Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 08.06.2008, 10:40   #321
izmirliyiğido35
Usta Yiğido

izmirliyiğido35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 izmirliyiğido35 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR
izmirliyiğido35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2008, 21:27   #322
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVAS çok geç uyandı ama PİR uyanması temennim.Bizler diğer takımları tuttuk,kendi özümüzden utandık neyse ki uyandık.Şu anda en önemli sorun 2 takımlı olmamız.30 senedir TRABZONSPOR'luyum,SİVASSPOR 'u 3.ligten bu yana takip ederim.TABİİ Kİ SİVASSPOR Şampiyon olsun.Ama FB-GS-BJK'ye yenilerek değil,FB'ye şaibeyle değil.BİLEĞİNİN HAKKIYLA.
Bırakın 4.BÜYÜK biziz filan lafını,EN BÜYÜK BİZ olalaım.

KUPA BİZİM-LİG BİZİM diyelim.
Bakın Şehrimiz kalkınıyor.
Örneğimiz ESKİŞEHİR olsun.
Taraftarları tek takımlılar.Bu biraz zaman alacak,ama olacak.
Şu anda 41 değil de 7-8 yaşlarında olmayı çok isterdim.
SİVAS'lı hemşehrilerim,
SİVASSPOR'lu olmanın hazzını yaşayalım.

KİMSEYLE DÜŞMAN DEĞİL HERKES İLE DOST OLALIM.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı TS58'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alt 08.06.2008, 22:04   #323
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS çok geç uyandı ama PİR uyanması temennim.Bizler diğer takımları tuttuk,kendi özümüzden utandık neyse ki uyandık.Şu anda en önemli sorun 2 takımlı olmamız.30 senedir TRABZONSPOR'luyum,SİVASSPOR 'u 3.ligten bu yana takip ederim.TABİİ Kİ SİVASSPOR Şampiyon olsun.Ama FB-GS-BJK'ye yenilerek değil,FB'ye şaibeyle değil.BİLEĞİNİN HAKKIYLA.
Bırakın 4.BÜYÜK biziz filan lafını,EN BÜYÜK BİZ olalaım.

KUPA BİZİM-LİG BİZİM diyelim.
Bakın Şehrimiz kalkınıyor.
Örneğimiz ESKİŞEHİR olsun.
Taraftarları tek takımlılar.Bu biraz zaman alacak,ama olacak.
Şu anda 41 değil de 7-8 yaşlarında olmayı çok isterdim.
SİVAS'lı hemşehrilerim,
SİVASSPOR'lu olmanın hazzını yaşayalım.

KİMSEYLE DÜŞMAN DEĞİL HERKES İLE DOST OLALIM.

HERŞEYİNE KATILIYORUM AMA ŞAİBE KONUSUNU HAYIR...!
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2008, 10:25   #324
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Reden --->: 4. BÜYÜK YEMİNİ

Alıntı:
Antistanbul61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Utandım .

Bütün dostlarıma Sivasspor'un 2-3 yıl daha istanbul eziklerine direnebilirse bir Sivas Kalesi oluşturcağına ve anadolu taraftarları olarak Sivasspor'a destek verirsek Anadolu yeni bir büyük klüp çıkarmanın gururunu yaşayacak diyordum .

Sivasspor henüz yolun çok başında bir klüp olduğu için taraftarlık kültürünün ve realitenin oturmamasını normal görüyordum . Kimi zaman küçük düşürücü ifadeleri dahi hoş karşılıyorduk ki Sivassporun yaşadığı süreçte bu ani çıkışa paralel bir takım heyecanlı genç taraftarın durumu idrak edememesi normal sayılabilirdi .

Bu gün Anadolu takımları şampiyonluk hayalleri kurabiliyorsa sebebi nedir bir düşünün . Bu gün Sivas bile bir yıllık çıkışı sonucu ne tür ayak oyunlarıyla karşılaştı , lige çıktığı yıldan bu yana her sene şampiyonluk iddası taşıyan bir takım nelerle karşılaşmıştır i kaç tane sivas görmüştür bunuda bir düşünün . Sivasspor kimin sayesinde ikinci lige çıkmıştır ve çıkışa geçmiştir bunuda düşünün . Ama doğru , çok şey istiyorum . Bu kadar düşünebilecek kapasiteniz olsaydı utanıp yukarıdakileri yazmazdınız .

Neyse ... İster düşünme kapasitesinin sınırlılığı ister hasetlik , ister özel bir kin olsun . Biliyorum ki gerçek Sivasspor taraftarı bir gün durumu idrak edecek , darkafalıların 4. büyük hayallerini değil , kendi büyük takımını oluşturmanın adımlarını atacak .

Büyük takım taraftarı takımını sıraya koymaz . Bunu anlayamamanız gayet normal , bu kadar büyük olma hevesi taşıyıpta istanbul takımının ayaklarında olmayı kabullenmektir normal olmayan. Yani sizin Sivaslılığınızdan şüphe etmemi sağlayan detay .

Sonuçta Sivas'ın gerçekten şu ligde Trabzonspordan sonra çıkan yeni bir büyük olmasını istiyorum . Fakat böyle ya akılsızlık ya da kompleks mi olduğuna karar veremediğim üstelik insanlara kanaat aşılayan ve tarafını hedefini şaşırtan ucuz eylemleri gördükçe lanet olsun diyorum , içimdeki Sivasspor sevgisine...

sayın anti istanbul 61 kardeşşşşş
uyuma uyan bu yazı yazılalı ne kadar geçmiş bir baksana lütfen
3 yıl 3 ay önce öngörülmüş bir yazı efeleneceksen git trabzon semalarında efelen birader al bir daha oku
bu yazı 3 yıl 3 ay önce yazılmış bir zafer yazısıdır, geleceği gelemden görenlerin yazısıdır, hiç birşey tesadüf değil, paf ligi şampiyonu sivassa bunu biraz düşün tesadüfün yeri yok burada
hadi işine gittttttt
23.02.2005, 11:23 #1
abircan
Usta Yiğido

Teşekkür: 161
74 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 280

--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili yiğidolar
artık süperligdeyiz bunda kimsenin şüphesi olmasın, evet artık önemli olan bunun devamı , burada biz taraftara büyük görevler düşüyor öncelikle şuraya herkesin 4.BÜYÜK DİYE KENDİMİZİ ADLANDIRACIĞIMIZIN YEMİNİNİ EDELİM
BUNU NİÇİN BAŞLATIYORUZ BÜTÜN KAFLARDA OLUŞAN ŞABLONU YIKMAK İÇİN MADEM İDDİALIYIZ MADEM Kİ FARKLIYIZ MADEM SİVASLIYIZ VE 7 MİLYONUZ LÜTFEN HERKES HER PLATFORMDA 4. BÜYÜK OLDUĞUMUZUN VURGUSUNU YAPSIN , BIRAKIN TRABZONLU ARKADAŞLAR ALINSIN FALAN FİLAN TEPKİ VERSİNLER ZATEN İSTENENDE BU EL Mİ YAMAN BEYMİ YAMAN TÜM TÜRKİYE GÖRSÜN , MÜHİM OLAN BU POLEMİKTEN MÜMKÜN OLDUĞUNCA SİVASSPORUN ADINI DAHA ÇOK ÇAĞRIŞTIRMAK OLMALI VE TÜM TÜRKİYEYİ VE YURTDIŞINDA YAŞAYAN TÜM YİĞİDOLARIN DİKKATİNİ VE İLGİSİNİ YAŞANAN SİVASSPOR EFSANESİNE ÇEKMEK. EVET SONUÇ ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİMKİ BUNDAN SONRA SİVASSPOR ADINI HERYERDE 4. BÜYÜK OLARAK YANYANA KULLANACAĞIMA SEVGİLER, BAŞKA YİĞİT VARMI
A. BİRCAN

tekrar oku 3 yıl 3 ay önceki yazımııııııııı efendi
Alt 09.06.2008, 10:34   #325
kızılova
Tecrübeli Yiğido

kızılova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kızılova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SİVASSPOR İNŞALLAH BU SENEDE BAŞARISINI TEKRARLARSA
DÖRT BÜYÜKLER İFADESİ BİR ANLAM İFADE ETMEZ.
4 BÜYÜKLER TARİHTEKİ YERİNİ ALIR.
DİĞER TÜRLÜ MEDYAYI VAZ GEÇİREMEZSİNİZ.
SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİM
kızılova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kızılova'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2008, 10:41   #326
tunga
Acemi Yiğido

tunga - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tunga isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

arkadaşlar gözden kaçırdığımız bir olay var heyacanla kaçırıyorsunuz bunu 4.büyük trabzondur aklımızdan çıkarmayalım olurmu .liğde 6 şampiyonluğu yaşamış bir takıma haksızlık yapmış oluruz hissi davranıyoruzz 5 büyük olur bak haa bana göree hissi olarak elbette tek büyük SİVAS sporum diğer tarfı ise kendimizi kandırmış oluruz gerçekler yüzleşelim derim.
tunga isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2008, 12:04   #327
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şiddetle katılıyorum arkadaşım.Ancak sadece söz etmek degil gereginide yapmak lazım.Mesela kombine mesela telefonla kampanyaya katılmak..... hepsi olursa o zaman 4. büyük oluruz yoksa lafla olmaz.Elbet tüm yiğidoların katılması lazım.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2008, 18:48   #328
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
mustapha61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aferim size trabzonspora sahip çıkmayın. Biz size her zaman sahip çıktık, anadoluya her zaman sahip çıktık. Nankörlük yapmanın alemi yok. Biz büyüklüğümüzü gökhan ünalı alarak beraberinde 9 futbolcuya daha imza attırarak,Stadda yenileme çalışmalarına başlayarak, spor sitelerinde hergün kendimizi konuşturarak kanıtladık. Buda size kapak olsun. Bu güne kadar sahip çıktığımız sivas bize nankörlük yapıyor. Siz bu sezon görürüsünüz.
bir kaç sezondur görüyoruz sizi

bu sezonda aynı başarıyı istioruz
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.06.2008, 03:29   #329
Antistanbul61
Yeni Yiğido

