Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah kardeşim, Manisa olmadığımızı herkese bu hafta Kasımpaşa maçında ispatlayacağız inşallah. Bu maçta kadrodaki eksiklerden kaynaklanan büyük sıkıntıya rağmen Sivas'taki taraftarımızın desteğiyle kendimizi ispatlayacağız ve Kasımpaşa'yı hertürlü eksiğe, sakatlığa rağmen inşallah ezip; dostları sevindirip, düşmanları kahredeceğiz!
Benim tahminim:
Sivasspor: 4
Kasımpaşa: 1
Unutmayın! İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, gündüzde ve gecede, Sivassporu seveceğimize söz verdik!   
|
Karol Pecze'nin kadroya almadığı Mehmet Yıldız'ı 4-5 trilyonluk bir futbolcu haline getiren Bülent Hoca'nın elindeki yedeklerle yine en iyi mücadeleyi sergileyeceğine inanıyorum. Gerçekten kritik bir dönemece girdik. Önümüzdeki 5-6 maç sakatlar nedeniyle bizim için hayli zorlu geçecek. Benim bu süreçte en büyük güvencem Bülent Hoca'nın motivasyon kabiliyeti ve futbolcularımızın mücadele azmi.
Ayrıca bu sıkıntılı dönemeçte taraftarımıza da çok büyük görevler düşüyor. Eğer Kasımpaşa maçında stadda en az 14-15 bin kişi olmazsa yazıklar olsun derim! Lütfen Yiğidolar bu takım için vereceğimiz maddi ve manevi desteğin ne kadar önemli olduğunu kavrayın artık ve Sivassporumuzu Kasımpaşa karşısında yanlız bırakmayın!
Kasımpaşa karşısında bu hafta alacağımız üç puan bizi tekrar zirvenin ortağı haline getirecek, bunu farkedelim. En yakın iki takipçimiz Fener ve Beşiktaş bu hafta karşılaşacak ve birinden biri veya her ikisi de puan kaybedecek. Bu durumda alacağımız üç puan bize müthiş bir averaj sağlayacaktır. Yani hep destek tam destek!
Unutmayın! İyi günde, kötü günde...