...
Nedenmi??
Anadolu da hatta isatnabul da bile Sivasspora karsi olusmus güzel bir sempati vardi ama herkes Sivassporu seviyordu belkide Sampiyon olasina olumlu bakilacakti..
Ama O zat cikip istanbul takimlari(FB) haric onlar ile ugrasmaya kalki boyundan büyük beyanatlar vermeye basladi otamatik olarak tüm sempati kayip oldu bu medya da taraftarlar da olsun....
Ve birde herseye sahip olmaya kalkti kendisini bile Sivasspordan büyük görmeye basladi sonuc ortada büyük bir enkaz birakip kacti.
Kim zat Türbülentdir............
Ömür boyu basarisiz olur insallah.........
Sivasspora yaptiklarindan dolayi..........
Önceki sene fenerde cimbom da en kötü sezonunu yaşadı,aragones gibi bir adam o futbolcularla iş yapamadı.Tabii bu durumdan beşiktaş yararlanmasını bildi,biz iyiydik ama çok iyi değil. Mücadele ruhu vardı sadece.
forması için amatörce kanının son damlasına kadar terini akıtan futbolcular gönderildi
para için oynayan kendini yıldız sanan koşmayan mücadele etmeyen kaşar futbolcular alındı
hocamız iki yıllık başarının kerametinin kendinde olduğunu sandı konuştukca battı battıkca konuştu
takım için kulup için değil kendi kariyeri için birşeyler yapmaya başladı sonunda kendisi içinde sivasspor içinde hüsran oldu
yönetim işler iyi gittikce kulupdeki hataları görmediler demeçten demece maçlardan maça yönetici oldukları akıllarına geldi
aslında sebep çokda en belirginleri bunlar