Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

UYGUN ADIM ZİRVEYE...
Alt 01.10.2007, 14:27   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart UYGUN ADIM ZİRVEYE...

Bursaspor karşısında ilk yarısını 2-0 yenik kapadığı maçtan ikinci yarıdaki oyunu ile 3-2 galip ayrılmayı başaran Sivasspor, sahasındaki 4 maçta 4 galibiyet elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

Turkcell Süper Lig'in flaş takımlarından Sivasspor, sahasında oynadığı 4 maçta 4 galibiyet elde ederek, önemli bir başarıya imza attı.

Bu sezon sahasında oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçları ile deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçından galibiyetle ayrılan Sivasspor, dün evinde karşılaştığı Bursaspor'u da 3-2 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Bursaspor karşısında ilk yarısını 2-0 yenik kapadığı maçtan ikinci yarıdaki oyunu ile 3-2 galip ayrılmayı başaran Sivasspor, sahasındaki 4 maçta 4 galibiyet elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

Bursaspor galibiyeti ile ligde 15 puanla 1 maç eksiği ile ikinci sıraya yükselen Sivasspor, Galatarasay'a yenilen Beşiktaş'tan ikincilik koltuğunu devraldı.

Oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla spor otoritelerinin beğenisini kazanan kırmızı-beyazlı ekip, aldığı seri galibiyetlerle lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.

-MAÇIN ADAMI: ''MUHAMMED ALİ KURTULUŞ''-

Geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'a da 1 gol atan Muhammed Ali Kurtuluş, Bursaspor karşısında da 2 gole imza attı.

İlk yarısını 2-0 yenik kapadıkları maçın ikinci yarısında 1'i frikikten olmak üzere 2 gol atarak takımını ateşleyen tecrübeli oyuncu Muhammed, son dakikada yerini genç oyuncu Aytaç Ak'a bıraktı. Taraftarların ve teknik heyetin alkışları arasında sahayı terk eden Muhammed, takımının galip gelmesinde büyük rol oynadı.

Maçın yıldızı olan Muhammed Ali'nin yanı sıra kaptan Mehmet Yıldız da attığı golle takımının 3 puan kazanmasında pay sahibi oldu.

-BU SEZON İLK KEZ 3 GOLLÜ GALİBİYET-

Bu sezon 4'ü sahasında, 1'i deplasmanda olmak üzere 5 galibiyete imza atan Sivasspor, ilk kez Bursaspor maçı ile 3 gollü bir galibiyete imza attı.

Sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1, Gaziantepspor'u 2-0, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 1-0 ve deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Sivasspor, Bursa ekibinin filelerine 3 gol birden atmayı başardı.

İlk 7 hafta itibariyle rakip filelere 10 gol atıp, kalesinde 4 gol gören Sivasspor'da, Muhammed Ali Kurtuluş ve Mehmet Yıldız 3'er, Pini Felix Balili 2, Mamadou Diallo ve Murat Sözgelmez ise 1'er gole imza attı.

-HANESİNE 3 PUAN DAHA EKLENMESİNİ BEKLİYOR-

Olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçı ile ilgili Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun aldığı karar gereği, hanesine 3 puan daha eklenmesini bekleyen Sivasspor, bu kararın federasyon tarafından tescil edilmesi ile birlikte puanını 18'e yükseltecek.

Ligin ilk 7 haftasında sadece deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Sivasspor, gelecek hafta deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: UYGUN ADIM ZİRVEYE...
Alt 01.10.2007, 14:37   #2
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1238 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: UYGUN ADIM ZİRVEYE...

gerçekten güzel günler yaşıyoruz ama rehavet olmamalı basında aslında en iyisini yapıyor fazla gundeme bizi getirmeden sessiz sedasız gidiyoruz
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 14:41   #3
koyulhisar
Acemi Yiğido

koyulhisar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyulhisar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Birde Galatasarayı yenebilsek..
koyulhisar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 14:53   #4
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1161 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
koyulhisar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Birde Galatasarayı yenebilsek..

niye yenemiyelim ona da sıra gelecek ...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 14:55   #5
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

soyadı zaten buna ayık uygun adım ileri marş marş yürü be sivasım yürü
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 15:35   #6
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bence bizim takım gs yener.
yenmeyecek bişi yok.
önemli olan sivasspor yüreğini sahaya yansıtsın...
Alt 01.10.2007, 16:41   #7
fatihdev
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihdev Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaslar 5 mac aldık ama bu takımla cok büyük işler yapayacağımızın herhalde farkındasınızdır bence olayı abartmayalım artı 2 tane transfer yapamayan yönetim umarım keske demez lig sonunda her mac stresiz takımda yıldız yok en az 6 7 si kalas EN BÜYÜK SİVAS
fatihdev isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007, 16:43   #8
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

bülen hocam sen chelsi'yi sivasa getir heykelini dikeriz meydaha
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: UYGUN ADIM ZİRVEYE...
Alt 01.10.2007, 21:25   #9
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: UYGUN ADIM ZİRVEYE...

Sevgili hocamız bülent uygun sivassporu uygun adım zirveye taşıyor böyle bir hocamız olduğu için gurur duymalıyız zirvede bizim işimiz hani eğer zirveye bir cıkarsak bizi daha kimse indiremez diye düşünüyorum sağlık olsun erinde gecinde hedefimize ulaşıp zirveye cıkacağız bizi engellmeye kimsenin gücü yetmeyecektir bütün türkiye bizim nasıl bir takım olduğumuzu görecektir
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
sivassporun sırtı yere gelmez
Alt 03.10.2007, 21:07   #10
sarıcalı
Yeni Yiğido

sarıcalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sarıcalı Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart sivassporun sırtı yere gelmez

gerçekten en iyi taraftar sizdiniz gardaş sizi kutluyorum yakında arınıza girme temelliyle..bu arada polar fikri mükemmel bişey inş olur böyle taraftar oldukça sivassporun sırtı yere gelmez.sivas anadolu lisesinden özkan 10FEND sivasliozkan_58@hotmail.com
sarıcalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla