Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: ÇITAYI YÜKSELTTİK..
Alt 29.05.2007, 21:03   #21
ZALIM_58
Yiğido

ZALIM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 ZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: ÇITAYI YÜKSELTTİK..

Alıntı:
ofozturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
genclerbirliği ile puanımız aynı. ikili averajla biz onların önündeyiz sanırım. cünkü iki macta da biz yendik onları.
HAYIR İKİ MAÇTATA BİZ YENMEDİK İLK DEVRE KENDİ SAHAMIZDA İLŞK HAFTA ONLAR BİZİ YENDİLER 2 1 GOLUN BİRİNİDE HAKKI ATTI KENDİ KALEMİZE İKİNCİ DEVRE İLK MAÇTADA BİZ ONLARI YENDİK 1 0 LA AVARAZ ONLARIN İYİ
ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
İstikrar Abidesi SİVASSPOR
Alt 31.05.2007, 12:32   #22
DOCKA
Yiğido

DOCKA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOCKA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch İstikrar Abidesi SİVASSPOR

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'da, orta saha oyuncusu Yasir Elmacı bu sezon en fazla sahada kalan isim olurken, diğer Yiğidolar'da istikrarlı bir tablo çizdi
Sivasspor'da, orta saha oyuncusu Yasir Elmacı bu sezon en fazla sahada kalan isim olurken, Servet, Hayrettin, Balili, Murat, Petkoviç, Cem Can, Fransergio, İlhan, Mehmet Yıldız, Musa Kuş, Hakkı ve Gürhan da ilk 11'in vazgeçilmez isimleri arasında yer aldı.
Topladığı 48 puanla ligi 7. sırada tamamlayan Sivasspor'da, 34 lig maçında
3'ü kaleci olmak üzere toplam 28 farklı futbolcu forma giydi.
Kırmızı-beyazlı ekipte, orta saha oyuncusu Yasir Elmacı 34 lig maçının
31'inde forma giyerek takımın vazgeçilmez ismi oldu. 31 maçın 30'unda sahaya ilk 11'de çıkan ve 2567 dakika sahada kalan Yasir, gösterdiği performansla teknik heyetin ve futbolseverlerin beğenisini topladı.
Yasir'in ardından, 28 maçta ilk 11'de şans bulan tecrübeli oyuncu Servet
Çetin 2467 dakikada, 27 maçta kadroda yer alan Hayrettin Yerlikaya ise 2430 dakika sahada kalarak en fazla forma giyen isimler olarak dikkat çekti.
Yasir, Servet ve Hayrettin'i, İsrailli golcü Pini Felix Balili, Murat
Sözgelmez, kaleci Michael Petkoviç, Cem Can, Fransergio Bastos, İlhan Ummak, Mehmet Yıldız, Musa Kuş, Hakkı Hocaoğlu ve Gürhan Gürsoy takip etti.
İlk 11'in vazgeçilmez isimleri olan bu futbolcuların yanı sıra kırmızı-beyazlı ekibin maçlarında, Serdar Topraktepe, Simon Colosimo, Gökhan
Bozkaya, Nordin Wooter, İvan Petkov Cvetkov, Hakan Bayraktar, Akın Vardar, Gündüz Gürol Azer, Harun Avgın, Cem Karaca, Fabricio Carvalho, Hasan Yurt ve Hilmi Mıhçı da forma giydi.
Bu futbolcular dışında kadroda tutulan diğer oyuncular ise maçlarda şans
bulamadı.
DOCKA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: İstikrar Abidesi SİVASSPOR
Alt 31.05.2007, 12:33   #23
DOCKA
Yiğido

Standart --->: İstikrar Abidesi SİVASSPOR

gardaşlar kaynak : internetspor.com
-->: İstikrar Abidesi SİVASSPOR
Alt 31.05.2007, 13:04   #24
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: İstikrar Abidesi SİVASSPOR

Evet sivassporum gercekten istikrar abidesi liğde gösterdiği üstün performansla nasıl bir istikrar abidesi olduğunu herkese ispatladı inşallah yeni sezon bundan daha iyi olacak
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 13:10   #25
izmirliyigido
Gast

YASİR, SÜREKLİ OYNAMADA İSTİKRAR ABİDESİ OLABİLİR. AMA VERİMLİ OYNAMADA DA İSTİKRAR ABİDESİ Mİ ACABA? OYNADIĞI MAÇLARDA, PAS YÜZDESİNİ, TOP KAPMASI YÜZDESİNİ, GOL PASI YÜZDESİNİ VE ATTIĞI GOL ORANLARINIDA VERİNDE GÖRELİM "ABİDEYİ"....BEKLİYORUM..

.
Alt 31.05.2007, 13:16   #26
DOCKA
Yiğido

valla kardeş ben bir internet sitesinin yalancısıyım. yad elçisiyim diyelim elçiye zeval olmaz sivassporla ilgili bir haber olduğu için sadece hemşehrilerimle paylaşmak istedim eğer istediğin verileride bulabilirsem onlarıda yayınlamaya çalışırım
-->: İstikrar Abidesi SİVASSPOR
Alt 31.05.2007, 14:32   #27
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: İstikrar Abidesi SİVASSPOR

gerçekden biz bu ligde kalmayı hakettik.kah kızdım kah sevindim ama ben her zaman sivassporlu olmaktan gurur duyouyorum.arkadaşlar artık tek takımımız var oda ŞANLI SİVASSPORDUR.lütfen sizde beni destekleyin..
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 14:46   #28
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YASİR, SÜREKLİ OYNAMADA İSTİKRAR ABİDESİ OLABİLİR. AMA VERİMLİ OYNAMADA DA İSTİKRAR ABİDESİ Mİ ACABA? OYNADIĞI MAÇLARDA, PAS YÜZDESİNİ, TOP KAPMASI YÜZDESİNİ, GOL PASI YÜZDESİNİ VE ATTIĞI GOL ORANLARINIDA VERİNDE GÖRELİM "ABİDEYİ"....BEKLİYORUM..

.
Kardeşşş. YASİR i dikkatli izle. sivasspora en faydalı futbolcu bence. ve türkiyedeki sayılı ortasaha oyuncularından. Göreceksin birazdaha sorumluluk alsın seneye milli takıma seçilir. fizik mükemmel. tekniğini ve çabukluğuda fenaa değil sadece biraz sorumluluk almalı ve birazdaha geliştirmeli kendini. Ben derim ki YASİR sivassporda kesin kesin kalmalı.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: İstikrar Abidesi SİVASSPOR
Alt 31.05.2007, 15:27   #29
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: İstikrar Abidesi SİVASSPOR

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşşş. YASİR i dikkatli izle. sivasspora en faydalı futbolcu bence. ve türkiyedeki sayılı ortasaha oyuncularından. Göreceksin birazdaha sorumluluk alsın seneye milli takıma seçilir. fizik mükemmel. tekniğini ve çabukluğuda fenaa değil sadece biraz sorumluluk almalı ve birazdaha geliştirmeli kendini. Ben derim ki YASİR sivassporda kesin kesin kalmalı.
abi yasir bir kere pas atmayı bilmiyor şut çekmeyi bilmiyor altıpasın içinden auta atıyor vede her konya maçında bizi satıyor kesinlikle gitmeli
Alt 31.05.2007, 15:52   #30
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: ÇITAYI YÜKSELTTİK..

Önümüzdeki sezon inşaallah başlanıcımızda güzel olur; kötü başlayıpda sonra açılmayız inşaallah iyi başlayıp iyi bitiririz...