Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 24.10.2007, 14:26   #201
M.A.Serhat
Acemi Yiğido

M.A.Serhat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 M.A.Serhat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

Herkes kendince fikirlerini beyan etmiş aslında bu topiğinaçılması güzelde olmuş.

Evet taraftar olarak bizim üzerimize düşen şeyler var ama öncelikle takımımızın nerde olduğunun tam olarak farkına varması ve hedefini iyi belirlemesi lazım.

Bu şekilde anılmanın tek yolu şampiyonluk olsa gerek.İnşallah bu sene bizim için iyi geçer ve hayal olarak görünüyor olsada şampiyonluk kupasını sivasa getiririz.Dolayısıyla bu topiğin açılmasınında bir anlamı olmuş olur

Taraftar olarak takımımızın her zman arkasındayız.

samiyusuf58
M.A.Serhat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 24.10.2007, 15:09   #202
cenan58
Yeni Yiğido

cenan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cenan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

merhaba
genç arkadaşlara bişey demiyorum. çünki çok heyecanlılar ve iyi dileklerini, isteklerini belirtiyorlar. ancak yaşı ilerlemiş ve uzun yıllar futbolu takip eden yetişkinlere ise şaşıyorum. yıllardır türkiye ligini takip edenler bilirlerki süperligte hep yeni 4. büyükler çıkmıştır. o anki başarıyla şişirilmiş 4. büyükler. SAMSUN, KOCAELİ, BURSA,GAZİANTEP VS... bu balon 4. büyükler şimdi nerdeler. hepside aynı duygularla kendilerini heyecanlarıyla büyük görerek sağlam adım atmadan sonraki haftalarda dibleri hata daha alt ligleri boylamışlardır. geçici başayılarıyla kendilerini 4. büyük ilan etmişlerdir ve engellenmişlerdir. amaç 4. büyük olmaktır ancak o balon 4. büyükler gibi değil kalıcı 4. büyük olmaktır. bu ise tahihinde ilk defa lider olur olmaz diğerleri gibi 4. olduğumuzu ilan ederek değil uzun yıllar başarı göstererek olacaktır. bırakın sessiz sakin takım gitsin. kimsenin gözüne batmadan. camia büyük olabilir ancak ligde büyüklük uzun yıllar başarıyla olacaktır. Biz büyük şişirilmiş 4. büyükler gibi değil mütevazi bir takım olarak kendimizi bilelim ve sağlam adımlarla ilerleyelim. emin olunki uzun yıllar başarı kendi gücünü ve kabiliyetini bilerek hareket edenlerle olacaktır.

SEVGİLER
cenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.10.2007, 15:21   #203
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

AFFINIZA SIĞINARAK TEKRAR EDİYORUM : BU BAŞLIK TAM 32 AY ÖNCE ADI KONMUŞ BİR BAŞLIKTIR, OGÜNDEN BUGÜNLERİ GÖRMÜŞ BİRİ OLARAK BU SEVDAYA İNANLARA KIRMIZI BEYAZ RENKLERE GÖNÜL VERENLERE SELAMLAR
aklıevvellere ve sazanlara , sazendelere duyurulur, bu başlık tam iki buçuk yıl önce sivas süperlige çıktığı günlerde açılmıştı, o günden bugüne burada cevap yazmış arkadaşlara tekrar eski sayfalara dönüp nostalji yapmalarını isterim çok hoş anılar saklı bu sayfalarda, bugünün tamamen tesadüfen bu sayfa bugün buraya çıktı yiğido06 arkadaşımın konuya yazarak günceleştirmesiyle gündeme geldi lütfen tartıştığınız yazdığınız konun açılış ve verilen cevapların tarihine bakıp dikkate alarak yazmanızı salık veririm
KALBİNİ KIRDIKLARIM VARSA AFFOLA AMA GERÇEK BU
Alt 24.10.2007, 15:36   #204
cenan58
Yeni Yiğido

cenan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cenan58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Abircan bey
sazandan kastınız yazdıklarıma dair ben isem, aklıevvellik geçmişi bilen ve gören aklıbaliğ lerdir. sazanlar ise kendini 4. büyük sanıp felakete uğrayan diğer takım taraftarlarıdır. sazan olmamak için aklıbaliğ ve aklıevvel olmak gerekir. bu başlığın uzun zaman önce konulduğu doğrudur. ancak 4. byük olmanın tescili ilk defa lider olmak değildir. gönül yıllarca yıllarca lider olma arzusundadır. 4. büyüklügün tescilide fulboldaki başarılarla olacaktır. bunu o zamanlarda ıspatıylrıyla söyleyelim.

