Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Milli Takım Hakkında

Milli Takım Hakkında Milli Takım Hakkında Yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ?
Alt 08.09.2007, 22:23   #31
marsgezegeni
Yeni Yiğido

marsgezegeni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 marsgezegeni isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ?

arkadas ben biliyorum elinden birsey gelmiyor senin yada benim o yüzden fatih hoca iyisini bilir niye biz körmüyüz
son üc macta ne oynadik sen biliyormusun
bosna,norvec,ve malta, hamen hemen hic bir perfonmans yok 00000

oyun oynamayi bilen yok ,oyuncular hep birbirine pas vermekle meskul niye kaleye sut atmiyorsun hale cezaalanin icinde pas vermeye calisiyorsun sen biliyormusun okadar oyuncu dan kendi adamina to gelecek , ben ce sadece plansiz karavane bir fubol
eger hale böyle oyuncularla devam edilirse ben buraya yaziyorum yine beraber yada kabeder , eger dikkat ettiyseniz , servet,ibrahim,bir kisi daha var onuda söylemeyim oynarken hep korkarak cok heycanli ve telasli oynuyorlar o yüzden de ne yaptiklarini bilmiyorlar
beinim bu sözlerimde hic biz oyuncuya kastim yok sadece imkan varken imkanlari kullanamiyoruz baska nedeyim gardaslar

aynisi yine isvicre -türkiye maciydi bazen nedense arada hacivat karagöz oyununa benziyor takim takima hic benzemiyor
marsgezegeni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2007, 02:34   #32
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkasında tarikat olan Hakan ŞÜKÜR'dende bugün milli takıma fayda gelmez,Mehmet AĞAR tarafından italyalara götürülerek,karapara ve kirli ticaretlere alet edilen Fatih TERİM'dende hayır gelmez.1990 dan sonra geldiği g.sarayda arkasında,sadece şükür'e kurgulanmış bir takım ve onun üstüne tertiplenmiş bir oyun kurgusu sonucunda ortalama maç başına 10 tane gollük pozisyon yaşayarak bu kadar gol atmak,o fırsat verildiğinde ve yeri banko olduğunda her sıradan futbolcunun bile yakalayacağı bir başarıdır.
Hakan ŞÜKÜR'ün,gizli güçlerle olan teması sonucu,yanında oynayan takım arkadaşları bile onun üstüne oynayarak futbolu çirkinleştiriyorlar.
Terim son yıllarında,antropoza girmiş bir şekilde,o hafta performansı yüksek futbolcuları kullanarak İKTİDARINI göstermeye çalışıyor.Takım kurgusu,ev sahibi-deplasman- gibi değişik varyeteleri gösteren planları olmayan,sıradan (gençliğinde) yürü be aslanım,yürü be koçum gibi söylemlerle futbol oynatan bir teknikdirektördür.
O kadarda garip bir çelişki ki,TÜRK FUTBOLUNDA var olmak isteyen bir türk futbolcu ve teknik adam TERİM ile ŞÜKÜR'ün icazetini almak zorunda.
Medya aracılığı ile desteklenen bu durum,futbolun doğasında olmayan,başka hamasi duygular körüklenerek,halkın gözünde kahraman olarak gösteriliyorlar.Bu durum ise uzun vadede TÜRK FUTBOLUNU bir çıkmaza ve batağa sürüklemektedir.
Yukarıdaki yazımı maçdan önce yazmışdım,üzülerek bu konularda haklı çıkmak istemiyorum ama görünen köy kılavuz istemiyor.
Dünki maçda,özellikle ikinci devre tamamen hakan ŞÜKÜR üstüne kurulmuş oyunda,başlamadan ölen yirmi kadar atak ve diğer oyuncuların heba olan emekleri vardı.Kalecinin balon olarak şükür'e şişirdiği sekiz blanjon,bunlar hakanın kafasına ve ayağının dibine geldiği halde hiçbirini degerlendiremediği gibi 4 faul,3 rakip futbolculara pas,4 tanede top kaybı yapdı.Kazandırdığı faul ve serbest atış olmadığı gibi 10 yıl önceki gibide adam markajı olarak arkasına takılan futbolcuyla eksiltme katkısıda yokdu.
Haluk ULUSOY,Hakan ŞÜKÜR ve Fatih TERİM isimlerini kullanarak yönetime geldi.Nitekim Trabzon-SİVASSPOR maçındada gerçek yüzünü gördük,yalan ve dolanla,kendi çıkarları doğrultusunda trilyonluk futbol piyasasını nasıl ayaklar altına aldığını.
Ulusoy'un talimatları ile gelen Terim ve Şükür'de milli takımı batağa sürüklüyorlar.
Trabzon-SİVASSPOR maçından sonra yaşananları anlayamayanlar,umarım milli takımın bu maçından sonra gerçekleri görebilirler.
Alt 09.09.2007, 09:36   #33
MERİÇ
Tecrübeli Yiğido

MERİÇ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 MERİÇ isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben dünkü maçta neden emre oynadı anlamıorum adam takımında bırakın kulübeyi tribünde oturuyor formda ayhan biri sakatlanınca oyuna giriyo
MERİÇ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2007, 09:36   #34
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1272 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

MİLLİ TAKIM ÖNEMLİ BİR KURUM OLDUĞU İÇİN SÜREKLİ OLARAK FUTBOLCULAR DEĞİŞTİRİLMEZ DEĞİŞEMEZDE BELLİ BİR YAPIYA SAHİPDİRLER SÜREKLİ AYNI OYUNCULARIN OYNAMASI TAKIMA KATKI SAĞLAR.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: milli takimda neden hep ayni oyuncular
Alt 09.09.2007, 10:30   #35
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Pfeil --->: -->: milli takimda neden hep ayni oyuncular

Alıntı:
avare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence hakan sukurun yerini dolduracak bi futbolcu daha gelmeyecek ben bu dusuncedeyim hakandan nekadar faydalanirsak okadar karimiza ve size sunuda soyleyim hakan 36 yasinda olmasina ramen hicte hafife alinacak futbolcu degil

dogru kardeş o hakan şükürün ölüsü yeter ama dün daraltı sahayı ama atamadı ama olsun yencez
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2007, 11:18   #36
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Hakan Şükür'ü eleştiren bence futbol bilmiyor demektir. Kırmadığı rekor kalmadı. Ama nedense gol atamadığı maçlardan sonra ortaya çıkanlar var. Biraz da gol attığı maçlardan sonra konuşunsana.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2007, 21:50   #37
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
leblebi82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hakan Şükür'ü eleştiren bence futbol bilmiyor demektir. Kırmadığı rekor kalmadı. Ama nedense gol atamadığı maçlardan sonra ortaya çıkanlar var. Biraz da gol attığı maçlardan sonra konuşunsana.
Kusura bakmayın özür dileriz,henüz 36 yaşındaki bir futbolcu,daha istikbali var,hemde ekonomik olarak zorda,onun için eleştirmeyelim,futbolun baharında olduğu için daha 15 yıl kadar görev yapsın.Zaten 15 yıl önceden başlayarak son 2-3 yıl öncesine kadar eleştirmemişdik,şimdide bi 15 yıl daha eleştirmeyelim.Genç futbolcuların allah belasını versin,ülkesel olarak puan kayıpları önemli değil,bunlar gelici geçici şeylerdir.

Konu albina58 tarafından (09.09.2007 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazılım
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2007, 21:54   #38
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kusura bakmayın özür dileriz,henüz 36 yaşındaki bir futbolcu,daha istikbali var,hemde ekonomik olarak zorda,onun için eleştirmeyelim,futbolun baharında olduğu için daha 15 yıl kadar görev yapsın.zaten 15 yıl öneden başlayarak son 2-3 yıl öncesine kadar eleştirmemişdik,şimdide bi 15 yıl daha eleştirmeyelim.

YAW ARKADAŞ NE EKONOMİĞİ ADAM SİVASSPORU ALIR NERDEYSE ADAMİN SERVETİ 20 MİLYON DOLAR YANE SİVASSPORUMUZUN DEĞERİ YANILMIYORSAM YANLİŞŞA DÜZELTİN ARKADAŞLAR
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2007, 22:08   #39
adilakbulut
Acemi Yiğido

adilakbulut - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 adilakbulut isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
marsgezegeni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
slm.
devamli izledigim maclarda sivasspor yada baska takimlar devamli bir oyuncu ya yeniliyor diyorum galatasarayda oynayan ÜMIT KARAHAN bu oyuncu devamli lig maclarinda oynuyor vede devamli gol atiyor neden milli takimda hic oynamiyor kimsede hic bir sey demiyor hic akil erdirici bir sey degil
lig takimlarinda okadar cok golcü oyuncular var hic kimse onlari görmüyor neden neden bence bir anormallik var sizler de dersiniz arkadaslar ???
görüslerinizi bekliyorum
kimse toz kondurmuyor ama fatih terim oldugu müddetce bu degismez.kargadan baska kus tanimam kesabi,adam icin form falan önemli degil,sirf istedigi adamlar oynabilsin diye hamiti orta saha yildirayi kanat oynatan biri var bu milli takimin basinda.cok normal bunlarin basimiza gelmesi.örnegin sabri; iki mac iyi oynarsa kesin bes mac oynayamayacak bir oyuncu, ama fatih terim icin önemli degil bu.onun icin dedigi oyuncunun oynamasi önemli.türk milli takimi siradan bir milli takim olmak istemiyorsa bu zihniyetten kurtulmasi lazim.adam ve takim rengi gözetmeksizin secilmeli oyuncular. ve bu fatih terimin kitabinda yok !!!
adilakbulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2007, 22:10   #40
mekansiz5834
Yeni Yiğido

mekansiz5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mekansiz5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar ben gezegen arkadaşıma katılıyorum.Tamam milli takım tecrübelilerden kurulur ama bi yere kadar aslında tecrübe değil icraat gerekir.Ben gs li olarak hakan Şükürün milli takımda oynamasına karşıyım.Gezegen arkadaşın dediği gibi bir sürü forvet futbolcumuz var.Hepside icraat yapan futbolcular.Mesela mehmet Yıldız,ümit karan,Gökhan ünal,Ayrıca sivasspordan milli takımda oynayacak bir sürü futbolcu var bence...Saygılarımla
mekansiz5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla