Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

KRAL ÇIPLAK
Alt 20.08.2006, 21:42   #21
Aturan_58
Acemi Yiğido

Aturan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Aturan_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart KRAL ÇIPLAK

BU TAKIMIN İLK ÖNCE 9 KİŞİLİK TAKIMLARI YENMESİ LAZIM DAHA SONRA 11 KİŞİLİK TAKIMLARA KARŞI GALİP GELMESİ GEREKİR. YÖNETİMİN ŞUNU GÖRMESİ LAZIM BU TAKIMLA BİR ŞEYLER YAPMAMIZ ZOR.KENDİLERİDE GAYET İYİ BİLİYORLAR. AMA HALA PANİK YAPMAYA GEREK YOK DİYORLAR.GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ.ACİLEN BİRŞEYLER YAPILMASI LAZIM GEÇ OLMADAN BİZİM 3 PUAN ALMAMIZ BU FUTBOLLA ÇOK AMA ÇOK ZOR.
Aturan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 21:45   #22
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

valla ben daha önce söylemiştim yok 20 binlerden falan bahsediyorlar ben en fazla 7 bin dedim ama bende çok sallamışım 3 bin kişi gitmiş ben bizi (sivaslıları) tanımıyormuyum abi söylediğini yapan çok az hepsi lafta. lafta mangalda kül bırakmayız ama icraata gelince elde sıfıra yakın bir şeyler oluyor.

maça gelince ben sakaryayı cum. kupasında çok beğenmiştim ayağa top yapan birbirini iyi bilen takımdı kendimize bakıyorum sakaryanın yarısı kadar takım değiliz bir de sene başında ofansif bir sivasspor göreceksiniz demişti ben gençlerbirliği maçında tribünde dedim ki bu sene 20 gol atsak büyük başarı diye hepsi boş arkadaşlar düşmeye en yakın adaylığımızı bu maçtan sonra ilan ettik herkese duyrulur 9 kişilik takımı yenemezsiniz ya bırakın gol atın hadi onu da geçtim gol yemeyin komedi ya utanın utanın
Alt 20.08.2006, 21:48   #23
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2

SAKARYANIN 9 KİŞİ KALMASINA RAMEN TARAFTARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI BU PECZEMİDİR NEDİR TAKIMA HİÇ BİR FAYDASI OLMAYAN BİR TEKNIK TREKTÖR BUNUN DERHAL GİTMESİ LAZIM LORANTLI GÜNLERİ ÇOK ARAYACAKTIR BU SİVASSPOR İNŞALLAH KÜME DÜŞMEZ
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2
Alt 20.08.2006, 21:53   #24
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1192 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

NEYSE BİZ DE ARTIK BAŞKA TAKIMLARIN(KAYSERİSPORUN,TATAN GALARIN FALAN YANİ) FORUMLARININ 2.LİG TAKIMLARI KONUSUNA YAZILAR YAZARIZ SENEYE.
Alt 20.08.2006, 21:57   #25
atabey07
YASAKLI ÜYE

atabey07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 atabey07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

TARAFTAR NE YAPSIN BİLİYOR Kİ BU TAKIMDAN İŞ ÇIKMAZ NEDEN GELSİN. İNSANA TATMI VERİYOR OYNADIĞI OYUN BELLİ İŞTE 9 KİŞİ KALMIŞ BİR SAKARYA SPORDAN BİLE 2 YİYOR. TARAFTAR NE YAPSIN YA. TARAFTARI DÜŞÜNEN HİÇ KİMSE YOK. BU NE BİÇİM FUTBOL BU NE BİÇİM FUTBOL ANLAYIŞI. ADAM GİBİ FUTBOLCU ALMIYORLAR İŞTE HALİMİZ ORTADA. BU FUTBOLLA ARTIK MERAK ETMİYORUM SENEYE 2 LİGE HAZIR OL SİVAS. KINIYORUM BENDE BU FUTBOLU, FUTBOLCULARI VE FUTBOL ANLAYIŞINI...............
atabey07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 22:00   #26
aldair
Acemi Yiğido

aldair - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 aldair Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent uygun helal olsun sana başka bişey demiyorum.
aldair isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 22:04   #27
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

abi hakkaten de süperlig bize göre değil ya baksana ist maç oynanıyor 3bin kişi 2 ligde 20binlerden bahsediliyordu ne oldu bizimkiler doydu abi bırakın bizi biz annemizin ligine( lig a ya ) gidelim. iki senedir ben hatırlamıyorum şöyle rahat rahat takım yenelim rahat rahat maç izleyelim bir diyarbakırı 4- 1 yendik o maçada ramazan da günahkar olmayayım diye gitmemiştim şans bumu ya.

