Olabilir...Ama bence futbol bu diyorum ya.....Futbolda her an herşeyin olabileceğine inananlardanım...Senin görüşündür...Ama büyük takımları yendiğin zaman veya puan aldığın zaman dışarda bile bir Sivassporlu olarak karizman artıyo..Sonuçta biz bi takım tutuyoz ve Takımımızın galibiyetini görmekte en büyük hakkımız diye düşünüyorum!!!!
HAKLISIN MURAT BENCEDE AYNI GALİBİYET GÖRMEYELİ ÇOK
BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN!!! NE 3 PUANINDAN BAHSEDİYORSUNUZ!!! KARŞIMIZDA GALATASARAY VAR VE 1 PUAN ALMIŞIZ HALA BEĞENMİYORSUNUZ. BENCE BU 1 PUANLA ALTIN BULDUK ALTIN!!! GECEN HAFTA DEPLASMAN CANAVARI ANTEPE 6 TANE ATAN TAKIMDAN GOL YEMIYORUZ HEMEN GITTI 3 PUAN BILMEM NE YAZIYONUZ!!! YA BIZIM TAKIMIN GOL YOLLARINDA SIKINTISI OLDUGU GERCEK. BU MACTA 3 GOL YESEYDIK 3-0 YENILIRDIK. ATMADIK DA YEMEDIKTE. FUTBOLDA PUAN ALDA NASIL ALIRSAN AL. HEMDE CIMBOMDAN! BEN GURBETTEYIM MACI KAHVEDE SEYRETTIM MACI IZLERKEN STRESTEN OLDUM INSALLAH GOL YEEYIZ DIYE DUAM KABUL OLDU CUNKU YESEK ATAMAYIZ COKUSUMUZ DEVAM EDERDI. KALBIM SIVASA 1 PUAN MUKEMMEL AMA HAFTAYA UMARIM AYNI OYUNU TRABZONA YAPARIZ ONDANDA 1 PUAN ALMAK BENCE YINE MUKEMMEL KIZMAYIN AMA. TRABZON MACI ZOR.
VALLA MAC BITTIKTEN SONRA BEN OYUNA SINIR OLDUM AMA 1 PUANA GOBEK ATTIM. YANIMDA 2 CIMBOMLU ARKADAŞ VARDI MACTA SIZE 5 ATARIZ DIYOLARDI YUZ IFADELERINI SIZ DUSUNUN.
***********DELIKANLI ADAM NUFUS CUZDANINDA YAZILI OLAN TAKIMI TUTAR*********
buda iyi sonuç haftaya trabzondanda 1 puan alalım sonrası evimizde 3 puanı alır iyice rahatlarız
yaw yaralı aslanı yenememısız antepten 3 puan alan bızım karsımıza da mutlak 3 puan ıcın cıkan trabzonu yenmek daha zor olacak ...amaa ınsallah dedıgın gıbı olurda rahat bı nefes alırızzzz...