Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?
Alt 24.04.2007, 15:02   #31
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

Alıntı:
Aturan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
... anlamadım ben 29yasidayım trabzonun başarısını hiç görmedim..
demek 29 yaşındasın ve trabzonsporun hiç başarısını görmedin ha Allah iyiliğini versin
son 29 yılda Trabzonspor;
4 kez lig şampiyonu, 6 kez lig ikincisi, 6 kez lig üçüncüsü olmuş, ayrıca 5 kezde türkiye kupasını kazanmış...
büyüklük böyle olur hemşom, öyle büyüğüz demekle olmuyor... laf olsun diye yazılar yazmayalım, komik oluyoruz..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçeb
Alt 24.04.2007, 15:19   #32
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçeb

Alıntı:
CÜSSKB-jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eminmisin hemşom, varmıdır dünya üzerinde bundan daha müthiş topçu
valla gaayet de eminim gardaş. Bana göre kaliteli futbolcu devamlılığıyla ortaya çıkar.
Saha içinde belli bir duruşu olur.Tek maçlık üstün performasıyla ben yattaraya büyük futbolcu diyemem.
Ne zaman önemli maçlar olsa kendisini sahada göremiyoruz değil mi?
4 büyüklerle oynanan maçlara bak, sonra uefa dan vahim bir şekilde elendiğimiz yunan rum maçlarına bak yatttara nerde ? -yok...
Ayrıca futbolcu dediğin yaşantısına da dikkat etmeli.
Trabzon halkı yattaranın gece hayatından şikayetçi
ayrıca hatırlatırım .Yatttara trabzon formasıyla son golünü geçen sene bu zaman atmıştı.
bu hafta attığı gol de ligden düşmesi kesinleşen sakaryaya ....
Saygılar....Selamlar...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçeb
Alt 24.04.2007, 15:32   #33
jakobieen
Usta Yiğido

Standart -->: --->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçeb

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla gaayet de eminim gardaş. Bana göre kaliteli futbolcu devamlılığıyla ortaya çıkar.
Saha içinde belli bir duruşu olur.Tek maçlık üstün performasıyla ben yattaraya büyük futbolcu diyemem.
Ne zaman önemli maçlar olsa kendisini sahada göremiyoruz değil mi?
4 büyüklerle oynanan maçlara bak, sonra uefa dan vahim bir şekilde elendiğimiz yunan rum maçlarına bak yatttara nerde ? -yok...
Ayrıca futbolcu dediğin yaşantısına da dikkat etmeli.
Trabzon halkı yattaranın gece hayatından şikayetçi
ayrıca hatırlatırım .Yatttara trabzon formasıyla son golünü geçen sene bu zaman atmıştı.
bu hafta attığı gol de ligden düşmesi kesinleşen sakaryaya ....
Saygılar....Selamlar...
yok gardaş haksızlık etme yattaraya, Trabzonsporun iki sene lig ikincisi olup iki kez türkiye kupasını kazandığı yıllarda bayağı devamlılığı vardı.. ve Trabzonun bu başarısında en büyük pay sahibi idi f.tekkeyle beraber... sonrasında şanssız sakatlıklar geçirdi ama eski yattara dönüyor yavaş yavaş, demişin ya bir yıldır ilk defa gol attı bu hafta diye, attığı gol evet sakaryaya ama kaledeki adamda martinez , bir gol bu kadar mı rahat atılır yaa ve bu gol trabzonsporlular için tüm lige bedel olmuştur emin ol, bunu nerden biliyorsun diye sorma biliyorum işte
ha bide rumlar demişin, ilk rum faciasının sebebi ve ikinci rum zaferininde mimarıdır ibrahima yattara
ben bu ülkede iki yabancı topçuyu çok sevdim biri pascal nouma diğeride yattara
Alt 24.04.2007, 16:00   #34
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
yok gardaş haksızlık etme yattaraya, Trabzonsporun iki sene lig ikincisi olup iki kez türkiye kupasını kazandığı yıllarda bayağı devamlılığı vardı.. ve Trabzonun bu başarısında en büyük pay sahibi idi f.tekkeyle beraber... sonrasında şanssız sakatlıklar geçirdi ama eski yattara dönüyor yavaş yavaş, demişin ya bir yıldır ilk defa gol attı bu hafta diye, attığı gol evet sakaryaya ama kaledeki adamda martinez , bir gol bu kadar mı rahat atılır yaa ve bu gol trabzonsporlular için tüm lige bedel olmuştur emin ol, bunu nerden biliyorsun diye sorma biliyorum işte
ha bide rumlar demişin, ilk rum faciasının sebebi ve ikinci rum zaferininde mimarıdır ibrahima yattara
iyi de sanane ki trabzondan sen sivassporlu değil misin:*
Alt 24.04.2007, 16:00   #35
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Kıvrak çalımlarıyla Türkiyenin en hareketli,bilekleri en kuvvetli oyuncusu.Bu konuda cristiano Ronaldo ile çalışması lazım yine de onun yanında eksikleri var Ben yine de devamlılık diyorum .Görüşlerine de saygım var.Biz Sivasspor olaarak gidip yine trabzondan puan çıkaracağız.Bu konuyu açan can dostumla hep iddialaşırız zaten trabzon-sivas
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2007, 16:25   #36
jakobieen
Usta Yiğido

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi de sanane ki trabzondan sen sivassporlu değil misin:*
eğer konu başlığına baktıysan bu başlıkta Trabzonspor konuşuluyor hem şüphen mi var sivassporluluğumdan , ben sadece dünya üzerindeki en mükemmel topçudan söz ettim biraz ne var bunda
Alt 24.04.2007, 16:28   #37
jakobieen
Usta Yiğido

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.Bu konuyu açan can dostumla hep iddialaşırız zaten trabzon-sivas
futbolun güzelliğide burda zaten.. ben yinede Trabzon konusunda fazla iddalı olma derim malum yattara sahalara çok feci döndü
--->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?
Alt 24.04.2007, 18:37   #38
halterci
Acemi Yiğido

halterci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 halterci Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

sivasspor:2 (balili,mehmet)
trabzonspor:1
halterci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek
Alt 24.04.2007, 19:19   #39
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: --->: -->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek

Alıntı:
dino61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivas'a da veririz bizim yeteneklerden mesela kaleci Tolga var onu verelim arada bi coşuyo sonra...
bizim aslan gibi kalecilerimiz var kardeş en kötüsü 4x4 volkan eder <bu arada petkoviçi mumla aradığınızı bilmiyoruz sanmayın>
Alt 24.04.2007, 19:23   #40
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: Sivasspor Trabzonspor'u Süper Lig'de bu sene sonunda geçebilcek mi?

Alıntı:
Aturan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fener cimboma nasılsa sivasta trabzona öyle biz herzaman üstünüz sivas olarak şimdiden skor bile vereyim size 2 0 biter bu maç nasıl 4,büyük oldunuz anlamadım ben 29yasidayım trabzonun başarısını hiç görmedim nedense bu medya varya trabzonu şanpiyolar ligi şampiyonu bile yapar ama hep hayal olur 4,büyük sivasspor olur birazcık maddi destek verilsin 3,büyük bile olur
yanılmıyorsam trabzonda 4. büyüklük hakkını geçen sene aldık be hamşo