ayrı bir istatistik daha size rakibimiz eksik kalmasın mümkünse 11 kişiden fazla oynasınlar ne zaman rakibimiz eksik kalıyor hüsran yaşıyoruz örnekler

1 Geçen seneki bjk maçı rakip 10 kişi maç 1-1 ama sonuç. 1-3
2 Yazın cumh. kupasında sakarya maçı rakip gene 10 kişi sonuç 1-3
3 ligin ilk maçı gençlerbirliği maçı rakip 10 kişi maç 1-1 sonuç 1-2
4 bu hafta sakarya maçı rakip 9 kişi maç 0-1 sonuç 0-2

ve bu saydıklarım hepside evsahibi iken bu kadar olunur ya utanın ya utanınnnnnn allah koeusun ya deplasmanda olsak daha fazla fark yeriz hea UTANIN
Alt 20.08.2006, 22:14   #28
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1248 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart sonuc kötü futbol dahada kötü..

şimdi mactan geldim macı izledik gecen seneden eser kalmammış takımdan.

sol taraftan gelemiyoruz sağ taraf kilitli gokhanda çok büyük form düşüklüğü vede kondisyon düşüklüğü olduğunu orta saha sadece hakan bayraktara emanet edilmiş birde sanki deplasmanda oynarmış gibi tek forvetle maca çıkıyoruz musa kuş balilin arkasında kaldı balili tek başına kaldı forvette ama çabası sahayesinde rakibi 10 kişi bıraktırdı...
uzun lafın kısası sahada ne mücadele nede eskiki yiğido vardı macı üzülerek izledik acil onlemlerin alınması gerektiğini düşünüyorum.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.08.2006, 22:15   #29
GuNaY
Gast

Maçtan İzlenimlerim...
Maça başlayan (yani topa vuran) Sivasspor oldu, ama gel görki Sakarya maça ilk dakikalarda ağırlığını koydu...
Sakarya ayağa toplarla kale önünden birçok pozisyon buldu ama Petkoviçi fazla zorlamayan toplar oldu...
Sivas ise ilk yarı boyunca sadece balilinin soldan kaleye vurduğu topla pozisyon bulmuş oldu...
İlk yarının son dakikalarına girerken bir toparlanmış gibi olsakta Sakaryalı futbolcunun bizim defans adamını dans ettirir gibi 3 defa sağa sola çektiği çalımdan sonra yaptığı ortaya 3 sakaryalı oyuncunun arasından Savaş topa kafayı vurdu ve gol oldu... 3 sakaryalının yanyana bomboş durmasıda ayrı bir olay zaten!!!

2. yarıya biraz daha toparlanmış gibi çıktı takım hızlı toplarla sakarya cezaalanı önüne kadar gidiyor orada topu rakibe verip geri dönüyordu...
Sakarya gayet akıllı oyun oynayarak bize boş alan bırakmıyordu..
Nitekim 57. dakikada sakarya adına bir kırmızı kart geldi... Sevinmiştik 11 kişi yenemeyeğimizi anladığımız sakaryayı bu şekilde yeneriz diye.. ama yine boş top çevirmeler, rakip alanda top benden gitsin zihniyetiyle oynayan, yanındaki adama dahi pas veremeyen bir takım izliyorduk...
Sakarya kontra ataklarla kalemizde tehlikeler buluyordu, petkoviç 2 ne net pozisyon cıkardı..
ve sakarya 9 kişi kaldı...
bir kontra ataktada sakaryalı oyuncunun ortasında bizim oyunculardan eline carptı hakemde penaltı verdi... ve sakarya 2-0 öne geçti...
son dakikalarda 3 forvetle oynamamıza rağmen hayrettinle bir pozisyon bulduk ve onuda cömertçe harcadık..

Gelelim tribünlere;
bomboş sivas tarafına diyecek tek lafım yok!!!
3 milyon sivaslı var diye öğündüğümüz İstanbulda 10 bin Sivaslı gelemiyorsa hepsine yazıklar olsun!!!
Sakarya tribünü şov yaptı, ve kendilerinden daha fazla olan Sivas taraftarını maç boyunca susturdu...
Anlaşıldığı üzere ne Sivasspor oyuncuları adına nede Sivaspor taraftarı! adına anlatılacak hiçbirşey yok!!!

Sahada ve tribünde Sakaryaspor vardı...
Kendilerini tebrik ediyorum...

Ruhunu kaybetmiş Sivaspor oyuncularınıda YAZIKLAR OLSUN...
Alt 20.08.2006, 22:19   #30
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1248 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

çok güzel özetlemişsin gunay takımda ruh kalmamış bir tek sadece ve sadece baliliden başka kimse macta yok gibiydi sanki sitanbula gezmeye gelmişlerdi

Ruhunu kaybetmiş Sivaspor oyuncularınıda YAZIKLAR OLSUN...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla