--->: DANİMARKA`DA "ASİB" RÜZGARI ESTİ
Asib yönetim kurulunu ve ev sahipliği yapan Danimarka'da ki hemşerilerimi kutluyorum.Dünyanın her tarafında hemşerilerimiz var ve bir çok yerde de oldukça kalabalıklar. İşte bu kalabalıkları aynı hedefe doğru yönlendirmek ve bu potansiyeli harekete geçirmek için Asib gibi sivil toplum örgütlerine ihtiyaç var. Hemşerilerimizi aynı çatı altında buluşturarak sıkılı bir yumruk gibi güçlü olmalı ve Sivas'ın tanıtımına,kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlamalıyız. Kontrolsüz güç hiç bir işe yaramaz,planlı,programlı gelişmeli ve sağlam adımlarla büyümeliyiz. Asib özellikle Rüştü ağbinin başkanlıyla beraber atılıma geçti, Almanya da ki organizasyonları,Fransa da şube açma çalışmaları ve son olarak Danimarka çıkarmasıyla etkin ve etkili bir kuruluş olma yolunda büyük ilerleme kaydediyor. Avrupa da ki hemşerilerimiz desteği ve Asib yönetiminin gayretleri ile Avrupa'nın her ülkesinde 1 Asib şubesinin yakın zamanda açılacağına inanıyorum. İnançla,iyi niyetle çalışanlar her zaman bir adım öndedir.
|