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Antistanbul61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sayın anti istanbul 61 kardeşşşşş
uyuma uyan bu yazı yazılalı ne kadar geçmiş bir baksana lütfen
3 yıl 3 ay önce öngörülmüş bir yazı efeleneceksen git trabzon semalarında efelen birader al bir daha oku
bu yazı 3 yıl 3 ay önce yazılmış bir zafer yazısıdır, geleceği gelemden görenlerin yazısıdır, hiç birşey tesadüf değil, paf ligi şampiyonu sivassa bunu biraz düşün tesadüfün yeri yok burada
hadi işine gittttttt
Öncelikle siz kardeş edebiyatını bir kenara bırakın . Sizin ağzınıza yakışşşşşmıyor . Bu işler öyle lafla olmaz.

Ben size bu yazının yazılış tarihi ile çıkarımda bulundum mu ? Bunuda nereden çıkardınız .

Yazılan şey 3 gün öncede yazılabilir 3 yıl öncede bu neyi değiştirir ? Belki 3 yıl önce yazılması benim yazdığım alıntıladığınız mesajdaki ifadelerimi daha kuvvetlendirir o kadar .

Ben forumda yazılan mesajın hangi tarihte yazıldığını görebiliyorum fakat öyle zannediyorum benim daha önce bu forumda yazdıklarımı göremiyorsunuz . Daha alıntıladığınız mesajda dahi ne yazdığını anlamadan ahkam kesmeniz başka nasıl açıklanır. Ne efelenmesi , kime efeleniyorum . Burada forum kurallarının izin verdiği ölçüde fikrimizi paylaşıyoruz . Çoğu zaman doğrudan aşağılamaları görmezden geliyoruz ki bununda sebebini açıkladık . Belliki asgari düzeyde paylaşım dahi sizi rahatsız ediyor . Tahmin ediyorum üç abinize mensup biri burada size ağzına geleni söyleseydi bu kadar rahatsız olmazdınız . Yani bu forumun içinde dahi istnbul popülizmine kurban giden gençlerimiz varken sizin kalkıp büyüklük muhasebesi yapmanız nasıl açıklanır .

Size tavsiyem yazdıklarımı dikkatle okuyun , anlamadıklarınızı sorun , onun üzerinden bir cevap yazacaksanız yazın .

Açıkçası söylemlerinizle vizyonunuzuda ortaya koyuyorsunuz . Henüz size yazılan bir eleştiriye tam karşılık düşecek cevap yazmaktan dahi yoksunsunuz .

Söylediklerinizle/söylenenlerle Sivaslı dostlarıma ve Sivasspor'a bakışım değişecek değil . Gerek yanımda çalıştırdığım bir çok Sivaslı kardeşim , gerek beşeri ilişkilerimiz yüksek kadim sivaslı dostlarım olsun bana sahip olmam gereken bakışı sağlıyor zaten . Ancak tarafıma ya da tarafı olduğum bir kuruma doğrudan yada dolaylı olarak karalama yıpratma eylemi olduğu zaman , bütün bunlardan önemlisi bir başka dinamik ile karşı karşıya getirilmek istendiği zaman mevcut haklarım dahilinde tepkimi çekinmeden ortaya koyarım .

Sivasspor'un şampiyon olduğu günde sokağa çıkıp bunun keyfini çıkaracak insanlardan biride benim . Benim gibi bir çok Trabzonlu yurttaşda aynı şekilde hareket edecektir , ahde vefa bunu gerektirir . Bunun tersi koşulların oluşması için mücadele edenlerin duyguları ise bizimki kadar saf değildir .

Bu işin bordosu mavisi kırmızısı beyazı yok . Anadolu toprağının kırkbin tonuyla ve onda büyüyen çınarlarıyla var olacağız .

İnsanlara olayları böyle anlatmalı , sporu-ekonomiyi-siyaseti istanbul ekseninden çıkarmalıyız . Yoksa körler sağırlar biribirini ağırlar , bu iş böyle gider .

Yani en başta dediğim gibi ; kardeşlik lafla olmaz .
Antistanbul61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.06.2008, 14:58   #330
sivassporaşığı
Yeni Yiğido

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassporaşığı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence bu başlık 4 değil de5. büyük yemini olsaydı daha iyi olurdu
sivassporaşığı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır