--->: -->: YENİLER NE YAPTI?
[QUOTE=ceza_tolga_rep;327281]bizim transfer politikamız hep yanlış.8 oyuncu alıyoruz misal 6 sı gümmmm.yazık bülent hoca kendi menegerliğini yaptığı adamlarıalmasa daha iyi olacak.hem kendi kazanıyor hemde oyucular....[/QUOTE]“6si gum”
Daha gormeden, bilmeden bu kaniya nasil vardiginiz cok merak ediyorum… Daha onceki yazimdaki dusuncelerimi tekrar sunma geregi gordum:
El insaf, futbol kac kisiyle oynaniyor diye sormaktan kendimi alikoyamiyorum. Yoksa hepsinin birden sahaya surulmesinimi bekliyorsunuz. Ne yani, hocamiz ligin ilk devresini lider bitiren takim takimin iskelesini bozsun ve yeni aldigi 8 futbolcusunu birden sahaya sursun, oylemi…
Acaba ara transferde alinan futbolcularin rekabet ortami yarattiklarini ve bununda oynayan futbolcularin daha ustun bir performans sergilelemeline sebep olabilecagini dusundunuzmu veya sizce bu futbolcularin gelecek vaat ettikleri icin alinmis olabilecegi ihtimali yokmu. Sizce Bulent hocamiz bizim dusundugumuz kadar dusunemiyormudur veya Baskanimiz kasitli olarak kulubun parasini car curmu etmek istiror?
Ayrica, bazilariniz devre arasinda alinan, ancak henuz sans bulamayan futbolculari henuz gormeden, tanimadan temelli dandik yaptiniz,,, vay efendim yanlis politaymis, falan… Ne kadar on yargilisiniz…
Evet, aralarinda dogru dusrust sans bulan bir tek Karim Saidi var, ancak dogrusunu soylemek gerekirse Trabzon maci haric diger maclarda siradan bir futbolcu imaji cizdi. Fener’den yedigimiz 2 golden (Alex ve Kezman) sorumlu degilmiydi? Sizce neden Feyanord takiminda yer bulamadigi ve artik ulkesinin Milli takima cagrilmadigi ortada degilmi.
Su yabancilara ne kadar toleransli davranmayi, bir macta goklere cikarmayi ve abartmayi seviyoruz… Oysa diger yanda kendi vatandaslarimiza gelince ne kadar kotumser ve karamsar olabiliyoruz.
Arkadaslar, kendi vatandaslarimiza guvenelim, onlara karsi sabirli olalim, yabancilara gosterdigimiz hosgoru ve toleransi onlara daha fazlasiyla gosterelim. Daha fazla soze gerek yok sanirim…
Saygilar…
|