--->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumla
Bizim gitmediğimiz hangi şehir varki? İster doğu olsun, ister batı. İster iç olsun, ister dış. Her şehre, her stada elimizi, kolumuzu sallayarak girer ve çıkarız. Efendi taraftarız. Bize sataşan, bulaşan olmadıkça kimseye bulaşmayız!
Bize bulaşan yanlış yapar. Kendi kaybeder.
Dostumuz uzun ve mutlu yaşar, düşmanımız bu alemde barınamaz!
Umarız dostça başlar ve dostça biter. Umarız damarımıza basmazsınız. Yoksa Sivas karışır. Benim yaşım 33. Bu tür kavgalarla işim yok. Yaşımız olgunlaştı. Ama maca gelen yüzlerce genç delikanlı ve gözlerinden ateş çıkan fanatikler vardır. Bir olay olursa bunu bizler bile önlemekte zorluk çekeriz.
Alıntı:
Tirabizonsipor Nickli Üyeden Alıntı
Bizim gitmediğimiz hangi şehir varki? İster doğu olsun, ister batı. İster iç olsun, ister dış. Her şehre, her stada elimizi, kolumuzu sallayarak girer ve çıkarız. Efendi taraftarız. Bize sataşan, bulaşan olmadıkça kimseye bulaşmayız!
Bize bulaşan yanlış yapar. Kendi kaybeder.
Dostumuz uzun ve mutlu yaşar, düşmanımız bu alemde barınamaz!
Umarız dostça başlar ve dostça biter. Umarız damarımıza basmazsınız. Yoksa Sivas karışır. Benim yaşım 33. Bu tür kavgalarla işim yok. Yaşımız olgunlaştı. Ama maca gelen yüzlerce genç delikanlı ve gözlerinden ateş çıkan fanatikler vardır. Bir olay olursa bunu bizler bile önlemekte zorluk çekeriz.
33 yaşındasın ama ne dediğini hala bilmiyorsun... nedemek oyle damarıza basmassınız???
Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı
33 yaşındasın ama ne dediğini hala bilmiyorsun... nedemek oyle damarıza basmassınız???
Bize toplu olarak ana avrat sövülürse yada taş, sopa yada yumruklarla saldırılırsa damarımıza basmış olursunuz. Ne yani kendimize sövrürüp bide dayak mı yiyelim.
İnşallah küfür ve kavga olmaz.
GÜZEL GÜZEL GELİN EDEBİNİZLE İZLEYİN AYRILIN HERSONUCA RAZI OLALIM , TARAFTARLIK DÜŞMANLIK DEĞİLDİR, DAHA ÇOK MAÇ YAPACAĞIZ UTANACAK BİRŞEY YAPMAYALIM YETER, İYİ MAÇ OLACAK BENCE SONUCU EN ÇOK MERAK EDİLEN MAÇ OLACAK
GERÇİ BİZİM İÇİN SONUÇ BELLİ AMA
__________________ zaman kısa, dünya herkese yeter, mühim olan insanlık KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ
Trabzonlu arkadaşlar,Sivas'a geldiğiniz vakit güzel bir atmosfer sizi bekliyor olacaktır.Bizim insanımız kinci değildir.Bir adım yaklaşana iki adım gider.Fanatikliği sever ama kimseye zarar gelsin istemez.Gururunu ve mertliğini bir an olsun terketmez.Bizler hepinize kızmıyoruz.Hatasını anlamayanlara,olaya at gözlüğüyle bakanlara,Büyük Sivas'ı küçük düşürmeye çalışanlara kızıyoruz.Ha bu arada Sivas'a gelirken sıkı giyinin,90 dk'da şifayı kaparsınız.Benden söylemesi...
Eğer şampiyon alacağınızı bilsem yemin ediyorum yenmenizi çok isterim. Lakin biz bu filmi önceden gördük. Kocaeli, G.Antep, Gençlerbirliği şampiyonluğa çok yaklaşmıştı son 15 sene içerisinde ama sonra ne oldu. Bir şekilde alaşağı edildiler. Malesef aynı sonu sizler içinde hazırladılar. Ayrıca kadronuzda kısıtlı. Kısaca size yedirmezler. 20 küsür yıldır bize bile yedirmiyorlar şampiyonluğu.