emeği geçen düşünen ve katkıda bulunan herkese selam olsun, enfes bir manzaraydı, biz maratonda bunun keyfini daha ayrı yaşadık çünkü muhteşem bir manzaraydı açılması ve güzelim heybeti büyüledi moral verdi bana, değerli dostum yiğido yalçın güzel resimlerini çekti, en kısa zamanda yayınlanır ve ölümsüzleşir o güzelim manzara, ayrıca, dünya tatlısı iki sivaslı kardeşimi tanıdım, sevgili izmirli yiğido YALÇIN KINIK kardeşimizi ve dünya tatlısı şekermi şeker kızı 35fulya58 FULYA'yı tanıdım, sevgilerimi iletiyorum tekrar onlara, dün birçok güzel ve bunun yanında tatsızlıklarıda yaşadım, bir genç köylükardeşimi maçtan sonra ziyaretine gidecektim, kanser hastası 3 çoçuklu tek gözü ve çenesinin bir kısmı alınmış çoçukluk arkadaşımı görecektim, ama malasef yolda maç dönüşü giderken kuzenimin eşinin boğaz köprüsü girişinde arabasına arkadan vurmuş bir trafik canavarı kadın, enişte ve dayımın kızı ile küçük yavruları eylemim çok korkmuştu onların yanına gittim, allahtan zarar sadece arabadaydı, maddi hasarla atlatmışlardı,
AYRICA DÜN BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜNDÜ ÖMRÜM BOYUNCA HATIRLAYACAĞIM HEP, SİTEMİZDE TANIŞTIĞIMIZ SANAL YİĞİDO DOSTLARIMI HEP BİRARADA GÖRMEK GÜZELDİ, İSTANBULDA OLUPTA GELMEYENLERE TEESSÜFLERİMİ SUNARIM

, NE MUTLU SİVASSPOR.COM DOSTLARINA , ARKADAŞLAIKLARIMIZ VE DOSTLUĞUMUZUN, DAYANIŞMAMIZIN ARTMASINI DİLİYORUM, HERŞEY GÜZEL SİVASIMIN GÜZEL İNSANLARI İÇİN, BU ÜLKEDE BUNUN EN GÜZELİNİ HEMŞERİLERİM HAK EDİYOR. YAŞASIN SİVASSPOR YAŞASIN SİVAS DOSTLUĞU, SEVGİYLE KALIN, BU MUTLU GÜNÜMÜZÜ YAŞATANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. A.BİRCAN...