Şov zamanı - Yiğido alarmda!
Şov zamanı
Belediyespor önünde mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade eden genç hoca, "Stresinizi atın taraftarımızı coşturun" dedi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Belediyespor maçı öncesi futbolcularını uyardı. Genç teknik adam, "Trabzonspor maçında tüm takım olarak stres yaşadık. Ancak herkes bundan kurtulsun. Belediyespor önüne rahat çıkın. 90 dakika golü düşünün. Galip gelerek taraftarımızı coşturun" diye konuştu. Uygun, Balili ve
Mehmet Yıldız'ın bu maçta patlama yapacağını da kaydetti.
HEDEFİMİZ İLK BEŞ
Uygun bu sene ligde hedeflerinin ilk beş takım içine girmek olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Bunun için işi baştan sıkı tutmalıyız. Trabzonspor maçında üç puanın bizim hanemize yazılacağını umuyoruz. İlk yarıda ne kadar çok puan toplarsak hedefimize o kadar kolay ulaşırız. Takım olarak oldukça moralliyiz." Yöneticiler ise futbolcuları Belediyespor'a dikkat etmeleri konusunda uyardı.
kaynak : fotomac
Sivasspor, Trabzon maçında yaşanan olayların izini üzerinden atmaya çalışıyor.
19.08.2007
‘Kötü bir dönemdeyiz’
Sezona UEFA Kupası hedefiyle hazırlanmasına rağmen ilk hafta Trabzonspor maçının uzatma dakikalarında yaşanan olaylar, sonrasında ortaya çıkan tartışmalar ve 3 futbolcusunun ceza alması nedeniyle büyük şok yaşayan Sivasspor’da, Büyükşehir Belediye karşılaşmasının hazırlıkları tamamlandı. Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik direktörü Bülent Uygun, “Çok kötü bir dönem geçirdik. Bu maça konsantre olmakta zorlandığımızı söylemiştim. Tüm olumsuzluklara rağmen 3 puan için sahaya çıkacağız” ifadesini kullandı.
‘Uyarıları yaptık’
Büyükşehir Belediyespor’un, ilk haftada Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle güçlü bir takım olduğunu ispatladığını dile getiren Uygun, “Bir yandan Trabzon maçıyla ilgili çıkan tartışmalarla ilgilenirken, bir yandan da rakibin artılarını ve eksilerini değerlendirdik. Futbolcularıma gerekli uyarılarda bulundum. Özellikle ilerleyen haftalarda tahriklere kapılmamalıyız. İnanıyorum ki, bu zorlu süreçte taraftarımız bize büyük destek gösterecek. Umarım galibiyete ulaşıp, onları mutlu ederiz” açıklamasını yaptı. kaynak Fanatık
|