SİTEMİZİN AĞIR ABİLERİNDE VE MODD LARINDA OLAN 1967_DERNEK_MUSTAFA NASIL BAŞLASAM BİLMİYORUM Kİ..NE ZAMAN BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ OLSA MUSTAFA REİS YETİŞİYOR. HER KONUDA GERÇEKTEN HEM BİZİM DERNEK İÇİN HEMDE SİVASSPOR.COM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ABİMİZ...SİVASSPOR AŞIĞI..SİVAS'IN SEVİLEN ESNAFLARINDAN...DİYECEKSİNİZ BU TOPİCTE NE HEMEN CEVABINI VERİYOM HER KONUDA BİZE YARDIMI DOKUNUYOR..... ..
O ASIL ve GÜZEL INSANA BENDE SEVGILERIMI ILETMEYI BIR BORC BILIYORUM....
TABIIKI MUSTAFANIN TARAFTARLARA YAPMIS OLDUGU BÜYÜK FEDAKARLIGI KIMSE GÖZARDI EDEMEZ!!!
MUSTAFAM HEP BÖYLE KAL
SENI SEVIYORUZ.......
mustafa abi sivasın yetiştirdiği en baba insanlardan bir tanesidir.
bana yaptığı iyilikleri asla unutamam
sivasa ayak bastığımda ilk görüşeceğim insanlardan bir tanesidir
yakışıklısın karizmatiksin
çağla şikel tostunu yesin
değişilmezsin vazgeçilmezsin
mustafa abi sen bizim herşeyimizsin http://58clgnlar.forumkurdu.com
__________________ Medeniyet açmak ise bedeni
hayvanlar bizden daha medeni
M.Akif ERSOY
Sevgili Mustafa Ersoy abimizi Aslında Onur kısa ve öz olarak güzel anlatmış ama bende bir kaç kelime yazayım...Mustafa abiye kısaca derneğimizin darulacizesi diyebiliriz...Ne derdimiz olsa maddi ve manevi hemen yetişiyor...hiçbir zaman sorumluluktan kaçmıyor...Mustafa abi iyiki varsın seninle beraber daha çok güzel işlere imza atacağız...
Bende Bu Fedakar Ve Cefakar Gardasimiza Yaptiklarindan Dolayi Tesekkür Ediyorum.tam Gariban Babasi.allah Isini Ve Gücünü Ras Getirsin.her Sey Gönlüne Göre Olsun.
Musatafa Abime Bende Cok Tesekkur Ederim Kendi Adima... Ne Yazarsam Yazayim Eksik Gelecegini Ve Kendisini Ifade Edemeyecegini Biliyorum... Iyiki Varsin Ve Iyiki Seninle Tanismisim Mustafa Abim..