Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Kıyamete Kadar Tek Grup
Alt 19.05.2008, 16:34   #31
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Kıyamete Kadar Tek Grup

Alıntı:
Tarkan ÇeLik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Koçunun... Gel yeterli bilgi İstasyon Cad. Elit kuruyemi$..
bana burdan artislik yapma başlarım şimdi istasyon caddenden de elitinden de.Akıllı ol kafamı bozma benim.bilmiyon kimle konuştuğunu çetecilik oynama bana daha çocuksun adam ol da yapılanlara destek ol
Alt 19.05.2008, 16:35   #32
Tarkan ÇeLik
Tecrübeli Yiğido

Tarkan ÇeLik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tarkan ÇeLik isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana burdan artislik yapma başlarım şimdi istasyon caddenden de elitinden de.Akıllı ol kafamı bozma benim.bilmiyon kimle konuştuğunu çetecilik oynama bana daha çocuksun adam ol da yapılanlara destek ol
Tamam garda$ burdan yapmıyorum hadi geL bekliyorum.. Veya nerdesin söyle ben geliyim Çetecilikte oynamıyorum.. Grubun anlatcam bizim grubu..

1967 Sivasspor GeNç TaRaFTaRLaR DerneĞi
CaNDaN öTe SeviYoRuz..!!
ayıq oLun..

тαяzıмızı кσρуαℓα, нαуαтıηα уαρıѕтıя ! TriBün TaYFa
Tarkan ÇeLik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2008, 16:36   #33
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Akıncılar Haber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 Akıncılar Haber isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

TARKAN GARDAŞ 1967 YE BİR LAFIMIZ OLDUMU KONUMUZU TARTIŞMA ORTAMINA ÇEVİRİYORSUN.

BİZ 1967 YE BAŞARILAR DİLER VE İŞİMİZ OLMAZ DİYE KAÇ DEFA DİYECEĞİZ.SENDE BAŞARI DİLEMEDİN AMA İŞİMİZ OLMAZ DEDİN.TAMAM EYVALLAH.

SENİNLE FENERBAHÇE STADINDA TANIŞTIM.BENDE SENİN GİBİ TRİBÜNCÜYÜM.BANA SİVASSPORDAN BAHSEDİNCE BENDE SANA SİVASLIYIM DEMİŞTİM.AMA BENİM ÜZERİMDE O FORMADAN YOKTU.SADECE O GÜN KURU KALABALIKTIM.ZEVKİNE ORDAYDIM.SONRA GELİM RAJON KESİYON BURDA.İNSANLARINDA BİR YERE KADAR GURURU VARDIR.BİRAZ YAVAŞ OL.O DEDİĞİN KİŞİ EVLİ VE ÇOCUĞU VAR.BİRŞEY DİYORSAN BANA DE.KONUYU BEN AÇTIRTDIM.

LÜTFEN AMA
Akıncılar Haber isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2008, 16:37   #34
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Tarkan ÇeLik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tamam garda$ burdan yapmıyorum hadi geL bekliyorum.. Veya nerdesin söyle ben geliyim Çetecilikte oynamıyorum.. Grubun anlatcam bizim grubu..
gel hadi bekliyom çok kabadayısın sen senin gibi görmedim bu yaşıma kadar gel Organize sanayi bölgesi AKTES ısı sanyi.Kangallılar de gösterirler sanayide gel bekliyom sabırsızlıkla
Alt 19.05.2008, 16:40   #35
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Alıntı:
Akıncılar Haber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TARKAN GARDAŞ 1967 YE BİR LAFIMIZ OLDUMU KONUMUZU TARTIŞMA ORTAMINA ÇEVİRİYORSUN.

BİZ 1967 YE BAŞARILAR DİLER VE İŞİMİZ OLMAZ DİYE KAÇ DEFA DİYECEĞİZ.SENDE BAŞARI DİLEMEDİN AMA İŞİMİZ OLMAZ DEDİN.TAMAM EYVALLAH.

SENİNLE FENERBAHÇE STADINDA TANIŞTIM.BENDE SENİN GİBİ TRİBÜNCÜYÜM.BANA SİVASSPORDAN BAHSEDİNCE BENDE SANA SİVASLIYIM DEMİŞTİM.AMA BENİM ÜZERİMDE O FORMADAN YOKTU.SADECE O GÜN KURU KALABALIKTIM.ZEVKİNE ORDAYDIM.SONRA GELİM RAJON KESİYON BURDA.İNSANLARINDA BİR YERE KADAR GURURU VARDIR.BİRAZ YAVAŞ OL.O DEDİĞİN KİŞİ EVLİ VE ÇOCUĞU VAR.BİRŞEY DİYORSAN BANA DE.KONUYU BEN AÇTIRTDIM.

LÜTFEN AMA

LÜTFEN DEDİK.
LÜTFEN DEDİK.
LÜTFEN DEDİK.
Alt 19.05.2008, 16:49   #36
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
LÜTFEN DEDİK.
LÜTFEN DEDİK.
LÜTFEN DEDİK.
canım sen kimi koruyon söylede karışıklık düzelsin benden bahsetmiyon heralde demi.Bu konuyu açanı diyon sanırım şu tarkanı da merak ettim bi gidim bakım şuna akşam tanışalım şu arkadaşla oda bana soruyor merak etmiş sen kimsin diyor
Alt 19.05.2008, 16:55   #37
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
canım sen kimi koruyon söylede karışıklık düzelsin benden bahsetmiyon heralde demi.Bu konuyu açanı diyon sanırım şu tarkanı da merak ettim bi gidim bakım şuna akşam tanışalım şu arkadaşla oda bana soruyor merak etmiş sen kimsin diyor

SİZ ANLAYIŞLI BİR İNSANSINIZ.
BEN KONUYU KİRLETMEK İSTEYENLERE SÖYLEDİM.
SİZLER GİBİ BİZLERDE BU TÜR ŞEYLERE KIZIYORUZ.KONUMUZDA 1967 İSMİ GEÇMEZKEN BİR ANDA SALDIRIYA UĞRADIK BU SİTEDE.ALLAH BÜYÜKTÜR O GÜN GELİR HERŞEY İSPATLANIR.
----------------

BENİ GÖRMEK İSTEYEN VARSA İSTANBUL SİVASLILAR VAKFINDA ŞU GÜN BU GÜN OLACAĞIM DESİN.DEDİĞİ SAATTE VE GÜNDE OLURUM ORDA AYRICA.ROJON KESMENİN KURALLARIDA VARDIR.AYRICA HERGÜN VAKIF BİNASINDAYIM.BURDAN MESAJ ATIN YETER.SORUN ÇÜNKÜ BURDA VARMIŞ.YOK AMA VAR OLUYOR İŞTE.

AYRICA SİTE ÖZEL MESAJLAŞMA KULLANIMI SAĞLAMIŞTIR BURADA.KONUYU TAKİP EDENLER OLDUĞU İÇİN TEKRAR LÜTFEN DİYORUM...
Alt 19.05.2008, 16:58   #38
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Kardeşim hoopp ne oluyor ya ne konuşuyorsunuz bu adam harbi Şizofren hastası bu olanlardan Mesut Reis in kesinlikle haberi yok ve böyle ortada olmayan bir şey içinde ömrünü stadda geçirmiş insanlar bu oluşumu kale almaz herşeyin bir adabı var olacaksa yine olsun ama adam gibi olsun biz sonuna kadar varız.Ben Yiğido gençlik sözcüsü olarak konuşuyorum ve böyle bir oluşumda yokuz eğer olacaksa bir şeyler göstersinler ondan sonra, öyle hop diye olmuyor bu işler....
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2008, 16:59   #39
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
SİZ ANLAYIŞLI BİR İNSANSINIZ.
BEN KONUYU KİRLETMEK İSTEYENLERE SÖYLEDİM.
SİZLER GİBİ BİZLERDE BU TÜR ŞEYLERE KIZIYORUZ.KONUMUZDA 1967 İSMİ GEÇMEZKEN BİR ANDA SALDIRIYA UĞRADIK BU SİTEDE.ALLAH BÜYÜKTÜR O GÜN GELİR HERŞEY İSPATLANIR.
----------------

BENİ GÖRMEK İSTEYEN VARSA İSTANBUL SİVASLILAR VAKFINDA ŞU GÜN BU GÜN OLACAĞIM DESİN.DEDİĞİ SAATTE VE GÜNDE OLURUM ORDA AYRICA.ROJON KESMENİN KURALLARIDA VARDIR.AYRICA HERGÜN VAKIF BİNASINDAYIM.BURDAN MESAJ ATIN YETER.SORUN ÇÜNKÜ BURDA VARMIŞ.YOK AMA VAR OLUYOR İŞTE.
canım benim ben 30 yaşıma geldim bazı şeyleri anlıayack yaştayım çok şükür. Sana bir sözüm yok .Ama bu Tarkan deden genç burda milleti aklı sıra tehtit edince kızdım.Sonuçta herkes sivasspor için bir uğraş içinde konuda benim uzun zamandır düşündüklerimle örtüşünce detek olsun diye yazılar yazdım baktım birileri ahkam kesiyor bende ses kesecem bakalım kim ne kadar lafının arkasında.sana bir lafım yok yapatığınız oluşum süper inşallah başarılı olursunuz çoluk çocuğa bakmayın siz.
Alt 19.05.2008, 17:02   #40
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Alıntı:
YiğidoGençlik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim hoopp ne oluyor ya ne konuşuyorsunuz bu adam harbi Şizofren hastası bu olanlardan Mesut Reis in kesinlikle haberi yok ve böyle ortada olmayan bir şey içinde ömrünü stadda geçirmiş insanlar bu oluşumu kale almaz herşeyin bir adabı var olacaksa yine olsun ama adam gibi olsun biz sonuna kadar varız.Ben Yiğido gençlik sözcüsü olarak konuşuyorum ve böyle bir oluşumda yokuz eğer olacaksa bir şeyler göstersinler ondan sonra, öyle hop diye olmuyor bu işler....
MESUT REİSİN TEL. NUMARASINI BURAYA YAZARIM HABERİ VARMI YOKMU ANLASIN İNSANLAR.YADA BU SÜS VERİLİYORSA AYIP OLUR.MESUT GARDAŞA DAVETİMİZ ULAŞMIŞTIR.TEKRAR DİYORUM.