saygılar
cenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.10.2007, 15:36   #205
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

SİZİ KUTLUYORUM SİZİN GİBİ DEĞERLİ ABİLERİMİZ VEDE KARDEŞLERİMİZİN YAZDIĞI KONULAR GÖRÜŞLER SİTEMİZDE YER ALMAKTA BENİM YAŞ DA 49 ŞİMDİKİ GENÇLERİMİZE GEÇMİŞTE NE OLMUŞ KİM NE DEMİŞ DOĞRULARI KİMLER SÖYLEMİŞ ÖRNEK OLSUN DİYE TEKRAR BAZI KONULARI GÜNÇELLİYECEĞİZ HEP BERABER TARAFTAR OLACAĞIZ BİRAZ ZAMAN ALACAK GİBİ
Alt 24.10.2007, 15:43   #206
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

4.büyük zaten mevcutta inşallah bizde güzel ülkemin 5. büyüğü oluruz..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.10.2007, 15:59   #207
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 984 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

BU BAŞLIĞIN YAZILDIĞI GÜNLERDE BURADA KİMSE SİVASSPORLU DEĞİLDİ BİLİYORMUSUNUZ, HERKESİN 3 BÜYÜKLERDEN VE TS DEN BİR BİRİNCİ TAKIMI VARDI BİRDE SİVASLI OLDUĞU İÇİN DESTEKLEDİĞİ SİVASSPORU VARDI 2. TAKIMI OLARAK, O ZAMAN TARAFTAR KAZANMAK İÇİN İNSANIMIZA MORAL VERMEK İÇİN, KENDİLERİNE GÜVENMELERİNİ SAĞLAMAK İÇİN YAZDIĞIMIZ GÜNLERDİ, ELBETTE BENDE BİLİYORUM BİR KAÇ HAFTALIK LİDERLİKLE 4. BÜYÜK OLUNMAZ , AMA BUGÜNDE İDDİA EDİYORUMKİ YURTİÇİNDE VE YURTDIŞINDAN 7 MİLYON SİVASLIYLA BİZ BU CAMİAYI BIRAKIN 4. BÜYÜK 3. BÜYÜK YAPACAĞIMIZI İDDİA EDİYORUM BUNU YAŞAYIP HEP BERABER GÖRECEĞİZ, İNŞALLAH BİR 32,5 AY SONRA TEKRAR SİZİ BURALARDA GÖRMEK İSTERİZ
--->: -->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 24.10.2007, 16:00   #208
abircan
Usta Yiğido

Rotes Gesicht --->: -->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİZİ KUTLUYORUM SİZİN GİBİ DEĞERLİ ABİLERİMİZ VEDE KARDEŞLERİMİZİN YAZDIĞI KONULAR GÖRÜŞLER SİTEMİZDE YER ALMAKTA BENİM YAŞ DA 49 ŞİMDİKİ GENÇLERİMİZE GEÇMİŞTE NE OLMUŞ KİM NE DEMİŞ DOĞRULARI KİMLER SÖYLEMİŞ ÖRNEK OLSUN DİYE TEKRAR BAZI KONULARI GÜNÇELLİYECEĞİZ HEP BERABER TARAFTAR OLACAĞIZ BİRAZ ZAMAN ALACAK GİBİ
teşekkürler abiciğim, ankara doğumlu bir yiğido olarak tüm ankaralı yiğidolara selamlar
Alt 24.10.2007, 16:07   #209
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

SİVASIN YERLİSİYİM ASKERLİKTEN SONRA ANKARADA YAŞIYORUM 1967 SENESİNDE SİVASSPORLA TANIŞTIM TÜM SİVAS MAÇLARINI İZLEDİM1978 SENESİNE KADAR. ANKARADAKİ BÜTÜN MAÇLARINADA GİTTİM ÇUBUK BEYPAZARI KIRIKKALE POLATLI SİNCAN ŞİMDİDE HAYALLERİM GERÇEK OLDU 19 MAYISTA SEYREDİYOM.SPOR YORUMCULARI SİVASSPORDAN BAHSETTİKÇE GURURLA KEYİFLE YORGUNLUK KAHVESİ İÇİYOM.
Alt 24.10.2007, 16:17   #210
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU BAŞLIĞIN YAZILDIĞI GÜNLERDE BURADA KİMSE SİVASSPORLU DEĞİLDİ BİLİYORMUSUNUZ
bence yanılıyorsun, sivasımın insanının %90 ı o günde sivassporluydu bugünde sivassporlu..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır